komşumun kocama olan ilgisi:(

tesekkur ederım canım,taktıklerını uygulayacagım

Ama doğru olan sizin ve eşinizin davranış şeklidir
benim eşim gelince arkadaşlarım varsa ben derim girebilirsin diye oda girer hoşgeldiniz der durmaz diğer odaya geçer
bende arkadaşıma gidince eşi gelirse hoşgeldin nasılsın o kadar konuşur bende hemen kalkarım olması gereken budur
çok düzeysizlermiş birbirlerini kıskanmıyorlar bıktılarsa boşansınlar başkaların evli karı kocalarına kafayı takmasınlar ayyy çok kızdım

aaa bunlar karı koca sapık yaw...ne ahlaksız insanlar var biz komşunun kocasına,abisine ne bilim erkek bireylerine selam verirken yüzüne bile bakamıyoruz kafa önde bi sesimiz çıkıyor.. yanii bune genişlik anlamadım

tesekkur ederım canım,aynen eşimde asla oyle davranıslarda bulunmaz,baska odaya gecer,bu yuzden saftır dıye belırttım ,ay wallahı ayagı kalktım kapının onune durdular gıtme zaten gelmıyorsun dıye

ya bence bu rahatsızlığını eşin bilmeli kendini kemireceğine paylaşmalısın ona göre mesafeli davranır selamını falan almaz muhattap olmaz elin yabancı kadını için niye ailende huzursuzluk yaşayasınki sende soğuk davranırsın evine,kapına gelirse yüz bulmasın eşinin ona verdiği selamdan bile bişey çıkarıp umutlanır o kadın. böyle işler iyilikle çözülmez bence arsızlığın önünü keseceksin yada kadını alıp karşına konuşacaksın hareketlerine kaşına gözüne dikkat et diye etmezsede çıkar o gözü yerinden ben olsam öyle yaparım yani:)

canım bencee arkadaşın dediği gibi kocasını aldatan kadınların hikayelerini anlat ortalık yerde duysun.aşağıla onları. hemde öğretmenmiş okumuş falan de böyle laf sok alttan alttan. ne kadar rezil olduklarını anlat. kocana asıldığı için üstüne alınacaktır elbet.aldatılan kadın aldatan kadının kocasına söylemiş kocasıda yakalamış rezil olmuş öldürmeye kalkmış falan de. sonra ben öğrensem bende rezil ederim dünya aleme falan de gözü korksun. kocana da belli etme farkında değilse.onun haberi olmadan yap.

bazı insanların cidden sütü bozuk oluyor ya bu ne terbiyesizlik karaktersizlik. bizimde komşumuz vardı. kocası o kadar yakışıklı, ilgili efendiydi maddi durumuda iyiydi kadının bir dediğini iki etmezdi ama kadın habire başkalarını eve alıyodu pislik kadın:26:

aynen canım ,bende bu taktıgı uygulamayı dusunuyorm

aynen canım ,bende bu taktıgı uygulamayı dusunuyorm

Durumunuzu okudum kendimi sizin yerinize koydum içim ürperdi doğrusu bence kadına asla yumusak davranmayın ve asla kocanıza o kadını kızkandığınızı belli etmeyin kocanızın yanındayken sakin sakin konusun,selamlasın ama kocanız yokken ağzına sıçın yani bakışlarınızla,laf sokmalarınızla,tavırlarınızla korkutun kendinizden

cok zor bi durum yahuuuuuuu kadini tehdit etsen cazgirlasip kocana sikayet edecek etmesen yakininda tutsan kocani kadinin kollarina atmis oluyorsun sen onun yaptigini yaptiginda kocaisni kiskanip daha da aziyor.. hasta bu kadin bence canim ya farkettirmeden gozunu korkut diger kadinlarin hikayelerini anlat ahh benim basima gelsee soyle yaparim boyle yaparim diye bir guzel goz dagi ver... hatta belki evlenmeden once bir kiz arkadasim boyle birsey yapmisti kizi dogduguna pisman ettim herkese rezil oldu tasinmak zorunda kaldii aileis de kabul etmedi kizi de bence eli masali kadin desin

Son düzenleme:

kadın benı hafıfe alıyor kı bunları yapıyor,ıyı nıyetımı suıstımaal ettı resmen

Arkadasım öncelikle kadınla çok samimi olacaksın ona sürekli esinden bahsedeceksin ama kötü manada hiç göründüğü gibi olmadıgını sürekli sana pisikolojik,fiziksel,maddi manevi ne varsa şiddet uyguladığını pis biri olduğunu fiziksel yonden yetersiz olduğunu cocuğun varsa nasıl hamile kaldığını bile anlamadığını sende iste gidecek yerin olmadıgı için cocuğun için falan çektiğini söyleyeceksin yani bunları turetebilirsin ana fikir bu senaryoyu nasıl yazarsan yaz. Tabi bunları sistematik bı sekilde yap önce yavaş yavaş samimiyet samimi olmak istemiyosa gerekirse yalakalik yap.sonra zaten o esinden bahseder sen bahsedersin konu konuyu acar kadınların zaten klasik konusu es cocuk kaynana görümce ha varsa ailesinide kötüle kötü bir çocukluk geçirdiğini de eklemeyi unutma. Onu kotulerkende kendinide övmeyi unutma çok fedakar becerikli v.s umarım kurtulursun bu durumdan

KADIN KOCANIZA ASILIYOR,ONUN KOCASI DA SİZE ASILIYOR.
KADIN SİZİ KISKANIYOR,SİZİ TAKLİT EDİYOR.
YAPMAYIN ALLAH AŞKINA ,YA HERŞEYİ YANLIŞ ANLIYORSUNUZ,YADA KAFANIZDA KURUYORSUNUZ KUSURA BAKMAYIN.
EŞİNİZİN İŞYERİNE SİZ GİTMEYE ÇEKİNİYORSUNUZ,KAPALI BİR ÇEVREDEN BAHSEDİYORSUNUZ,
KADIN HERGÜN DEFALARCA SÜSLENİP ORDAN GEÇİYOR VE HİÇ KADININ LAFI ÇIKMIYOR MU?
EŞİNİZİN İŞYERİNDE GENELDE ERKEKLER OLUYORMUŞ,SİZİN EŞİNİZ FARKETMESE DİĞER ADAMLAR FARKEDER ZATEN MERAK ETMEYİN VE KADININ KOCASINA KADAR GİDER ORTADA ABES BİR DURUM OLSA.
bence siz kadının güzel olmasını kendinize bir tehdit olarak görüp basit şeyleri bile kafanızda büyütüyorsunuz.

ya allah askina... benim annemin halasinin ayni isyerinden hemsire cok samimi kocasi kadinla adami ayirdi adamin butun parasini yedi ayrildi olan 2 kiz cocuguna ve de o kadina oldu illa bu durumda mi olmasi gerekiyor konu sahbini suclamamaniz icin....
kadinlar hisseder.... ve konu sahibi BENIM ESIM BARDA DANSCI KIZLARLA CALISTI KISKANMADIM DEDI neden simdi kuruntu yapsiin kafasinda kursun.. insanlara paranoyak muamelesi yapmak kolay mi geliyor nedir ne seytan kadinlar var da sizin mi haberiniz yok.. durduk yere elestirmeyin.. konu sahibini taklit ediyormus kadin daha onceden kul kedisiyken simdi pamuk prenses gibi dolasiyormus etrafta kocasiyla konusup konusup apartman boslugunda konu sahibini gormeden kaciyormus KENDINIZI KONU SAHIBININ YERINE KOYUP OYLE CEVAP VERIN KIZLAR BIRAZ EMPATI YANI.

konuyu bastan sona okudum, canim cikti ya:)
önemli olan evlenmek degil, evlendikten sonra bir cok kadinla carpisip kocayi elde tutmakmis, bu yazilardan bunu anladim..

madem konu sahibine göre herşey apaçık ortada,hala nasıl o kadınla görüşüyor.aslında kendi de emin değil yanlış anlayıp anlamadığından,

BEN KOMŞUMUN KOCAMA ASILDIĞINDAN EMİN OLUCAM,SURATINA BAKMAYACAĞIM GİBİ HERKESE DE REZİL EDERİM ONU.

KONU SAHİBİNİN KAFASINDA KURDUĞUNU DÜŞÜNME SEBEBİMDE ,HADİ KADIN AHLAKSIZ,KOCASIDA MI AHLAKSIZ.

BU KADAR İTHAMIN ARDINDAN BENİM AKLIMA GELEN ŞEY ŞU,

KOMŞU GÜZEL BİR KADIN,KONU SAHİBİ KISKANÇ,KOCASININ KOMŞUDAN ETKİLENMESİNDEN KORKUYOR VE KADININ YAPTIĞI HERŞEYİ YANLIŞ ANLIYOR.
KOMŞU NUN KOCASININ DA KENDİNE ASILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR ÇÜNKÜ KENDİNİ KOMŞUDAN GÜZEL HİSSETMEK İSTİYOR.

insanin hisleri her zaman dogru cikmiyor malesef ki...sizin hislerinize göre size hak vermeyi yeterli bulamiyorum... ama kadindan bu kadar gicik kapmissaniz kesinlikle büyük kavga dövüs cikmadan sessizce münasebeti kesin... öyle birsey varsa kurtarirsiniz, yoksa da kücük düsmezsiniz..

konuyu bastan sona okudum, canim cikti ya:)
önemli olan evlenmek degil, evlendikten sonra bir cok kadinla carpisip kocayi elde tutmakmis, bu yazilardan bunu anladim..

niye?
kadın nüfusu erkek nüfusundan 10 kat fazlamı ki?o erkeklerle çarpışıp beni elinde tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…