komşunun hesap sorması!!

Tövbe yarabbim.
Sana sunu diyeyim sen spor yaparken hosgeldin deseydin de aa bak goruyor musun terli terli gelmiş üstü basi ne halde hosgeldin diyor. Kocama göz mu dikmis gibi bir seyle bile karsilasabilirdin ciddi söyluyorum.
Herseyi sorun edebilecek tiplerden daima uzak durmak lazim.

sizin kadar sakin kalamazdım. bu haddi onlara siz vermişsiniz.

baan bu lafı edecek komşu tanımıyorum.ne cesaret

ben biraz fesatımdır. asıl evin genç kızı sporu bırakıp kocama hoşgeldin dese yanlış anlarım. ne tuhaf insanlar var ya

benim eşim bana bu konuyla gelse" müsait degildir yuz goz o an olmamissiniz ne karisiyon sende kiza" diye cikismaya baslardim.

KOMŞULARINIZIN NORMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BEN....MESAFE KOYMALISINIZ BENCE.YANLIŞ GİDEN BİRŞEYLER VAR GİBİ.

Uzak dur derim. Annen baban gorusup ilgilensin muhatap olma.
Adamda ki rahatliga bak. Senin hosgeldin dememen nasil oturmus icine

Komşunuza haddini bildirmek gerekiyor bence.
Böyle insanlar sustukça kendini bir halt sanar ve hayatınızda söz sahibi olmaya çalışırlar.
Selam vermek zorumda değilsin.
Adamında işi gücü yok gitmiş karısına mı anlatmış.
Şöyle dedikodu yapan erkekler de ayrı bir itici oluyor ha.

Yemin ediyorum bu kadar gerizekalılık görmedim.
Karı koca bulmuşlar birbirini.

Muhattap olmayın, tersleyin gitsin, kim onlar Allahaşkına

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. ben mesafe koyacağım lafta sokacağım yani hep alttan al alttan al bir yere kadar.

Kadın seni abi dediğin kocasından kiskaniyor hatta elinden alırsın diye seni göz hapsinde tutuyor. Bir de bu kadar içli dişli olmanız midemi bulandirdi. Izin vermeyin sen niye tuvalete gidiyorsun diye sormasina. Micicam gelmek ister misin sen de diye tersleyin.

arayı açmayız annem babam çok seviyor komşularımızı. onların zoru benimle galiba ama anlayamadım nedir.
Niye olacak serpildin guzellestin kadını aldı bir korku telaş. Bir de abi dediğin adam da sapık mi ne. Seni mi takip ediyor evin içinde. Ayrıca babanı odadan çıkarıp sana hesap sormasina da kocaman bir yuuuhhh. Izin verme bu arsizlara yarın oburgun iftira atar ne olduğunu bile anlamazsin

Valla bu ne yüzsüzlük bu ne terbiyesizlik. Millete bak babanı odadan çıkartıyor sana hep soruyor. Sen kimsin de kimin evinde kime hesap soruyorsun diye sormak lazım.

Yerden göğe kadar haklısın. Sen bunlarla selamı sabahı tamamen kes. Annene babana da söyle. Anladığım kadarıyla sen ailenle yaşayan genç kızsın. Komşu adam evet annenle babanı ziyarete gelmiş olabilir ama evin genç kızını mutfaktan su alırken gözleyip vay efendim bana selam vermedi beni görmeye gelmedi yok benimle konuşmadı diye triplere girmesi kadar saçma bişey olamaz. Adamı iyi niyetli bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…