harika bu arada kovalara bayılırım:)
Tamam :)
Doğrusu aslında size öğretildiği şekilde ama bunları uygulayan yok. Yapacağınız şey yatak odanızı başka bir odaya almak. Ya da başka bir odada uyumanız lazım. Emin olun ki bulaşık sesi sabaha kadar sesi açık bir TV'den çok daha iyi. Bulaşık en fazla ne kadar sürebilir? 1 saat? Ama sabaha kadar gümbür gümbür TV izleyen sarhoş komşuya ne yapılır? Üstelik ne polis çağırabiliyoruz ne de laftan anlıyor. Üstelik odamı başka yere taşıma imkanım yok. :) Keşke bulaşık gürültüsü olsa, herkesin rahatsız olduğu sevişme sesi falan olsa ya da sadece gündüzleri top oynayan çoluk çocuk olsa. Halinize şükredin, kimse insan gibi oturmuyor çünkü evinde maalesef. Adamı uyarmaya gidiyorsun pompalı tüfekle seni vurmaya kalkıyor.biz annemizden şunu öğrendik evimiz son kattaydı
koşma kapıları yavaş kapat komşuları rahatsız etme
parmak ucunda yürüdüğümü bilirim alt komşu rahatsız diye
doğru belkide duyarlılık beklememek gerekiyor
yani size göre gece ikide bulaşık yıkanabilir
tabiiki bu da bakış açısı
Buradaki bazı üyeler bir tuhaf. Geçen sene miydi neydi bir konu açmıştım, komşum son ses bütün gece müzik açmıştı ben de polise şikayet etmiştim. Polis de ilgilenmedi diye burada içimi döktüm. Bana ne dediler biliyor musunuz? Sen nasıl bir insansın, neden kapısına gidip de uyarmadın? :)yok kapısına gitmem .
çünkü kimin ile karşılaşacağımı bilmiyorum. muhattap olamam . seviyesine düşemem
ama yönetime şikayet ederim.
anında mesaj gidiyor telefonuna.
ikinci ve üçüncü uyarından sonra ise para cezası var.
uğrşaşmam kendisi ile.
Buyrun, evime beklerim.Şu gürültü konularında istediğini yapar kendi evi diyenlere hiç anlam veremiyorum,madem öyle ben de bangır bangır film izleyeyim,müzik dinleyeyim gecenin bir yarısı,olur mu öyle şey?Adap,görgü,terbiye belirtisidir bunlar. Takıldığım bir mevzu daha var ki,o da çocuğun gece yarılarına kadar uyumasını bekleyenler. Uyku düzeni kuramayıp,ne yapayım uyumuyor deyip bırakılır mı çocuk? Kendi çocukluğumu hatırlarım da 10 oldu mu en geç ama en geç yatakta olurdum istemeye istemeye,annem asla izin vermezdi ayakta kalmama. Uyumayan çocuk nasıl sağlıklı gelişecek ve öğrenecek ? Gece,uyku sırasında salgılanıyor büyüme hormonu. Boşuna ninnisi yapılmamış uyusun da büyüsün diye :)
Sizin meselenize gelirsek gürültü oluyor diye kapısına gitmeseymişsiniz keşke, bazı insanlar inatlaşmaya bayılıyor, daha da abartırsa sinirleriniz daha çok bozulur, çok rahatsız olursanız gürültüden uzak bir noktada uyumaya çalışabilirsiniz, sizi daha çok tahrik etmelerine izin vermeyin,zor oluyor ama takılmamaya çalışın. Başkaları da rahatsız oluyorsa imza toplanıp çoğunluk sağlanırsa binadan tahliye kararı verilebiliyor
Hem de çok normal... musluğu açtım diye bi komşu gece 2 de kapıma dayansa
Matkap değil,süpürge değil,top tüfek değil..
Buradaki bazı üyeler bir tuhaf. Geçen sene miydi neydi bir konu açmıştım, komşum son ses bütün gece müzik açmıştı ben de polise şikayet etmiştim. Polis de ilgilenmedi diye burada içimi döktüm. Bana ne dediler biliyor musunuz? Sen nasıl bir insansın, neden kapısına gidip de uyarmadın? :)
Uyku eğitimi aslında ilk ay verilmesi gereken birşey. Bebeğim 4. Aydan beri yatağına koyduğum an kendi kendine uyur. Oğlumda 2.5 yaşında be uyku saati gelince pijamasını getirir yatağına gider . İnş uyku düzenini sağlaya bilirsinizBuyrun, evime beklerim.
Siz verin uyku eğitimini, başarabiliyorsanız.
Bizler ruh hastası olduğumuz için bebekleri, çocukları geceye kadar oturtuyoruz ya zaten...
Ayrıca musluk sesiyle film, müziği nasıl kıyasladınız?
Mantık hatası yok mu?
şimdi öyle bi ses polise şikayet edilebilir .Buradaki bazı üyeler bir tuhaf. Geçen sene miydi neydi bir konu açmıştım, komşum son ses bütün gece müzik açmıştı ben de polise şikayet etmiştim. Polis de ilgilenmedi diye burada içimi döktüm. Bana ne dediler biliyor musunuz? Sen nasıl bir insansın, neden kapısına gidip de uyarmadın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?