niye?
kadın nüfusu erkek nüfusundan 10 kat fazlamı ki?o erkeklerle çarpışıp beni elinde tutsun.
konuyu bastan sona okudum, canim cikti ya:)
önemli olan evlenmek degil, evlendikten sonra bir cok kadinla carpisip kocayi elde tutmakmis, bu yazilardan bunu anladim..
ya allah askina... benim annemin halasinin ayni isyerinden hemsire cok samimi kocasi kadinla adami ayirdi adamin butun parasini yedi ayrildi olan 2 kiz cocuguna ve de o kadina oldu illa bu durumda mi olmasi gerekiyor konu sahbini suclamamaniz icin....
kadinlar hisseder.... ve konu sahibi BENIM ESIM BARDA DANSCI KIZLARLA CALISTI KISKANMADIM DEDI neden simdi kuruntu yapsiin kafasinda kursun.. insanlara paranoyak muamelesi yapmak kolay mi geliyor nedir ne seytan kadinlar var da sizin mi haberiniz yok.. durduk yere elestirmeyin.. konu sahibini taklit ediyormus kadin daha onceden kul kedisiyken simdi pamuk prenses gibi dolasiyormus etrafta kocasiyla konusup konusup apartman boslugunda konu sahibini gormeden kaciyormus KENDINIZI KONU SAHIBININ YERINE KOYUP OYLE CEVAP VERIN KIZLAR BIRAZ EMPATI YANI.
madem konu sahibine göre herşey apaçık ortada,hala nasıl o kadınla görüşüyor.aslında kendi de emin değil yanlış anlayıp anlamadığından,
BEN KOMŞUMUN KOCAMA ASILDIĞINDAN EMİN OLUCAM,SURATINA BAKMAYACAĞIM GİBİ HERKESE DE REZİL EDERİM ONU.
KONU SAHİBİNİN KAFASINDA KURDUĞUNU DÜŞÜNME SEBEBİMDE ,HADİ KADIN AHLAKSIZ,KOCASIDA MI AHLAKSIZ.
BU KADAR İTHAMIN ARDINDAN BENİM AKLIMA GELEN ŞEY ŞU,
KOMŞU GÜZEL BİR KADIN,KONU SAHİBİ KISKANÇ,KOCASININ KOMŞUDAN ETKİLENMESİNDEN KORKUYOR VE KADININ YAPTIĞI HERŞEYİ YANLIŞ ANLIYOR.
KOMŞU NUN KOCASININ DA KENDİNE ASILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR ÇÜNKÜ KENDİNİ KOMŞUDAN GÜZEL HİSSETMEK İSTİYOR.
Çözüm olarak aklıma şu geldi: o kadınla konuştuğunuzda laf arasında eşiniz hakkında paranoyak biri olduğunu aslında hiç te göründüğü gibi biri olmadığını filan söyleseniz belki ilgisini azaltabilirsiniz..
ya da eşinize o kadının lafı açıldığında başka erkeklere baktığını defalarca gördüğünüzü kadının ahlakının bozuk olduğunu acaba eşide fakında gibilerden konuşabilirsiniz...
konu sahibinin böyle bir takıntısı yok yazılanları baştan okuyun isterseniz,mantıgınızı anlamıs deilim......
gayet olabılır karı-koca ahlaksız.neden yakıstıramadınız.komuslarını tanıyormuş gıbı konusmussunuz
neden güzelligini kıskansın kı bu isin güzellık ve cırkınlıkle ılgısı yok.ahlakla ılgısı var.icinde kötülük varsa her türlü pisligi yapar kadın...
Bir tanıdığım çalıştığı iş yerinde evli bir adam varmış ortakları orda çalışan sekreter kızla sürekli ilişkiniz var diye idda ediyorlarmış,gel zaman git zaman adam gerçekten sekretere ilgi duymaya başlamış en sonun da açılmış kıza açılırken de şöyle demiş gerçekten başta sana karşı ilgim yoktu zorla soktular resmen aklıma diye.
Yapacağın en büyük hata bu işte eşine o kadının ona ilgisi olduğunu belirtmek...
bir adam karisinin yaninda sekiz aylik hamile bir kadina "guzelsin ondan bakiyorlardir" demisse
sapikliktanmidir? uzun sacli herkesle laubali sicak kanli bir insan olduguna gore
icinde bir kotuluk yok diye dusunuyorum
nasil sapik damgasi vuruldu yada asiliyor dendi onu anlamadim...
sanki konu sahibini bir kosede kisitrip guzelsin demis
...
esiniz sizi calistirmadigi icin sizi eve kapattigi icin
sosyallesmenizi istemedigi icin
can sikintisindan bunalimdan olaylari buyutuyorsunuz sanki
kadin tayt giymis ustune deri ceket saclar havada toplanmis
bakalla gidiyor sizde pencereden izliyorsunuz
ben anormal bir sey goremedim
topuklu giyiniyor bakalla gidince diye soyleniyorsunuz
araba kullaniyor dukkanin onune park ediyor
bence siz hayati pencereden seyretmekten
bunalima girmissiniz
topuklu giymeye ben 25 yasinda basladim
etek giymeye iki senedir basladim
makyaj yapmayi bir kac senedir basladim
kadin sinsi fesat olsa sac renginizi sevdigini soyleyip
bana uyarmi diye sormaz
herkes birbirinden bakarak bir seyleri kendine yakistiriyor
bazilari taklit edecek kadar bazilari fikir edinecek kadar
bence biraz olumlu ollmaniz gerek
bence arkadasliginizi bozmayin ama akilli bir sekildede mesafenizi koruyun
madem konu sahibine göre herşey apaçık ortada,hala nasıl o kadınla görüşüyor.aslında kendi de emin değil yanlış anlayıp anlamadığından,
BEN KOMŞUMUN KOCAMA ASILDIĞINDAN EMİN OLUCAM,SURATINA BAKMAYACAĞIM GİBİ HERKESE DE REZİL EDERİM ONU.
KONU SAHİBİNİN KAFASINDA KURDUĞUNU DÜŞÜNME SEBEBİMDE ,HADİ KADIN AHLAKSIZ,KOCASIDA MI AHLAKSIZ.
BU KADAR İTHAMIN ARDINDAN BENİM AKLIMA GELEN ŞEY ŞU,
KOMŞU GÜZEL BİR KADIN,KONU SAHİBİ KISKANÇ,KOCASININ KOMŞUDAN ETKİLENMESİNDEN KORKUYOR VE KADININ YAPTIĞI HERŞEYİ YANLIŞ ANLIYOR.
KOMŞU NUN KOCASININ DA KENDİNE ASILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR ÇÜNKÜ KENDİNİ KOMŞUDAN GÜZEL HİSSETMEK İSTİYOR.
aa aslında süper fikir.....kadın ahlaksız bırı baska erkeklere baktıgını gordum demek
bir adam karisinin yaninda sekiz aylik hamile bir kadina "guzelsin ondan bakiyorlardir" demisse
sapikliktanmidir? uzun sacli herkesle laubali sicak kanli bir insan olduguna gore
icinde bir kotuluk yok diye dusunuyorum
nasil sapik damgasi vuruldu yada asiliyor dendi onu anlamadim...
sanki konu sahibini bir kosede kisitrip guzelsin demis
...
esiniz sizi calistirmadigi icin sizi eve kapattigi icin
sosyallesmenizi istemedigi icin
can sikintisindan bunalimdan olaylari buyutuyorsunuz sanki
kadin tayt giymis ustune deri ceket saclar havada toplanmis
bakalla gidiyor sizde pencereden izliyorsunuz
ben anormal bir sey goremedim
topuklu giyiniyor bakalla gidince diye soyleniyorsunuz
araba kullaniyor dukkanin onune park ediyor
bence siz hayati pencereden seyretmekten
bunalima girmissiniz
topuklu giymeye ben 25 yasinda basladim
etek giymeye iki senedir basladim
makyaj yapmayi bir kac senedir basladim
kadin sinsi fesat olsa sac renginizi sevdigini soyleyip
bana uyarmi diye sormaz
herkes birbirinden bakarak bir seyleri kendine yakistiriyor
bazilari taklit edecek kadar bazilari fikir edinecek kadar
bence biraz olumlu ollmaniz gerek
bence arkadasliginizi bozmayin ama akilli bir sekildede mesafenizi koruyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?