- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
Tamam kankamla evliyim diyim ozamanAy demeyin şöyle şeyler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kankamla evliyim diyim ozamanAy demeyin şöyle şeyler
Nasıl oldu pekiTamam kankamla evliyim diyim ozaman![]()
Iyi oldu kimseyle onun kadar anlaşamazdım sevdi aşk zaten evlilikler 7.yılda esitleniyor. Bir konferansta dinlemiş eşim 10 sene önce işte neyse evlendik aklımın ucundan geçmezdi.Nasıl oldu peki
Kardeş gibi olsaydınız ne o böyle bir şeye cesaret edebilirdi ne de siz böyle bir şey olsa dahi bu durumdan şüpheye düşerdiniz. Abim var öyle düşünerek empati kurdum. Kan bağı olmayan kadın ve erkek ne kadar yakın olsa da kardeş gibi olamıyor maalesef.Taciz değil, hoşlanma amaçlı mı acaba dedim. Bu da en son istediğim şey. Aklıma gelecek en son şey çünkü, biz kardeş gibiyiz. Hayır başka temas olmadı.
Bileydin daha yakışıklı kanka seçerdim ama onalrda capkinlikalrini sunularını bunları dinlerdimEşim en yakın arkadaşımdı. Nokta![]()
biz de universitede milletin tüm yakıştırmalarına rağmen benim "aaa biz sadece arkadaşız , x bak şu bize bunu dedi , bu bizim aramızda birşey var sanıyor , hahahayyy , ne alaka bir kız bir erkek arkadaş olamaz mı " derdim. Adam da yazık her seferinde konuşmaya niyetlenip benim aaaaaa biz arkadaşız ne alaka dememden ötürü ertelemiş.Hadi size bir bomba atayım benimde eşim kardeşimdi bak 2.çocuk geliyor![]()
Aynen. birbirimizi sayfa sayfa biliyoruz. öncesini birbirimizle paylaşırdık. O beni gözüne kestirdiğinde ben de çok masumane olan ondan öncekini ona anlatır dert yanar akıl alırdım. Hakkımda bilmediği tek satır yoktur keza benim de oyle. Ben annemi babamı bile eşime şikayet ederim. Anacın bana bunu yaptı baban böyle dedi diye(kendi ailemden için) Herşey mükemmel mi tabiki değil kimsenin değildir, şimdilik gidiyoruz bakalım.Iyi oldu kimseyle onun kadar anlaşamazdım sevdi aşk zaten evlilikler 7.yılda esitleniyor. Bir konferansta dinlemiş eşim 10 sene önce işte neyse evlendik aklımın ucundan geçmezdi.
Kankam kardeşim vs di ama kimseye de değişmem sevgilimin vs peşinde kosacagima anlaşıp gidiyoruz.
Birbirimizi çok çok iyi tanıyoruz iyiyiz ya![]()
Allah mutlu etsin canim benimde 2 sene arkadaş 9 sene kocisbiz de universitede milletin tüm yakıştırmalarına rağmen benim "aaa biz sadece arkadaşız , x bak şu bize bunu dedi , bu bizim aramızda birşey var sanıyor , hahahayyy , ne alaka bir kız bir erkek arkadaş olamaz mı " derdim. Adam da yazık her seferinde konuşmaya niyetlenip benim aaaaaa biz arkadaşız ne alaka dememden ötürü ertelemiş.
Bir gün hiç içmeyen kendisi iki bira içip gözünü karartıp açıldı.
O eski arkadaş 18 senedir hayatımda 14 senedir de kociş oluyor.
Aynı biz işte o sevdin yada sevgili kısmında ki gibi bir set yok gizleme saklama yok çok netiz .Aynen. birbirimizi sayfa sayfa biliyoruz. öncesini birbirimizle paylaşırdık. O beni gözüne kestirdiğinde ben de çok masumane olan ondan öncekini ona anlatır dert yanar akıl alırdım. Hakkımda bilmediği tek satır yoktur keza benim de oyle. Ben annemi babamı bile eşime şikayet ederim. Anacın bana bunu yaptı baban böyle dedi diye(kendi ailemden için) Herşey mükemmel mi tabiki değil kimsenin değildir, şimdilik gidiyoruz bakalım.
Allah bozmasın inşallah. Karışık kısmı bir gün anlatmak isterseniz dinleriz.Aynı biz işte o sevdin yada sevgili kısmında ki gibi bir set yok gizleme saklama yok çok netiz .
Allah bozmasın başlarda çok zor alıştım sevgilimden ayrilmistim bu tam ataması başka yere olmuş bana açılmıştı derken işte evlendikoralarda cok karışık neyse
Başka sevgilim vardı ayrıldım bununda vardı hatta kıza demis ben onu seviyorum kiz da arkadaşım neyse öyle derken hepimiz ayrılınca sonra biz direkt evlndikAllah bozmasın inşallah. Karışık kısmı bir gün anlatmak isterseniz dinleriz.![]()
Eee sonra nasıl iş evliliğe geldi duygularını söylediğinde nasıl tepki verdin abi diyormuşsun sonuçta valla çok merak ettimAbi dediğim onunla herseyimi paylaştığım kan bağ-ı olan yakınımdı 3 çocuğumuz var şuanda erkekler farklı bakıyor bu gibi durumlarda
Bilemedim. Mesela çok samimi bi arkadaşım var, kan kardeşim olur kendisi. Taksimdeydik, mitinge yakalandık, tuttu elimden karşıya geçirdi kalabalıkta birbirimizi kaybederiz diye. Kesinlikle aklıma bu tarz bişey gelmedi. Senin bu ihtimal aklına geldiğine göre, farklı bişey olabilir.
Sen benim abimsin dedim ortalığı yıktım annem babam çok severdi onu bana sen bilirsin dediler aylarca pesimdeydi o kadar güzellikler yaptiki anlatamam en son karşıma çıktı dediki ben yorulmadım yorulmamda ancak küçük bir ışık yokmu benim için ben seni mutlu etmeye çalısiyorum eğer olmuyorsan olmayacaksan yolundan çekileceğim hafsa dediEee sonra nasıl iş evliliğe geldi duygularını söylediğinde nasıl tepki verdin abi diyormuşsun sonuçta valla çok merak ettim![]()