KOMŞUMUN YAPTIĞI ETİK Mİ SİZCE?

Yok zannetmiyorum çocuk sesi tolere edilebilir. Yani öyle umuyorum

Peki okuduğunu anladığını düşünüyo musun zira ben çocuk sesinden değil annenin tiz çığlık sesinin beni uyandırdığından söz etmiştim umarım bunu anlayabilmişsindir...

yok bak anlamamisim. iyi ki de acikladin bak. ne bicim anne o öyle. belli ki cocugunu sevmis. ahlaksiz terbiyesiz.

İnce eleyip sık dokuyacağim zaten bu konuda. Anlayışın için teşekkür ederim ❤

şimdiye kadar sorun falan çıkmamış, ilk ses duyduğunuzda, ki annenin bebek sevme sesi, tak tak duvara vurmak normal mi sizce?
bu arada etik öyle kullanılmıyor, mesleki ahlak anlamında kullanılıyor haberiniz olsun.
sizin gibi bir tanıdığımız var kendisi uyurken dünyanın durmasını isteyen, çok fazla tepkiler veren, psikiyatrik bir sorunu çıktı ne yazık ki sonunda, ondan dolayı hassasmış.

yani su cocuklarinin pillerini sabah erkenden takmasalar sanki olmuyo, hadi taktiniz seslerini kisin. cok terbiyesiz anne babalar var ya. cocuk dedigin otur dediginde oturur sus dediginde susar. cok ayip cok....

ironie off

Benimkinin de bitmeyen pili var gece şarj oluyor tüm gün gidiyor hiç tükenmeden mucizevi bir olay. Ben bantlıyorum ağzını sabahları ayaklarını da bağlıyorum aman rahatsız olmasın kimse diye. Asla muhatap da olmuyorum sevmiyorum sesli sesli duvarıma falan vururlar mazallah güzellik uykuları bozulur diye konuşacaksam da sessizce konuşuyorum fısıldaşıyoruz

Bizim katlarda 3 er daire var kıç kıça kapılar öyle kovalarını koyunca tekmeyle bi kaç kere fırlattım artık koymuyorlar

Peki okuduğunu anladığını düşünüyo musun zira ben çocuk sesinden değil annenin tiz çığlık sesinin beni uyandırdığından söz etmiştim umarım bunu anlayabilmişsindir...

Henüz çocuğu olmayan kadı nasıl da belli oluyor çocuğunuz bir olsun da tekrar yazın buraya bakalım çocuk normal konuşmaktan anlıyor mu? yok bağırarak seviyormuş falan filan hee çığlık atıyor. Bizde bağırarak seviyoruz daha bir şikayet gelmedi. Daha o çocuk büyüyünce ne sesler olacak bağıracak çağıracak o zaman ne yapacaksınız acaba anne sesinden önce.

Çok normal. Ayrıca etik kelime anlamını bi tekrar gözden geçirin ondan sonra türkçe dersi verin burda. Tanıdığınız adına üzüldüm, kim bilir ne tür insanlarlar var çevresinde.

Bizim katlarda 3 er daire var kıç kıça kapılar öyle kovalarını koyunca tekmeyle bi kaç kere fırlattım artık koymuyorlar
Yok ben nazikçe ittiriyorum ama onu bile ilkel görüyo kk'nın sözüm ona çıtkırıldım üyeleri

Yok ben nazikçe ittiriyorum ama onu bile ilkel görüyo kk'nın sözüm ona çıtkırıldım üyeleri
Onlar çöp kovası olayına bişey demediler ya konu da yanlış anlaşıldı bence bebek sesine rahatsız oluyorsun gibi anladılar sanırım ama haklısın o bebek de büyükler daha bebek hareketleri yapıyorlar artık malesef

Ses Konusunda hak veremeyecegim size.
Bizim apartman da ben telefonun alarmi hatta titresimini bile duyuyorum.
Yapacak birsey yok.

Cop olayi ise sinir bozucu. Ayni sorunu bizzat yasadim. Kapiyi calip rahatsizligimi dile getirdim. Birde yazin kapi onune cop birakip apartman felaket koku yapiyordu. Birdaha da koymadilar zaten.
Gerci Yurtdisindayim. Tekrarlasa sikayet etmeye hazirdim.

Duvara vurmak yerinede sürekli olan bir durumsa eğer konuşmayı deneyebilirsiniz, daha güzel olur aslında.

Ben alt kat komşumun telefon alarm sesini bile duyuyorum, yani apartman dairelerinde her türlü ses geliyor, abartılı bir durum yoksa idare edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

İnsanla odalarını komşularına göre belirlemek zorunda değil ayrıca.

kizzz bantlamak iyi fikirmis bak. böylelikle seker parcasi komsucuklarimiz piremes uykularinda olmak zorunda kalmazlar. benim kiz su anda dis cikariyor saat kurmus gibi gece 1 de ve 3 de cingar cikara cikara agliyo. artik bant kullancam bu durumda baska care yok

Millet görgüsüzce yaşayabilsin diye normal vatandaşlar müstakil almıycak.

sizin gibiler alsın allah size çok para versinde bizlerde evimizde rahat edelim.

Cocugunu kisik sesle sevsin de ne biliym garip geldi.kendi evinizden yalitim yaptirin.

bizimbizim karşı komşuyla yatak odalarımız bitisik hersey duyuluyor horlama sesi filan bikac zamandır duymadık Esim gece kalktı horlama neden gelmiyor odadan mi gittiler dedi merak ettik hala yok ses

Çöp konusunda yüzde yüz haklısınız. En dayanamadığım kapı önüne bırakılan çöp ve ayakkabılar. Bence apartmanda yaşayanların kültür (gelir değil) seviyesinin en büyük göstergesi kapı önü ve balkonlar.

Bizim sitede verandasını resmen depo gibi kullanan komşu var. 16 hane, 1 hane ile baş edemedik ki yöneticiyiz.

Ses konusuna gelince : maalesef yeni binalarda ses yalıtımı yok denecek kadar az. Annemlere ya da kardeşime gittiğimizde uykumuzdan sıçrıyoruz resmen. Asansör sesi, sifon sesi, tabak çanak sesi evin içinde.

İnsanların hangi odayı ne şekilde kullanacağını ise karışma hakkımız yok. Uyku ve dinlenme saatleri (sabah 7-akşam 22 ve öğlen 13-14 arası) haricinde maalesef kimseye bir şey deme hakkımız yok ki burada bahsedilen matkap/çekiç gibi seslerden ziyade normal yaşam sesleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…