Çoğunluğun fikirlerine katılmakla birlikte aklıma bir de şöyle bir şey geldi:
Kadın madem öğretmenmiş,okulunda rezil olmaktan korkar,aslında eşine ailesine de rezil olmaktan korkar.Böyle kadınların çoğu aslında aynen aldatan erkekler gibi kendi evlilik düzenlerini de bozmak istemezler.Çünkü evli olmaları en güzel kılıftır yaptıklarına.Bir kahve sohbeti sırasında bu şekilde ilişkisi olmuş ve evdeki eş tarafından rezil edilmiş hayali bir kadının hikayesini anlatsanız,gözünü korkutmak için.Tabii bunu gerçekten yapmayın hem ortada bir şey yok,hem de bu durumda erkekler hemen diğer kadını magdur görüp korumaya kollamaya başlıyorlar.Çok eski bir komşum eşiyle ilişkisi olan kızı böyle rezil etmişti,kız bekar adam evliydi.Böyle bir hikaye uydurup anlatın araya bol bol o hayali kadını aşağılayan sözcüklerinizi katarak.Nasıl olsa böyle yaşanan örnekler var maalesef.Tabii bu arada kadına yardımcı olmayın artık,topuklu ayakkabıyı bile sizden görüp heves edip giydiyse bilmediği çok şey vardır.Güleryüzlü olun kadına karşı ama aynı zamanda evinize sokmayın,kocanızla muhatap etmeyin,kek tarifi bile vermeyin,verirseniz de yanlış verin,bir yandan da umursamayın :)
Hep kadının yapamayacağı şey yoktur demişsiniz,unutmayın siz de bir kadınsınız ve güçlüsünüz.
Eşinize de hiç bahsetmeyin o kadından sıradan bir konuşmada bile adı geçmesin mümkünse.Kadının eşinin adını kullanarak konuşursunuz apt.la ilgili falan konuşmanız gerekirse de.Kendinize güvenin eminim ki çok hoş bir hanımsınız ki kadın sizden öğrenmeye kalkmış pek çok şeyi.Kolaylıklar,Allah yardımcınız olsun..
onlar cok ortama gırıp ckıyorlar eşinin böyl bırsey yaşamasını ıstıyorsa başkasını bulsun benım kocamı değil(( üstelık ben kötu nıyetlı degılım sucumda yok,onun eşi bana bu sekılde davrandı,o kadın bızdeydı benım eşim geldi,hıc hoşgeldın demeden yukarı yatakodasına cıktı:) kadın bozuldu:) kızardı sesi titredi,eşimi kendıne hırs yapmış olabılır belkide,onun kocası kadınlarla hep yakın laabalı konusuyor,etraftakılerle boyle sureklı sadece bana karsı değil...
ne insanlar var yahuevet bende yaptım bunu süreklı esımı sordu durdu,aynı sordugu soruları bende ona sordum bozulur gıbı oldu,bırde kızlar şu ayrıntıyıda anlatayım; benı bırgun evıne davet ettı,gıttım esıde evde yok tabıkıde o bayanın,neyse ben bu arada 8 aylık hamıleyım ,oturuduk cay fılan ıkram derken zamna gectı kapı caldı,bu kadının eşi geldi,a merhaba selam fılan vs. dedı bana,bız kadınla mutfaktayız masada buda oturdu kaldı bende acım dedi,ben cekındım kalkayım ıyı aksamlar dedım,kadında esıde gıtme ne olur fazla oturmadın zaten dedıler,zorla oturttular,sonra adam bana hamılelık nasıl gıdıyo bebek nasıl gıbısınden sorular,bende ıyı gıdıyor doguma az kaldı ama sokaga cıkınca ınsanlar tuhaf bakıyor karnıma sankı suc işlemişim gibi dedim, kadında onayladı evet dar cevre gıbısınden,adamda ondan değil güzelsinya ondan bakıyorlardır demez mi,ben tuhaf oldum laf değiştirdim,neyse kalktım gıdeyım dedım,adam bu sefer aldıgım organık domates salatalıktanda versene hamıle faydası olur fılan dedı,tabı kadında mecburı verdı kocası öyle soyleyınce bır tabak,bu kadın da bundan sonra ıyıce azıttıı,benım sucum yokken gerci eşime asılıyordu bunlar oluncada daha da bellı ettı,benden ıntıkam alır gıbısınden,ne yapıcam ben şimdi??? düşünsenizya biizm zil çalıyor bu megafondan benden önce basıyor,eşimin sesini dinliyor,ben eşime bahsedemıyorum bıle bu durumu,megafonun meşgul ışığı sönunce kımo dıyorum megafondan
Ama doğru olan sizin ve eşinizin davranış şeklidir
benim eşim gelince arkadaşlarım varsa ben derim girebilirsin diye oda girer hoşgeldiniz der durmaz diğer odaya geçer
bende arkadaşıma gidince eşi gelirse hoşgeldin nasılsın o kadar konuşur bende hemen kalkarım olması gereken budur
çok düzeysizlermiş birbirlerini kıskanmıyorlar bıktılarsa boşansınlar başkaların evli karı kocalarına kafayı takmasınlar ayyy çok kızdım
aaa bunlar karı koca sapık yaw...ne ahlaksız insanlar var biz komşunun kocasına,abisine ne bilim erkek bireylerine selam verirken yüzüne bile bakamıyoruz kafa önde bi sesimiz çıkıyor.. yanii bune genişlik anlamadım
canım bencee arkadaşın dediği gibi kocasını aldatan kadınların hikayelerini anlat ortalık yerde duysun.aşağıla onları. hemde öğretmenmiş okumuş falan de böyle laf sok alttan alttan. ne kadar rezil olduklarını anlat. kocana asıldığı için üstüne alınacaktır elbet.aldatılan kadın aldatan kadının kocasına söylemiş kocasıda yakalamış rezil olmuş öldürmeye kalkmış falan de. sonra ben öğrensem bende rezil ederim dünya aleme falan de gözü korksun. kocana da belli etme farkında değilse.onun haberi olmadan yap.
aynen canım ,bende bu taktıgı uygulamayı dusunuyorm
aynen canım ,bende bu taktıgı uygulamayı dusunuyorm[/Q kendinize bakım yapın asla evin içinde de olsa paspal olmayın ve çok işveli olun esinize elinizde tutmak için
Durumunuzu okudum kendimi sizin yerinize koydum içim ürperdi doğrusu bence kadına asla yumusak davranmayın ve asla kocanıza o kadını kızkandığınızı belli etmeyin kocanızın yanındayken sakin sakin konusun,selamlasın ama kocanız yokken ağzına sıçın yani bakışlarınızla,laf sokmalarınızla,tavırlarınızla korkutun kendinizden
ne insanlar var yahuevet bende yaptım bunu süreklı esımı sordu durdu,aynı sordugu soruları bende ona sordum bozulur gıbı oldu,bırde kızlar şu ayrıntıyıda anlatayım; benı bırgun evıne davet ettı,gıttım esıde evde yok tabıkıde o bayanın,neyse ben bu arada 8 aylık hamıleyım ,oturuduk cay fılan ıkram derken zamna gectı kapı caldı,bu kadının eşi geldi,a merhaba selam fılan vs. dedı bana,bız kadınla mutfaktayız masada buda oturdu kaldı bende acım dedi,ben cekındım kalkayım ıyı aksamlar dedım,kadında esıde gıtme ne olur fazla oturmadın zaten dedıler,zorla oturttular,sonra adam bana hamılelık nasıl gıdıyo bebek nasıl gıbısınden sorular,bende ıyı gıdıyor doguma az kaldı ama sokaga cıkınca ınsanlar tuhaf bakıyor karnıma sankı suc işlemişim gibi dedim, kadında onayladı evet dar cevre gıbısınden,adamda ondan değil güzelsinya ondan bakıyorlardır demez mi,ben tuhaf oldum laf değiştirdim,neyse kalktım gıdeyım dedım,adam bu sefer aldıgım organık domates salatalıktanda versene hamıle faydası olur fılan dedı,tabı kadında mecburı verdı kocası öyle soyleyınce bır tabak,bu kadın da bundan sonra ıyıce azıttıı,benım sucum yokken gerci eşime asılıyordu bunlar oluncada daha da bellı ettı,benden ıntıkam alır gıbısınden,ne yapıcam ben şimdi??? düşünsenizya biizm zil çalıyor bu megafondan benden önce basıyor,eşimin sesini dinliyor,ben eşime bahsedemıyorum bıle bu durumu,megafonun meşgul ışığı sönunce kımo dıyorum megafondan
KADIN KOCANIZA ASILIYOR,ONUN KOCASI DA SİZE ASILIYOR.
KADIN SİZİ KISKANIYOR,SİZİ TAKLİT EDİYOR.
YAPMAYIN ALLAH AŞKINA ,YA HERŞEYİ YANLIŞ ANLIYORSUNUZ,YADA KAFANIZDA KURUYORSUNUZ KUSURA BAKMAYIN.
EŞİNİZİN İŞYERİNE SİZ GİTMEYE ÇEKİNİYORSUNUZ,KAPALI BİR ÇEVREDEN BAHSEDİYORSUNUZ,
KADIN HERGÜN DEFALARCA SÜSLENİP ORDAN GEÇİYOR VE HİÇ KADININ LAFI ÇIKMIYOR MU?
EŞİNİZİN İŞYERİNDE GENELDE ERKEKLER OLUYORMUŞ,SİZİN EŞİNİZ FARKETMESE DİĞER ADAMLAR FARKEDER ZATEN MERAK ETMEYİN VE KADININ KOCASINA KADAR GİDER ORTADA ABES BİR DURUM OLSA.
bence siz kadının güzel olmasını kendinize bir tehdit olarak görüp basit şeyleri bile kafanızda büyütüyorsunuz.
ya allah askina... benim annemin halasinin ayni isyerinden hemsire cok samimi kocasi kadinla adami ayirdi adamin butun parasini yedi ayrildi olan 2 kiz cocuguna ve de o kadina oldu illa bu durumda mi olmasi gerekiyor konu sahbini suclamamaniz icin....
kadinlar hisseder.... ve konu sahibi BENIM ESIM BARDA DANSCI KIZLARLA CALISTI KISKANMADIM DEDI neden simdi kuruntu yapsiin kafasinda kursun.. insanlara paranoyak muamelesi yapmak kolay mi geliyor nedir ne seytan kadinlar var da sizin mi haberiniz yok.. durduk yere elestirmeyin.. konu sahibini taklit ediyormus kadin daha onceden kul kedisiyken simdi pamuk prenses gibi dolasiyormus etrafta kocasiyla konusup konusup apartman boslugunda konu sahibini gormeden kaciyormus KENDINIZI KONU SAHIBININ YERINE KOYUP OYLE CEVAP VERIN KIZLAR BIRAZ EMPATI YANI.
konuyu bastan sona okudum, canim cikti ya:)
önemli olan evlenmek degil, evlendikten sonra bir cok kadinla carpisip kocayi elde tutmakmis, bu yazilardan bunu anladim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?