• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kondisyon Bisikletiyle basen eritenler yardm...

hanlev35

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
151
2
641
46
Aydın
merhabalar herkese bende azalttığım ama hala da çok olan bir basen problemim var.sauna eşortmanım var ve bisikletim acaba merak ediyorum hergün düzenli yaparak 1 ayda kilo veren yada incelen varmı.delikafaduldenacil yardım lazım bugün başlıcam ama nasıl ve nekadar yaptınızda inceldiniz başaranlar fikirlerinize ihtiyacım var...........:içelim:

canım ilk önce bölgesel yağ yakma diye bişey yoktur , bu tarz kardiyo hareketleri güzel bence yap , ama dediğim gibi bunu yaptığında tüm vücuttan eşit şekilde inceleceksin , tabii sadece egzersizle olacak iş değil , çok sıkı olmasada diyet şart , karbonhidrat alımını en azından , baya bi azalt .
elbette ki düzenli sporla ve diyetle kilo verir ve incelirsin , ama istikrar şart :)
öyle hemen mucize bekleme , sabırlı ol zaten kendinde olan değişikliği gördükçe dahada hırslanırsın merak etme

basenlerin için ayrıca kardiyodan sonra forumdada olan basen ve bacak hareketleri var cnm o yazıları iyice okumaya çalış , bu hareketler sıkılaşmasına yardımcı olur

nacizene bilgilerim bunlar benim .

kolay gelsin sanaa ..

teşekkürler arkadaşım,peki bu konuda yapıp sonuç alan arkadaşım varmı.aslında sonuç alınmıcak bir spor yoktur ama nekadar sürede ne değişiklik oldu merak ediyorum.bu beni daha motive edicek.

Back
X