- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
Yok zannetmiyorum çocuk sesi tolere edilebilir. Yani öyle umuyorumİyi de o bebek az büyüyüp gürültü yaptığında gerçekten bebektir çocuktur deyip rahatsız olmayacak misiniz.
Emin olun annesinden daha çok ses çıkaracaktır
Bir de o hengame de, kimi zaman sevgi dolu, kimi zaman oyun oynarken, kimi zaman kızıp bağırırken yükselen sesler olabiliyor..
Peki okuduğunu anladığını düşünüyo musunzira ben çocuk sesinden değil annenin tiz çığlık sesinin beni uyandırdığından söz etmiştim umarım bunu anlayabilmişsindir...
İnce eleyip sık dokuyacağim zaten bu konuda. Anlayışın için teşekkür ederim ❤Binada yaşayan insanlardan karşılıklı anlayış beklerim. Evlerin planı bellidir zaten neresi yatak odası neresi oturma odası. Ona göre bir düzen kurulup insanlar birbirinin halinden anlamalı. Bir taraf özen gösteriyorsa bütün haraketlerine diğer tarafın tamamen hoyrat davranması da kabul edilemez. Eski anlayışlı insanlar kalmadı zaten bu devirde. O yüzden taşınacağınız zaman dikkat edin bu tarz sorunlar yaşamamak için.
Sabah 9a 10a kadsr uyumayın siz de. Biz uyuyor muyuz
Merhaba arkadaşlar;
Mevzu karşı komşum. Yatak odamızın bitişiğinde ki odayı tv odası yapmış. Şimdiye kadar yoktu böyle bişey. Allah günah yazmasın kadının sesi bi de kapı gıcırsı gibi, tizz bi sesi var. Sabah 8'de çığlık çığlığa çocuğunu sevme seslerine uyandım bi hışımla kalkıp tık tık duvara vurdum. Kadın sustu lakin bu kez eşi başladı, uykum da firar etmişti zaten kalkıp mutfağa gittim. Duvara vurmak zorunda kalmak canımı sıktı doğrusu. Sabahın körü, o niye çığlık atsın da ben de duvara vurmak zorunda kalayım. Benim erkenden uyanmamı gerektirecek bi durumum yok. 9'a 10'a kadar mışıl mışıl uyumak en doğal hakkım değil mi? Neden bu insanlar böyle fütursuzca hareket ediyo? Ayrıca çelik kapının önüne çöp kovasını koymuş! Bina ivmcin de hacmvalandirma yok! Ben ne bileyim o kovaya çocuğun bezini mi arıyorsun pedini atıyorsun. Ben o pis havayı nüfus etmek zorunda mıyım!!! Hayır bu insanlar bide okumuş tahsili eğitimli insanlar güya. Çöp için uyarın diyeceksiniz belki ama, birebir muhatap olmak asla istemiyorum, yöneticimiz yok, bina görevlisini tembihlemistim ve çöpü almaları konusunda uyarmıştı ama dikkate alınmadıcanım sıkıldı duruma yazmak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler.
yani su cocuklarinin pillerini sabah erkenden takmasalar sanki olmuyo, hadi taktiniz seslerini kisin. cok terbiyesiz anne babalar var ya. cocuk dedigin otur dediginde oturur sus dediginde susar. cok ayip cok....
ironie off
Bizim katlarda 3 er daire var kıç kıça kapılar öyle kovalarını koyunca tekmeyle bi kaç kere fırlattım artık koymuyorlarMerhaba arkadaşlar;
Mevzu karşı komşum. Yatak odamızın bitişiğinde ki odayı tv odası yapmış. Şimdiye kadar yoktu böyle bişey. Allah günah yazmasın kadının sesi bi de kapı gıcırsı gibi, tizz bi sesi var. Sabah 8'de çığlık çığlığa çocuğunu sevme seslerine uyandım bi hışımla kalkıp tık tık duvara vurdum. Kadın sustu lakin bu kez eşi başladı, uykum da firar etmişti zaten kalkıp mutfağa gittim. Duvara vurmak zorunda kalmak canımı sıktı doğrusu. Sabahın körü, o niye çığlık atsın da ben de duvara vurmak zorunda kalayım. Benim erkenden uyanmamı gerektirecek bi durumum yok. 9'a 10'a kadar mışıl mışıl uyumak en doğal hakkım değil mi? Neden bu insanlar böyle fütursuzca hareket ediyo? Ayrıca çelik kapının önüne çöp kovasını koymuş! Bina ivmcin de hacmvalandirma yok! Ben ne bileyim o kovaya çocuğun bezini mi arıyorsun pedini atıyorsun. Ben o pis havayı nüfus etmek zorunda mıyım!!! Hayır bu insanlar bide okumuş tahsili eğitimli insanlar güya. Çöp için uyarın diyeceksiniz belki ama, birebir muhatap olmak asla istemiyorum, yöneticimiz yok, bina görevlisini tembihlemistim ve çöpü almaları konusunda uyarmıştı ama dikkate alınmadıcanım sıkıldı duruma yazmak istedim. Okuduğunuz için teşekkürler.
Peki okuduğunu anladığını düşünüyo musunzira ben çocuk sesinden değil annenin tiz çığlık sesinin beni uyandırdığından söz etmiştim umarım bunu anlayabilmişsindir...
Çok normal. Ayrıca etik kelime anlamını bi tekrar gözden geçirin ondan sonra türkçe dersi verin burda. Tanıdığınız adına üzüldüm, kim bilir ne tür insanlarlar var çevresinde.şimdiye kadar sorun falan çıkmamış, ilk ses duyduğunuzda, ki annenin bebek sevme sesi, tak tak duvara vurmak normal mi sizce?
bu arada etik öyle kullanılmıyor, mesleki ahlak anlamında kullanılıyor haberiniz olsun.
sizin gibi bir tanıdığımız var kendisi uyurken dünyanın durmasını isteyen, çok fazla tepkiler veren, psikiyatrik bir sorunu çıktı ne yazık ki sonunda, ondan dolayı hassasmış.
Yok ben nazikçe ittiriyorumBizim katlarda 3 er daire var kıç kıça kapılar öyle kovalarını koyunca tekmeyle bi kaç kere fırlattım artık koymuyorlar
Onlar çöp kovası olayına bişey demediler ya konu da yanlış anlaşıldı bence bebek sesine rahatsız oluyorsun gibi anladılar sanırım ama haklısın o bebek de büyükler daha bebek hareketleri yapıyorlar artık malesefYok ben nazikçe ittiriyorumama onu bile ilkel görüyo kk'nın sözüm ona çıtkırıldım üyeleri
kizzz bantlamak iyi fikirmis bak. böylelikle seker parcasi komsucuklarimiz piremes uykularinda olmak zorunda kalmazlar. benim kiz su anda dis cikariyor saat kurmus gibi gece 1 de ve 3 de cingar cikara cikara agliyo. artik bant kullancam bu durumda baska care yokBenimkinin de bitmeyen pili var gece şarj oluyor tüm gün gidiyor hiç tükenmeden mucizevi bir olay. Ben bantlıyorum ağzını sabahları ayaklarını da bağlıyorum aman rahatsız olmasın kimse diye. Asla muhatap da olmuyorum sevmiyorum sesli sesli duvarıma falan vururlar mazallah güzellik uykuları bozulur diye konuşacaksam da sessizce konuşuyorum fısıldaşıyoruz
Millet görgüsüzce yaşayabilsin diye normal vatandaşlar müstakil almıycak.TV odası yaptığını biliosan demek ki normal tv sesini duyuyorsun. Senin gibi insanların binada yaşamaması lazım. Yazık değil mi karşı komşuna senin gibi anlayışsız ve bencil bi komşuyla yaşıo. Müstakilde oturacaksın canım ses duymak istemiyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?