- Konu Sahibi smollgirl20
-
:) kadini hakli buldumda niye hakli bulanlara da laf soyleme geregi duydunuz ki sizin gibi birkac yorum daha okudum konudaki kisilere yorum yapmayi asip birde farkli dusunenlere yorum yapip gicik oluyorsunuz yapmayin yazik kendinize.
evet kesinlikle o da var...Sütü satıp para kazanan kendisi olmadığı için zaten zül geliyordur. Bi de üstüne sizin peşinizden koşmak gıcığına gitmiştir. Ha bi de sütü alamadığınızda para vermiyorsanız iyice ayar olmuştur. Eğer öyleyse kadın sinirlenmekte haklı. Yok siz parayı peşin verdiyseniz o süt artık sizin kapıya mı koymuş yere mi dökülmüş onu bağlamaz parasını verdiğim süt kardeşim alırım almam sana ne diyebilirsiniz. Tüm bunların ötesinde ben huyunu sevmediğim insanla alışveriş yapmam. Siz de yapmayın konuşmayın nolacak ki. Bi de mahallede adımı çıkarır endişesi ne ki. Ne diye çıkaracak adınızı telefona çıkmıyor diye mi. Yoksa sipariş veriyor sonra almıyor mal ziyan oluyor zarara giriyoruz diye mi
sutu goremedim ki parasini vereyim normalde sutumu alip aninda eline parasini veririm kadini bugun hic gormedim tel haricGerçekten merak ettiğim için soruyorum konu sahibi; sipariş edip telefonu duymadığınız için alamadığınız sütün parasını verdiniz mi
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum konu sahibi; sipariş edip telefonu duymadığınız için alamadığınız sütün parasını verdiniz mi
evet ayni stille.sutlerimizi aliyorduk ortaligi karisyiran aslinda bu kadin oldubakın konu sahıbı ne dıyor
kadın sutu bana getırmeyı kendısı tercıh ettı dıyor
koyden adamlar aracla sut getırıp dagıtırlar ısteyen alır tanıdık varsa bak benım akraba sut satıyor derler bızde numaramızı verır numarasını alırız bıze de getırsın derız getırır
burda bu ısler boyle oluyor
konu sahıbınde de oyleymıs sutcu kendısı ben getırırım demıs
kımse kusura bakmasın telefonun basında hazırolda beklemıyoruz bırı aradıgı an hemen o an acmak mumkun olmuyor bazen kucuk cocugun varsa hele... ustelık yakın komsusu yanı...
Sinirinizi bozacak kadar takmayın arkanızdan ne konuşursa konuşsun çok da fifi. Ama bu tip ev esnaflarıyla iş yaparken parayı peşin verirseniz rahat edersiniz. Hem o mağdur olmaz hem de bi aksilikte eh be parasını verdim ister alırım sütü ister almam der çıkarsınızsutu goremedim ki parasini vereyim normalde sutumu alip aninda eline parasini veririm kadini bugun hic gormedim tel haric
zaten kadini gormedimki parayi istesemde veremezdim canim evet :) belkide oyle oldu cynku birkerecik aramis zaten isteksiz gibiKadın sabahın 8 ınde baska bırıne vermıs sutu neden knu sahıbı versın parasını sutu baskası ıcerken? Sattıgu kısıden almıstır heralde.
Gunahı boynuna bence sute alıcı cıktı, konu sahıbının telefnu acmayacagını bıldıgı ıcın aradı formalıteden, snra sutu verdı baskasına.
canim kadini goremedim ki istesemde veremwzdim.parayi zayen sutumu aliuodum parasini aninda eline veriyodum.her zaman pesin yaniSinirinizi bozacak kadar takmayın arkanızdan ne konuşursa konuşsun çok da fifi. Ama bu tip ev esnaflarıyla iş yaparken parayı peşin verirseniz rahat edersiniz. Hem o mağdur olmaz hem de bi aksilikte eh be parasını verdim ister alırım sütü ister almam der çıkarsınız
Bu tip ürünler sipariş kadar gelir. Komşu almasa o süt ellerinde kalacaktı onca yoldan gelip. Hususi sipariş ettiğin ürünü alırsın bu kadar açık.Kadın sabahın 8 ınde baska bırıne vermıs sutu neden knu sahıbı versın parasını sutu baskası ıcerken? Sattıgu kısıden almıstır heralde.
Gunahı boynuna bence sute alıcı cıktı, konu sahıbının telefnu acmayacagını bıldıgı ıcın aradı formalıteden, snra sutu verdı baskasına.
sutu getiren kadij degil bi abi koyden gelej ve kadinda yaninda evleri gosteriyor ..Kadin ben getiririm dememişki. 3 kere aramış. Konu sahibi çıkmamış sonra gece 11de geri dönüş yapmış ve kadin alip sütü getirmiş.
Diğerinde 8de aramış yine konu sahibi 11de geri dönüş yapmış.
Bence kesin kadin inanmadi 11e kadar uyuduğuna
Birkere aramis isteksiz gibi siz gercekten pesinizde kossun istiyorsunuz.zaten kadini gormedimki parayi istesemde veremezdim canim evet :) belkide oyle oldu cynku birkerecik aramis zaten isteksiz gibi
iyi de canim.neden almayimmmm uzakta deholimki asla.mahdur olmazdi dort hozle.sutu bekliuorum zaten sadece duymadim 8 de yahu...allah rizasinicin dolaba koymak cokmu zor karsi komsin yahu el.insafBu tip ürünler sipariş kadar gelir. Komşu almasa o süt ellerinde kalacaktı onca yoldan gelip. Hususi sipariş ettiğin ürünü alırsın bu kadar açık.
Bi de uykusuzluk ne fena şeymiş süt esnafı konusuna yayıldım resmen. Pardon konu sahibi ben senden daha çok konuştum
10 kere aramasini beklicek.halim.yok.arkadasim.zile bassin zileeeeeeeeeeeBirkere aramis isteksiz gibi siz gercekten pesinizde kossun istiyorsunuz.
bilemiyorum.ne dusundu de boyle çemkirdi anlamadim..kendisi dedi zaten sacmaladi baya belli etti ne dusundunuBence süt getiren kadın siz sütü almadınız diye kavga çıkartıyorsa haklı değil. Ama kadın muhtemelen siz kapıyı duyuyorsunuz uygunsuz bir saat olduğu için özellikle açmıyorsunuz diye düşünüyor. Buna sinirlenip kavga çıkartmış. Bir yanlış anlaşılma olmuş aranızda.
Ee bir kere aramis isteksiz gibi yazan sensin demek bekliyorsun.10 kere aramasini beklicek.halim.yok.arkadasim.zile bassin zileeeeeeeeeee
Bu tip ürünler sipariş kadar gelir. Komşu almasa o süt ellerinde kalacaktı onca yoldan gelip. Hususi sipariş ettiğin ürünü alırsın bu kadar açık.
Bi de uykusuzluk ne fena şeymiş süt esnafı konusuna yayıldım resmen. Pardon konu sahibi ben senden daha çok konuştum
senin konuya katkin ne peki?Ee bir kere aramis isteksiz gibi yazan sensin demek bekliyorsun.
Tamam haklisin diyelim ee konunun amaci ne.
bilemiyorum.ne dusundu de boyle çemkirdi anlamadim..kendisi dedi zaten sacmaladi baya belli etti ne dusundunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?