komşuyla gece kavga ettik

Çok şanslısınız.
Doğduğu günden bu yana uyumayan bir bebeğim var.
Bırakın yatağına koymayı, herhangi bir yere oynaması için bile koyamıyoruz.
Dik konumdan yatar konuma geleceğini anladığı an avaz avaz ağlıyor.
Şimdi her bebek bir olmadığı gibi, benim cevap verdiğim kişi de her çocuğun kendi gibi olmasını, aksi haline aileleri bilinçsizlikle suçluyor.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir, bu durumu kınayanalara empati de değil, tez zamanda başlarına gelmelerini diliyorum.
Çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmez.
O zaman ancak anlaşılır musluk gece 2-3-4-5 te mi açılıyor, gün 24 saat mi uyku diye bir şey mi var hayatta diye...

Komşunuzun bir suçu yok duvar ince olduğu için ses geçiriyor. Yatak odanızın yerini değişme imkanınız varsa odanın yerini değiştirin bence

musluğun sesinin geliyor olması komşunuzun değil müteahhitin suçu.
aynı sorun benim ailemin yaşadığı evde de var.
boruların yanlış döşenmesi mi ne bi sorunla ilgiliymiş.
gece 3 te biri kalkıp duş alsa bütün apartman sesi duyuyor.
ama bu komşunun suçu değil, apartmanın yapısıyla ilgili bi problem.
bu yüzden komşunuza kızmaya hakkınız yok.
gidip kapısını çalmaya da hatta.

çünkü ben doğru muyum diye yazmadım
yaptığımın arkasındayım eğer tekrar okursanız gürültü devam ederse ne yapmalıyım onu sordum
haklı mı haksız mı buna burada sağlıklı karar verilemeyeceğini az çok anlayacak kadar
bdv ye takılıyorum

okuldan sonra karşı komşuma uğradım ve duyduklarım şoke etti
alt komşusu ve üst komşularımda dün şikayet etmişler
yarın apartman toplantısı var
yani rahatsızlık sadece bana değil herkesin şikayet ettiği birisi
durum çözüldü derdim de kalmadı çok sağolun yardımlarınız için

ahh birde arkadaşlar çok rahatsız oluyorsan müstakil eve çık dediniz ya düşündüm de
gürültünüz etrafa rahatsızlık veriyorsa sizin çıkmanız daha mantıklı değil mi
ben insanlarla yaşamayı biliyorum yani bugüne kadar şikayet edilen bir şey olmadı
insanlarla birlikte olmayı bilmiyorsan gideceksin

Bu insanlar manyak değil herhalde önceden başka rahatsızlıklarına dolmuşlar bulaşık olayına patlamışlar işte. Abartıyorsunuz falan denilmiş bir de. Yahu bizim yazlık, ikiz ev olduğu için gece sifon çekmiyoruz. Merdiven inip çıkarken şangır şungur hareket etmiyoruz. İnsanlıktır en nihayetinde. Bencilleşiyoruz gittikçe.

işte anlatmak istediğim bu aslında çok teşekkürler
yani hastayken bile çektim bir şey demedim daha bilmiyoruz tanımıyoruz birbirimizi diye
ama bu ses çıkartmayınca başka şekillerde ortaya çıkıyor
biraz önce asansörün kapısı resmen tekmelendi
apartman yöneticisi toplantı yapacak bakalım sonuç ne olacak

hadi insallah bir cozum bulunur. hevesini kirmak icin olmasinda ''insan '' degilse degisen bir sey olmaz aksine daha cok yaparlar.

Önceden kaldığımız evde üst kattaki hanımefendi topuklularla gecenin bir yarısında tak tak tak yürüyordu kaç kez uyardık anlamadı eğlenceler düzenledi hiç umrunda yine olmadı en sonunda çıktık ordan başka bir yere taşındık kendi eviniz değilse hiç polemiğe girmeyin derim yada ev sahibine söyleyin eğer oda olmuyorsa çıkın burada çok rahatız çıkamayız dersenizde odanızı değiştirin

Başkasının görüşünü umursamayıp sürekli yaptığınızı doğru görmeniz konusuna değinmiştim ki anlamamışsınız. Umarım bundan sonra komşunuzun bu yaşadığı durumu siz yapamazsınız. Zira sizin gibi tutumu olan birine başka yazabilecek bir şey yok...

bence bu konuda tek suçlu müteahhitler
yatak odasının yanına mutfak yapmak ne saçmalıktır
gece bu sonuçta.... damlatan çeşmeden rahatsız olurken düşünsenize yan taraftan şarıl şarıl su sesi geliyor
bu durumu normal görenler ertesi gün geç saatlere kadar uyuyabilenler sanırım

Guzelce konusmaya calisin siz inatlasmaya gelince daha kotu oluyor bilirim o musluk sesini sizde baska odada yatmaya calisin yapacak bisry yok kiraciysaniz tasinin yada odalari degistirin yatak odanizi tasiyin

+1 Bulasik yikamak o kadar ses cikartan bir islem degil zaten. Matkap falan olsa neyse. Sakin komsularim da oldu gurultulu de. Apartman hayati sonucta idare ediyorum ben komsu gurultu yapinca. Insanlik hali olabilir boyle seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…