komsuyla buyuk kavga ettik:(

:) kadini hakli buldumda niye hakli bulanlara da laf soyleme geregi duydunuz ki sizin gibi birkac yorum daha okudum konudaki kisilere yorum yapmayi asip birde farkli dusunenlere yorum yapip gicik oluyorsunuz yapmayin yazik kendinize.

Tatlım benim kocam da bu tripli abla gibiydi. Neyse çocuk olunca duruldu. Aradığında telefona bakmazsan kuduruyordu. İşte ona olan gıcıklığım kadını haklı bulanlarda vücut buldu diyelim :)

evet kesinlikle o da var...
kendi kazanmiyor ondan bu afralar ..ben parasini hep elimde hazirladim.hatta gerek yok haftaya verirsin dediginde yok ben vereyim rahat edemem diyen biriyim.asla para mevzu degil...
kadin birkere evime geldi mahalleye hosgeldine daha da gorusmedik zaten sadece sut muhabeti oldu telde...ilk geldiginde evime kendi kendine birilerini baya cekistirdi dinlemedim tepki vermedim gicik oldu galiba bana hatta dedikodu yaptigi kisilero anlatirken haksizmiyim simdi ben tarzi konustu bana bende pek haklisin tarzi onay vermedim karsi tarsfinda dinlemek lazim tarzi konustum dedikodu yapamadi kalkti gitti tarzini belli etmisti bende simdinkroktum.benim dedikodumu da yapar diye iftira atar fslaj paramoya yaptim iste...

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum konu sahibi; sipariş edip telefonu duymadığınız için alamadığınız sütün parasını verdiniz mi

Kadın sabahın 8 ınde baska bırıne vermıs sutu neden knu sahıbı versın parasını sutu baskası ıcerken? Sattıgu kısıden almıstır heralde.

Gunahı boynuna bence sute alıcı cıktı, konu sahıbının telefnu acmayacagını bıldıgı ıcın aradı formalıteden, snra sutu verdı baskasına.

evet ayni stille.sutlerimizi aliyorduk ortaligi karisyiran aslinda bu kadin oldu
bide köylum diye sevmistim bir iki aramada acamadim duymadim diye boyle mi yapmaso gerekirdi

sutu goremedim ki parasini vereyim normalde sutumu alip aninda eline parasini veririm kadini bugun hic gormedim tel haric
Sinirinizi bozacak kadar takmayın arkanızdan ne konuşursa konuşsun çok da fifi. Ama bu tip ev esnaflarıyla iş yaparken parayı peşin verirseniz rahat edersiniz. Hem o mağdur olmaz hem de bi aksilikte eh be parasını verdim ister alırım sütü ister almam der çıkarsınız

zaten kadini gormedimki parayi istesemde veremezdim canim evet :) belkide oyle oldu cynku birkerecik aramis zaten isteksiz gibi

canim kadini goremedim ki istesemde veremwzdim.parayi zayen sutumu aliuodum parasini aninda eline veriyodum.her zaman pesin yani

birde bugun biseue sahit.oldum bu nedir sizcr arkadaslar..bu kadin sutu baskasina verdini soledi sabahin 8 inde pek inandirici gelmedi ama bilemiyorum tabiki...bugun olaydan yarim saat sora mutFkrayken camdan tesaduf uzeri gordum kadinij evinden bi kadin cikti ve elinde 2bucuk litrelik sut sisesiyle...nornalde burda bi ben 2 bucuk.litre alirim herkez 5 litre alir buyuk ihtimal benim.sutu baskssina ozaman satti ...

Bu tip ürünler sipariş kadar gelir. Komşu almasa o süt ellerinde kalacaktı onca yoldan gelip. Hususi sipariş ettiğin ürünü alırsın bu kadar açık.
Bi de uykusuzluk ne fena şeymiş süt esnafı konusuna yayıldım resmen. Pardon konu sahibi ben senden daha çok konuştum

sutu getiren kadij degil bi abi koyden gelej ve kadinda yaninda evleri gosteriyor ..

Bence süt getiren kadın siz sütü almadınız diye kavga çıkartıyorsa haklı değil. Ama kadın muhtemelen siz kapıyı duyuyorsunuz uygunsuz bir saat olduğu için özellikle açmıyorsunuz diye düşünüyor. Buna sinirlenip kavga çıkartmış. Bir yanlış anlaşılma olmuş aranızda.

iyi de canim.neden almayimmmm uzakta deholimki asla.mahdur olmazdi dort hozle.sutu bekliuorum zaten sadece duymadim 8 de yahu...allah rizasinicin dolaba koymak cokmu zor karsi komsin yahu el.insaf

bilemiyorum.ne dusundu de boyle çemkirdi anlamadim..kendisi dedi zaten sacmaladi baya belli etti ne dusundunu

ama konu sahıbı aradıgını grunce aramıs butun gun acmamıs acsaydı gıdıp alacaktı sutunu, kadın acmamıs kızına mesaJ attrmıs arama senın sutu baskasına SATTIK demıs napsın knu sahıbı :) benı madur ettıgun ıcın tesekkur ederım benım bekledıgum sıparısı baskasına verdın ama olsun al parasını gule gule ye mı desın? ben hııııc sutcuye hak veremedım kusura bakmayın sız samımı okdugunuz komsunuzun huyunu tuyunu bılırsınız yanı hem 11 de kapıya dayanacak kadar samımı hem sabahın 8 nde telefnu acmadı dıye fırca atacak kadar soguk olunmaz kadında bı ayar yok bence ay her neyse banane ya :) ıyı geceler

bilemiyorum.ne dusundu de boyle çemkirdi anlamadim..kendisi dedi zaten sacmaladi baya belli etti ne dusundunu

Komşuluk hatrına bir beş dakika uğrayıp açıklayabilirsiniz bence kendinizi siniriniz geçince, hem kızlarınız da arkadaşmış. Belli ki bu kadın sizden hem yaşça büyük hem daha cahil. Siz alttan alın büyüklük sizde kalsın maksat yüzyüze bakabilin. Bundan sonra mesafenizi korursunuz zaten, sütünüzü de başka yerden alırsınız sizin oğlana süt mü yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…