yorumunuz için teşekkür ederim o zaman neden olduğunu da söyleyin lütfen bidahakine aynı hatayı yapmayayım.Suç sende sordun söylüyorum.
Bu derece maydanoz olma hakkini nereden bulmuslar ki onu anlamadim sanane be isine bak derim oylesine bence ailecek arayi acin gorusmeyin pek normal gelmediler bana
yok dedikodu yapmazlar herhalde ya yapmasınlar bi zahmet :/Ay bunlar kesin dedikodu giybet de yapar arkandan.
bu tur gevşek iliskilerde bi taraf yuz verir ya da musade eder ya da gereken tepkiyi veremez mesafeyi koyamaz. o kisi sizsiniz demek istemis. ki katiliyorumyorumunuz için teşekkür ederim o zaman neden olduğunu da söyleyin lütfen bidahakine aynı hatayı yapmayayım.
Yapmışlar bile işte :)yok dedikodu yapmazlar herhalde ya yapmasınlar bi zahmet :/
Ozaman siz fazla ortalarda olmayin geldiklerinde veya soguk davraninarayı açmayız annem babam çok seviyor komşularımızı. onların zoru benimle galiba ama anlayamadım nedir.
Kimseye bu kadar taviz verilmez.yorumunuz için teşekkür ederim o zaman neden olduğunu da söyleyin lütfen bidahakine aynı hatayı yapmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?