- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
okadar guzel anlatmissinki ama banane deyip cekio gitme csnim benimama konu sahıbı aradıgını grunce aramıs butun gun acmamıs acsaydı gıdıp alacaktı sutunu, kadın acmamıs kızına mesaJ attrmıs arama senın sutu baskasına SATTIK demıs napsın knu sahıbı :) benı madur ettıgun ıcın tesekkur ederım benım bekledıgum sıparısı baskasına verdın ama olsun al parasını gule gule ye mı desın?ben hııııc sutcuye hak veremedım kusura bakmayın sız samımı okdugunuz komsunuzun huyunu tuyunu bılırsınız yanı hem 11 de kapıya dayanacak kadar samımı hem sabahın 8 nde telefnu acmadı dıye fırca atacak kadar soguk olunmaz kadında bı ayar yok bence ay her neyse banane ya :) ıyı geceler
yok cnm hic yapimda yok cunku tartisma noktasina getirildiysem gercekten haketmisyir ve sonrasinda bir kalemde siliuorum ben sadeve siniriimj yenemiyorum derdim kadinla aram bozulsun dehil zaten asla sık gorustugum.biri dehildi kizii geliyoduu sadeceKomşuluk hatrına bir beş dakika uğrayıp açıklayabilirsiniz bence kendinizi siniriniz geçince, hem kızlarınız da arkadaşmış. Belli ki bu kadın sizden hem yaşça büyük hem daha cahil. Siz alttan alın büyüklük sizde kalsın maksat yüzyüze bakabilin. Bundan sonra mesafenizi korursunuz zaten, sütünüzü de başka yerden alırsınız sizin oğlana süt mü yok?
Katkim hataniz var yada yok seviyeli olun cevrenize sonra korkmazsiniz boyle dedikodum cikacak diye belirtmek.senin konuya katkin ne peki?
bir kere aramista kastim zile kapiya basmamis gibi hir cumle.siz sutcuye hak vermeye devam edin nasilsa adalet yerini bulur
korkum kadinin karakteri tatlim benim malum bole tarzdakiler iftiraya yatkindir kendi seviyeme cok sukur bole kisiler yanindaKatkim hataniz var yada yok seviyeli olun cevrenize sonra korkmazsiniz boyle dedikodum cikacak diye belirtmek.
evet kendim gidio alsam zaten daha duzenki olurdu benim icim ama kendileri bole dedi aksam 10 da falan getircez dediler canimKesinlikle siz haklisiniz bir kere aradiginda acamamissin okadar sinirlendiyse bidaha aramasin oda.Siz kendiniz zaten gidip alirsiniz yani sonucta cocugunuz icin oldugunu bilmiyomu sanki sut elinde kalacak die korkuyo
Iftiraya gerek yokki telefon konusmanizdaki cumleleri kullansa yeterli.korkum kadinin karakteri tatlim benim malum bole tarzdakiler iftiraya yatkindir kendi seviyeme cok sukur bole kisiler yaninda
helal olsun o adama bukadini da alalaha havale ediyorum bytun gun sinirlerimi oynattigi icin....Bu nasıl satıcı.
Geçen sit aldığım adamı aradım abi bu hafta gelmediniz başka gün mü geleceksiniz diye. Geldik aslında ama evde yoktunuz dedi. 2 dk yan komşuya geçtim zil çalarsada duyarım diye kaçırmışım demekki. Adam 2 saatsonra getireyim size dedi. Geldi sağolsun verdi sütümü gitti.
Sanki hayrına veriyo sütü sizin ki. Satıcı oysa tabi müşteri için uğraşacak
kullansin hakaret olmadigi icin icerige bakar herkez ve haksiz bir satici oldugu anlasilirIftiraya gerek yokki telefon konusmanizdaki cumleleri kullansa yeterli.
beyni zaeten sutluydude idare ediyodum bozuntuya vwrdi sutunuSütleri koysun dolaba bekletsin.Elbet gider alırsın.niye zırt pırt aramış ki o da.
Kadının beyni sütlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?