Sen şu kadının açık adresini ver kızlarla bir ziyaret edelim en iyisi:
bence eşinize söylemeyin bunda anlaşalım
ama eşinize ; deyinki kocacım bu nasıl bi kadın hiç beğenmiyorum felan deyin
ağzını arayın bakalım o kadın hakkında neler düşünüyor
canım çok zor bir durumdasın benimde böyle bir konu açmışlığım var istersen gözat. yaşanan şeylerden çıkardığım tek şey eşime o kadının ona ilgisini söylemem ve daha çok dikkatini çektirmiş olmam . o kadını kıskandığımı artık bende çözüm bulamamıştım ve söylemiştim o kadından rahatsız olduğumu ama ne oldu eşim şimdi ona bakıyor alttan alttan acaba bu gerçekten benimle mi ilgileniyor ya da eşimin dediği kadar var mı diye içinden düşünüyor sakın bu hataya düşme çok pişmanım aynı şeyleri yaşamanı istemem başta erkekler anlayışlı gibi davranıp bakmıyorum konuşmuyorum ilgilenmiyorum ayakları yapıyorlar ama içinden ve bakışlarından ne düşündüğünü anlıyorsun. kk da sağolsunlar bazı arkadaşlar bana şu taktiği vermişti o kadınla biraraya geldiğinde eşinin sevmediği şeyleri seviyor gibisinden anlat o da öyle yapmaya çalışır gibisinden bende eşimi sordukça falan ya da kendi kendime eşimin normalde sevmediği şeyleri çok seviyor gibisinden anlattım kadın enayi şimdi öyle yapıyorbir de bana şey demişlerdi o senin eşini sordukça sende onun eşini sor ayy seninki kaçta geli,yo dediğinde seninki kaçta geliyo falan gibisinden yap diye çok işe yaradı o sordu ben sordum o sordu ben sordum öyle yaptıkça kadın şimdi kocası elden gidecek diye onun peşinden koşuyor canım bak sende dene inşallah kurtulursun sürekli eşinin yanına git ona pastalar yap o da görsün çatlasın madem gözü hep dükkanda bunları görünce pesedecektir.
canım tüm yorumları okuyamadım belki benim diyeceklerimi başka arkadaşlar demiş olabilir
öncelikle eşine sakın bişe deme aksi halde aklında yokken aklına düşürürsün zaten kadınında amacı bu nedenmi dersen , çünkü kendisi eşinin dikkatini çekemedi direkte gidip diyemiyordur ne kadarda olsa sonuçta evli bir kadın eşinize gidip duygularından bahsetse eşinizin nasıl tepki vereceğini bilemiyordur oda sizin dikkatinizi çekerek eşinize sizin söylemenizi istiyor bu şekilde eşinizinde aklına girecek
akıllı kadın böylece bir taşla bir sürü kuş vuracak
1) sizi eşinizin gözünde kıskanç paranoyak kadın gibi gösterecek erkekler kıskanılmayı sever ama çok kıskanç kadın erkeğin egosunu şişirir adam vaybe ben neymişim der ve aklında olmasa zamanla başka kadınlara yönelmeye başlar
2)böylece eşinizin gözünde kendini hafif kadın imajına düşmeden eşinizin dikkatini çekecek ve böylece belkide ilerde eşiniz onula evlenmeyi bile düşünecek
3) bide sizin acaba söylesemmi söylemesemmi gibilerinde kuşkulara düşürüp huzursuz edicek siz huzursuz oldukça eşinize saracaksınız domina taşı gibi mutsuz olacaksınız
madddelerle yazdıklarımın hepsi doğrudur çünkü aynısını benim dayım ve yengem yaşadılar onlarında kapı komşusu evli kadın dayımı ayartmak için önce yengemle dost olmuş sonra yengemin aklına fitneyi vermiş yengem dayımı kıskanmış devamlı kadınla aranız ne var falan demiş ve dayım gerçekten yengemin kıskançlık ve paranoylarından bıkmış ve o kadınla kaçtı kadın ve dayım eşlerinden boşandılar evlendiler 3 tanede çocuk yaptılar
yengemde tek başına çocuklarını büyüttü
Arkadaşım senin yapman gereken eşine asla söylememek , o kadınada bişe deme , eşinle o kadınında karşılaşmalarını engelle , hiç dırdır yapma , kendine bak eşinle ilgilen baktın kadın bu sevdadan vazgeçmedi eşini ikna et yerinizi yurdunuzu değiştirin
çok yazdım umarım kafanızı şişirmemişimdir
hayır tabıkıde canım,asıl zaman ayırıp cevapladıgın ıcın ben tesekkur ederım,ben boyle konusuyorum bazıları paranoya yapıyorsun dıyor,sızın yasadıgınız olay gercek ,hatta baslarda ımkansız gıbı gorunen ama olan olmus bırde 3 cocuk yapmıslar,bu hayatta olmayacak yok,Allah sonumuzu hayr etsın iyi insanlarla karşılaşsın,malesef kı kaıdnın düşmanı gene kadın,şeytan bır kadın aklına ne koyarsa bence başarır korkmamak elde değil,eşime bahsetmıyorum ben ama bu kadın kendını okadar belı etmeye başladı kı,arada bır benden önce megafona bakıyor,eşim zile basınca,bunu bıle anlatmadım eşime,kadının kocasıyla benım kocam cok zıt,belkıde bu yuzden kadının ilgisini cekıyor,üstelık kadının hep tedırgın mutsuz bır halı var...
Canım gerçekten ne yazıkki kadının düşmanı kadındır çok doğru bende yaşadım en yakın dostum sevgilimi ayartmaya çalıyordu sevgilimde beni çok seviyordu asla bakmam oda kimmiş diyip kendi anlatıp gülüyordu ben ayrıldıktan sonra kız çocuğun peşini bırakmadı vallahi senelrce beraber oldular evlenememiş ama olsun bu bile kadının kadını çekmemesine en büyük örnektir
sen çok dikkatli ol bide kadının kocası ilgilenmiyor demişsin işte en tehlikeli kadın tipi eşi ilgisiz bide bakıyorki senin eşin ailesiyle çok ilgili içten içe seni kıskanıyor kafayı eşine taktımı bir daha vazgeçirmek çok zor olur kadın evli düşün artuk nasıl aklına yer etmiş offf diyorum yazarken ben üzüldün daraldım
acaba a25 arkadaşımız eşini soran kadına kadının eşini sorması gibi sende kadınla sohbet ederken eşinimi sorsan belki kadında seni eşinden kıskanır eşinemi yönelir
kadına aslında evliliğinizin onun düşündü kadar güzel olmadığınımı hissettirsen eşini kadının dikkatini çekmeden kötülesenmi kadını yanlışmı yönlendirsen belki kadın eşinden bu şekilde soğur Allah yardımcın olsun Allah onada akıl versin
bence yuvanız için yerinizi yurdunuzu değiştirin derim böyle kadınlardan herşey beklenir bir laf vardır kadın kadının düşmanıdır diye valla bu durum için tabiri caizse cuk oturdu çok sinir bozucu bir durum gerçekten kapınıza gelip içeri girmeye falan yeltenirse müsait değilim de bişey getirirse çöpe at amman eşine bu durumu söyleme eşim saftır demişsin ama hiiiiiiç belli olmaz erkeklere güven olmaz. ama de ki bu kadını sevmiyorum çok lüzumsuz falan de eşinin yanında ailecek görüşmemek lazım düzgün birilerine benzemiyorlar de kesin tavır koy ki o da araba kapısı falan tutmasın ama kıskandığını belli etme eşine.
allah sabır versin ne diyim zor:105:
ne insanlar var yahuevet bende yaptım bunu süreklı esımı sordu durdu,aynı sordugu soruları bende ona sordum bozulur gıbı oldu,bırde kızlar şu ayrıntıyıda anlatayım; benı bırgun evıne davet ettı,gıttım esıde evde yok tabıkıde o bayanın,neyse ben bu arada 8 aylık hamıleyım ,oturuduk cay fılan ıkram derken zamna gectı kapı caldı,bu kadının eşi geldi,a merhaba selam fılan vs. dedı bana,bız kadınla mutfaktayız masada buda oturdu kaldı bende acım dedi,ben cekındım kalkayım ıyı aksamlar dedım,kadında esıde gıtme ne olur fazla oturmadın zaten dedıler,zorla oturttular,sonra adam bana hamılelık nasıl gıdıyo bebek nasıl gıbısınden sorular,bende ıyı gıdıyor doguma az kaldı ama sokaga cıkınca ınsanlar tuhaf bakıyor karnıma sankı suc işlemişim gibi dedim, kadında onayladı evet dar cevre gıbısınden,adamda ondan değil güzelsinya ondan bakıyorlardır demez mi,ben tuhaf oldum laf değiştirdim,neyse kalktım gıdeyım dedım,adam bu sefer aldıgım organık domates salatalıktanda versene hamıle faydası olur fılan dedı,tabı kadında mecburı verdı kocası öyle soyleyınce bır tabak,bu kadın da bundan sonra ıyıce azıttıı,benım sucum yokken gerci eşime asılıyordu bunlar oluncada daha da bellı ettı,benden ıntıkam alır gıbısınden,ne yapıcam ben şimdi??? düşünsenizya biizm zil çalıyor bu megafondan benden önce basıyor,eşimin sesini dinliyor,ben eşime bahsedemıyorum bıle bu durumu,megafonun meşgul ışığı sönunce kımo dıyorum megafondan
ne insanlar var yahuevet bende yaptım bunu süreklı esımı sordu durdu,aynı sordugu soruları bende ona sordum bozulur gıbı oldu,bırde kızlar şu ayrıntıyıda anlatayım; benı bırgun evıne davet ettı,gıttım esıde evde yok tabıkıde o bayanın,neyse ben bu arada 8 aylık hamıleyım ,oturuduk cay fılan ıkram derken zamna gectı kapı caldı,bu kadının eşi geldi,a merhaba selam fılan vs. dedı bana,bız kadınla mutfaktayız masada buda oturdu kaldı bende acım dedi,ben cekındım kalkayım ıyı aksamlar dedım,kadında esıde gıtme ne olur fazla oturmadın zaten dedıler,zorla oturttular,sonra adam bana hamılelık nasıl gıdıyo bebek nasıl gıbısınden sorular,bende ıyı gıdıyor doguma az kaldı ama sokaga cıkınca ınsanlar tuhaf bakıyor karnıma sankı suc işlemişim gibi dedim, kadında onayladı evet dar cevre gıbısınden,adamda ondan değil güzelsinya ondan bakıyorlardır demez mi,ben tuhaf oldum laf değiştirdim,neyse kalktım gıdeyım dedım,adam bu sefer aldıgım organık domates salatalıktanda versene hamıle faydası olur fılan dedı,tabı kadında mecburı verdı kocası öyle soyleyınce bır tabak,bu kadın da bundan sonra ıyıce azıttıı,benım sucum yokken gerci eşime asılıyordu bunlar oluncada daha da bellı ettı,benden ıntıkam alır gıbısınden,ne yapıcam ben şimdi??? düşünsenizya biizm zil çalıyor bu megafondan benden önce basıyor,eşimin sesini dinliyor,ben eşime bahsedemıyorum bıle bu durumu,megafonun meşgul ışığı sönunce kımo dıyorum megafondan
Ben bizim apartmanda kimsenin kocasıyla konuşmam.7 yıldır aynı apartmandayız.Aman laf olmasın diye.Ama maşşallah herkes benim eşimi saatlerce kapıda tutar bir muhabbet bir muhabbet sanki bizim ki erkek değil.
bune ya ne terbiyesiz insanlarmış bunlar hamile kadına edilecek lafmı ya
kadının eşi çapkın demekki insan karısından çekinir ayıp olacak ama yuhhh diyorum bence asla tek başına o kadına gitme ve kadınıda evine asla alma bu tip insanlardan herşey beklenir
canım keşke bunu başta deseydin belki de kadın eşine inat yapıyor madem seni onun yanında övdü o da eşinin aynı şeyi yaşamasını istiyorda olabilir gerçi senin olayda günahın ne ama korkma o zaman bu durum geçici diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?