komşunun hesap sorması!!

Kuzum deli misin sen yaaa. Kirmak istememek nedir. Onlar seni kirmiş ama. Sen niye bu kadar ince dusunuyorsun. Birak bosver ver agizlarinin payini. Ailen sorarsa da boyle boyle olmustu de hepsini anlat. Sen belirlersin karsindakinin sana nasil davrandigini.

Komşu komşuluktan çıkmış "uyku" düzenine karışma haddini kendinde görüyorsa nüfusuna da geçirsin

canım öyle istedi deseydin

komşu ne ya hiç muhattap olma yüz verdikçe astar isterler

lafa bak kocama niye selam vermedin ? baslarim sanada kocanada diyecen laflarin gerisi makinali tufege baglayacan...

arayı açmayız annem babam çok seviyor komşularımızı. onların zoru benimle galiba ama anlayamadım nedir.

Sana bunu diyen kadını annen baban nasıl seviyor? İlginç.
Misafire nasıl davrandığını ispatlamak zorunda değilsin ayrıca saygıda kusur etmezmişsin falan bunlar boş. İstersen ağızlarına sıç. Kimse sana bjnu diyemez.

Bu kadar hayatına sokma hadi ordan de bu komşuya

çok saçma ya. suçz sizde değil tabi ki. bu en densizlik. annenizle konuşun, o da gitsin kadınla konuşsun. kimseye selam vermek zorunda değilsiniz kaldı ki bi de bunun hesabı sorulsun.

bu akşam eşi geldi babam odadaydı babama bizi yalnız bırakırmısın dedi. sağolsun babam çıktı odadan.
bunu diyen adama benim babam ana avrat söver. net.
ayrıca hadsiz ve dengesiz insanlarmış. siz de komşu mesafesini koyamamışsınız.
benim değil komşum kanımdan akrabam babama bizi yalnız bırakır mısın diyecek ve bana hesap soracak, bize ters o işler sakat bırakırım adamı yemin ediyorum.

Tuaflar sen uzak dur bişey derselerde ..he he deyip geç

Bundan sonra hiç kazima bence ve hayırdır neyin hesabı bu diye sen sor bu ne ya biraz egilince baş üstüne bu ne!
Terli ve pespaye görünmek istemeyebilirsin sonuçta spor hali bu ya! Haksizsin; haksizligi bu kadar alttan alarak KENDINE YAPIYORSUN. ..isguzar komsuna değil. ..

Mesele kocası değil de oğlu olsa seni ona almak istiyor diyeceğim ama kocası olunca iyice absürt olmuş. Ben olsam terslerdim. Sizde bir sorun göremedim.

Ya bu salak komşuları nerden buldunuz? Hadi buldunuz niye böyle içli dışlı oldunuz? Beyinsiz adama bak, yukarı çıkıp eşine komşunun kızı bana hoşgeldin demedi mi demiş ? O da ondan beyinsiz, gelip sana hesap soruyor.

Nesini seviyorsun bunların? Bizi yalnız bırakır mısınız dediğinde babanın odadan çıkması bile tuhaf bence. Yaw ondan gizli onun kızıyla ne konuşabilirki alt üstü bir komşu olan kadın?

Ailece mesafe koymanız lazım; anormal tipler bunlar.

Hesap sormak için babanıza bizi yalnız bırakır mısın demesi de terbiyesizlik bence ben olsam üste çıkardım ne saçmalıyorsun diye.
Misafir gelmiş eve ama yalnız değilmiş heralde anneniz babanız karşılamış ağırlamışlardır. Cümbür cemaat karşılamanız gerekmez, belki o gün modunuz yoktu, moraliniz bozuktu, hastaydınız, canınız istemedi olabilir yani çıkmayabilirsiniz misafir karşısına. Sizin komşular tuhaf.

Benimle işiniz yok kendi yaşıtlarınız annem babam hadi size iyi sohbetler.

Bitti bu kadar.

Yok artık. Ne cüret yahu adam hesap soruyor. Kraliyet ailesinden miymiş,herkes biat edecek,en pençe duracak.
Saçmalamışlar.
Ayrıca sürekli gelen insanlarmış,dolayısıyla reveransa gerek yokmuş zaten. Ayda alemde bir gelen birileri olur bozulurlar amenna ama zaten hep geliyorlarmış. Rahatsız oldularsa gelmemekte bir çözüm yani.
Düzeltme:Kadın gelip demiş eşime selam vermedin diye,ben yanlış anlamışım ama bu dahada beter bence. Ne münasebet yani.

Son düzenleme:
Aa babanıza bizi yanlız bırakır mısın diye soran komşunun kocası mı?

Ne münasebet demedi de babanız bi de dışarı mı çıktı ?
Sizin ailede bi enteresan komşuysa komşu kendi oğlu mu sanki kızını elin adamıyla bırakıyor bu nasıl iş anlamadım

Kimin ne olduğunun asla belli olmadığı böyle bir devirde..siz uzak durun mesafenizi koruyun benim aklıma kötü şeyler geldi

bu ne cins komşu böyle bi daha saçmalarsa tasmada takacakmısın de anlar heralde
kadın garipmiş gerçekten söyle ananla muhatap olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…