komşunun hesap sorması!!

bu ne yahu komsu bu ,araniz cok mu samimi ,elinde buyudugum 30 senedir tanidigim komsu yapsa neyse ,
Sinir cizin ,anan babasnda veto etsin bunlari ,almasinlar eve

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. komşulukları çok iyidir mesela bize misafir çozuklr gelse yeğenim vs. görültü yapsalar şikayet etmezler. yemek, pasta-börek yapsalar getirirler. güler yüzlüler. ama benimle bir sorunları var ama ne inanın anlamıyorum. güler yüzlü misafiri hizmeti seven birisiyim. benim yüzümdende ailemin arasının bozulmasını istemiyorum ama gerçekten çok sıkıldım artık inanın.

babamda bir acayip yani elin kadini gelip bizi yanliz birak diyor. ne hakla yani babanin demesi lazim ne söyleyeceksen benim yanimda soyle NE OLUYO demesi lazim. bazi ebeveynler cocugunu kormasini bilmiyor. bu kadar hesap sormalari normal degil onlarin. BIRAZCIK SERT KONUSTUM KUSURA BAKMA.

konuyu sinirli yazdığım için imlalar dikkat edemiyorum inanın. yanlış anladınız. karısı geldi o söyledi. zaten abi öyle bişey diyemez babam müsadee etmez bende höstt derim. eşi söyledi bu akşam.

bide demin yanlis okumusum kocama niye selam vermedim diye hesap soruyor bir yasima daha girdim.

Ben hep mi şüpheciydim acaba gördüğüm duyduğum olaylar mı beni böyle yaptı bilmiyorum ama burnuma pek de hoş olmayan kokular geldi.
Komşu adamın size ve hoşgeldin dememenize bu kadar dikkat edip, sonrasında eşini üstünüze hesap sormak için salması kadının sizinle gereksiz samimiyet kurma çabası sadece bana mı garip geliyor.
Bu eşli swinger partilerini görüp duyduktan sonra kadının amacı sadece hesap sormak olmayabilir gibi geldi bana.
Mümkün mertebe uzak durun derim.

Son düzenleme:
demin anladim kocasiyl sen ne alaka kocama niye selam vermedin diye kimse bana hesap soramaz. sanada sormamali.

Ya Allah aşkına elin adamı evinize geliyor , babanıza bizi yalnız bırakırmısın diyor, babanızda bırakıyor, ve bu adam size hesap soruyor öyle mi? Nasıl bir mantık?
Bu yüzü sizin ailenizden buluyorlar kusura bakmayın.Ailem ne kadar samimi olursa olsun ben lafımı esirgemezdim. Hele karısı gibi tiplere full ayar olurum, hiç çekemem.
Terbiyesizler

babanla konus gormemisim de bide ben o abiyle samimi olmak istemiyorum de.rahatsiz oluyorum de.bence

hayır adam değil karısı dedi. karısı geldide söyledi bu akşam.

babanla konus gormemisim de bide ben o abiyle samimi olmak istemiyorum de.rahatsiz oluyorum de.bence

dicem evet artık. soğuk davranmayı düşünüyorum. iyi davransamda kötüyüm zaten. en iyisi kendimi üzmeyip hak ettikleri gibi davranıcam. ama ben karşımdakini kıramıyorum. hazır cevap bir kişiliğim var ama yapıcıyım, karşımdakini kıramıyorum. umarım başarabilirim.

benim hatam debin yanlis okumusum elin kadini gelip benim kocama niye selam vermedin diye hesap sormus.

hayır adam değil karısı dedi. karısı geldide söyledi bu akşam.
Hiç farketmez, yaptıklarını doğrulamaz bu.

Nasıl böyle sakin kalabiliyorsunuz anlamış değilim.
Verin birdahaki sefere cevabınızı.

Bana kadın gelse esıme nıye selam vermedın dese
Ne munasebet derdım

Yıne mı uyuyorsun dedıgındede oldukca sesli sekılde üstüme iyilik saglık tovbe tovbe sasırmıs mı ne derdım

Sanırı bunları dedıkden sonra bıdaha sacmalamaya cesaret edemezdı

Bence aılenıze soyleyın rahatsız oldugunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…