komsuyla buyuk kavga ettik:(

okadar guzel anlatmissinki ama banane deyip cekio gitme csnim benim )) buyuk dengesizmis valla kurtuldum

yok cnm hic yapimda yok cunku tartisma noktasina getirildiysem gercekten haketmisyir ve sonrasinda bir kalemde siliuorum ben sadeve siniriimj yenemiyorum derdim kadinla aram bozulsun dehil zaten asla sık gorustugum.biri dehildi kizii geliyoduu sadece

Kesinlikle siz haklisiniz bir kere aradiginda acamamissin okadar sinirlendiyse bidaha aramasin oda.Siz kendiniz zaten gidip alirsiniz yani sonucta cocugunuz icin oldugunu bilmiyomu sanki sut elinde kalacak die korkuyo

Sütleri koysun dolaba bekletsin.Elbet gider alırsın.niye zırt pırt aramış ki o da.
Kadının beyni sütlenmiş

Bu nasıl satıcı.
Geçen sit aldığım adamı aradım abi bu hafta gelmediniz başka gün mü geleceksiniz diye. Geldik aslında ama evde yoktunuz dedi. 2 dk yan komşuya geçtim zil çalarsada duyarım diye kaçırmışım demekki. Adam 2 saatsonra getireyim size dedi. Geldi sağolsun verdi sütümü gitti.

Sanki hayrına veriyo sütü sizin ki. Satıcı oysa tabi müşteri için uğraşacak

Kesinlikle siz haklisiniz bir kere aradiginda acamamissin okadar sinirlendiyse bidaha aramasin oda.Siz kendiniz zaten gidip alirsiniz yani sonucta cocugunuz icin oldugunu bilmiyomu sanki sut elinde kalacak die korkuyo
evet kendim gidio alsam zaten daha duzenki olurdu benim icim ama kendileri bole dedi aksam 10 da falan getircez dediler canim

helal olsun o adama bukadini da alalaha havale ediyorum bytun gun sinirlerimi oynattigi icin....

Mantiken hakli lik payi olsada insaniz yani duymayabiliriz bukadar abartili tepki vermesine gerek yoktu.millet olarak tahammul eşiğimiz cok dusuk malesef.yapici deil yikiciyiz.Artik gormezden gelerek devam ediceksin yapcak bisey yok.

Kadın haklı diyenlere şok oldum şuan. Neresi haklı kadının yahu? neymiş 3 kere aramışta açmamış. olabilir. belki sütçü beni arar diye sürekli kulağımı telefonda tutmak zorunda değilim. işim olur gücüm olur müsait olamam duyamam açamam ne var bunda? görünce dönerim zaten aramasına.

ikincisi de sütü ayağıma getir diyen mi olmuş ona? kendi kendine öyle bi düzen oturttuysa, milletin ayağına götürmeyi kendi tercih ettiyse bu konu sahibinin suçu mu? süt geldiği zaman satacağı insanlara mesaj atar ya da arar, sütünüz geldi gelin alın der, olur biter. ne diye kendisi götürüyor? ondan böyle bi şey talep eden mi oldu?

ayrıca süt vereceğim bahanesiyle kimse çat kapı kapıma gelemez. benle telefonda iletişime geçip konuşup anlaşmadan sütçü de olsa pat diye gelip zilime basmasın, belki müsait değilim, belki evde değilim.

üçüncüsü de, kimse kimseyi sabahın kör vaktinde arayamaz, bu benim için görgüsüzlüktür, ayıptır, saygısızlıktır.
nasıl ki akşamları belli bi saatten sonra aranmaz ise sabahları da belli bir saate kadar aranmaz.
sen sabahın 8 inde uyanık olabilirsin ama benim uyanma saatim 11-12 olabilir. uyanma saatimin seninle aynı olduğunu nerden biliyorsun da arıyorsun? benim uyuyor olma ihtimalimi ve uyandırarak saygısızlık etmiş olacağını akıl edemiyor mu da o saatte arıyor? gününü o kadına göre mi planlayacaksın? ayrıca o nasıl bi üslup? seni o şekilde azarlama hakkını nerden alıyor bu ne cüret? kendini ifade etmekten bile aciz sanırım.

kadın baştan aşağı düşüncesiz, saygısız bi insan. onun sütüne de kalmadın. görünce de kafanı çevir geç önemli değil. birinden bi şey duyarsan da kendini savunursun bir de senin ağzından dinlerler olur biter.

Valla annemin mahallesinde de sütçünün gelme zamanı bellidir adam kapıyı bile çalmaz görüp alırsan alırsın yoksa sütsüz kalırsın bence siz haksızsınız kadın ayağınıza kadar getiriyor daha ne istiyorsunuz

Acaba, haksız bulanlarin telefonunda hiç mi cevapsiz çağrı olmadi.
Ya da siz birini aradığınızda cevap vermez se birdahaki sefere cemkiriyormusunuz?
İlginç!

konu sahibi haklısın. Boşver başka sütçü bulursun, edeplisinden, görgülüsünden.

kadına niye hak verelim ya? duymadınız olabilir.

kendisi zaten o sütü milletin ayağına giderek satmıyor mu? sanki marketler zinciri var da ordan lütfedip size süt bağışlıyor haspam.

almayın bir daha. müşteri veli nimettir diye bi söz var o kadın bunu duymadı heralde. insanlık hali ya,küçük çocuğunuz var.

heralde ben o kadından süt alıyor olsam evimi basar,sütleri kafamdan aşağı geçirirdi çünkü hiçbir aradığında direkt duymazdım. işim gücüm süt kovalamak mı? getirmezse getirmesin.

hani o ilk konuşma var ya ilk azarı size
duymadın vs
o anda bitirirdim ben süt işini

bunlar da yaşanmazdı
sizi strese sokan azarlamaya çalışan haddini aşan insanlardan uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…