Konu annem ve babam..

Ikierkekannesi20142018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
69
36
3
33
Iyi geceler arkadaslar konu annem ve babamin hic anlasamamasi ben evliyim 2 cocugum var babam cok uzun yillar arada gelip gitmek sartiyla baska ulkelerde calisti ve bizim cocuklugumuz bu sekilde gecti bu zaman zarfinda anneme karsi cok hatalari oldu baba olarak bize karsi cok iyidir o konuda hakkini yiyemem ama uzak mesafeden sebep annemle evlilik hayatlari kalmadi diyebilirim hic bir sekilde anlasamiyolar en son kavgalarinda anneme senle yasamak istemiyorum demis ve bunun uzerine yine calismaya gitti bu gece geldi annem o gelirse ben evde durmam benden ozur dilemedigi surece ayni evde kalmam diyo babam annemle ilgili bana hic bisey soylemiyo az once bana cocuklar uyumadiysa gormeye geleyim dedi cocuklarda uyumusti yarin kahvaltiya geleyim.dedi tamam dedim sorum suki yarin annemede diyecegim kahvaltiya gel ama gelmicek eminim ikisinin arasini duzeltmek icin ne yapabilirim bu duruma cok uzuluyorum dedigim gibi eskiden babamin cok hatalari oldu evet ama suan artik yaslandi torunlar var ben ikisi ayni ortamda.olunca hep kavga cikicakmi die tedirgin olmaktan biktim ne yapabilirim aralarini duzeltmek icin veya yapmalimiyim

Belki de ayrı daha mutlu olabilirler?
Biz kucukken annem bizim icin bosanmadi ozamanlar annemde kendine bukadar guvenen bi kadin degildi. Simdi yine arada bosanma lafi geciyo kardesimde bende isterseniz bosanin diyoruz ama ikiside yanasmiyo buna anlamadim yani bosanmiyolar ama birliktede yasayamiyolar annem bosansak simdi gezcek tozcak calisiyo para kazaniyo yaslandigi zaman yine sizin basiniza kalcak diyo oyuzden bosanmiyo suanda anladigim kadariyla

@Has nicktir

Konu sahibi adına cevap vermek gibi olacak şimdiden affedersiniz ama bence bu saatten sonra ayrı olarak mutlu olmaları şimdikinden daha zor çevremde çok tanık oldum
Annemin dusuncesi babamdan suan bosansa babam suan iyi bi maasla calisiyo suan evli olduklari icin haliyle annemin onun maasi uzerinde soz hakki var yani maasi kendisi yiyemiyo ama bosanirsa kazandigi parayi har vurup harman savurur yarin bi gun yaslaninca bizim kapimiza gelir elde yok avucta yok iyi gunde size destek olmaz yaslanip para bitince size gelir huzursuz olursunuz diyo

Bunların hepsi bahane. Annenizin boşanma gibi bir niyeti yok, kendisi çalışıyor mu, geçimini sağlayabilecek mi boşanınca?
Hep sizi düşünüyor gibi davranarak ne elde etmeyi umuyor bilmiyorum ama belkide kendisine bile itiraf edemediği farklı şeyler vardır.
Boşanmayı düşünmüyorlarsa zaten hiç karışmayın, kendileri zamanla çözerler.

Kaç yasında ınsanlar siz evlatlarıda olsanız karısmayın.Babanız kormış annenızı ozur dılesın gonlunu alsın.

Annem suan calisiyor yani bosansa kendi hayatini gayet rahat devam ettirir kendi babasi vefat etti yani calismasa bile bosansa babasinin maasinida alabilir. Yani babam zamaninda cok hata yapti evet ama annemdeki sorun zamaninda affettigi hatalari surekli babamin yuzune vurmasi babam bi sure issiz kaldi en buyuk sorunlari ozaman yasadilar ogun bugundurde iflah olmadilar yni

Anlıyorum ama gençken bile boşanmak çoğu insana zor gelirken bir de ileri yaşta insanları düşünün. Gerçekten zor. Evet kızgın olabilir, belki düzelir umuduyla küslük yapıyordur.
Ben sizin yerinizde olsam asla ne baristiririm ne de yorum yaparim. Onlar sürekli bunu yasiyorlar anladigim kadariyla, bazi iliskilerin dinamigi boyledir. Evet kavga huzursuzluk kimse istemez ama zannetmiyorum değiştirebileceğinizi.

Kendi hallerine birakayim diyorum ama oda olmuyo yani babam burda oldugu zaman annemin surati hep asik hic bi sekilde muhatap olmuyolar iki cocugum var buyuk oglum dedesine cok duskun ama evdeki huzursuz ortam onuda etkiliyo tabi

Mutlu olmak annenizinde hakki yaslanmis artik cefa degil sefa surursun babanizdan ayri yazik kadincagiza

Erkek kardesim var 24 yasinda oda ayni seyi soyluyo sakin sen karisma abla kendi aralarinda ne yaparsalar yapsinlar ama dedigim gibi ben surekli gergin bi ortam olmasindan hoslanmiyorum annemin surati surekli asik baban gelirse ben gelmem baban yaparsa ben yapmam bu durumda bende stres oluyorum

Anneniz bunu da düşünüyor olabilir
Bunda hemfikiriz fakat şu var ki
En büyük nedeni hayatında yapacağı değişikliktir hani tabiri caizse alışmışlar birbirlerini yemeye,
Size şöyle yaparsanız daha iyi olur diyemem
Ama bununla kendinizi yiyip bitirmeyin

Mutlu olmak annenizinde hakki yaslanmis artik cefa degil sefa surursun babanizdan ayri yazik kadincagiza
Anneme isterse bosanabilicegini kardesimde bende arkasinda olacagimizi soyledik ama iste annem simdi genc parasi var gezer tozar yaslaninca sizin basiniza gelir sizi huzursuz eder die bosanma taraftari degil

Inanin cocuklugumdan beri surekli bu huzursuz ortamdan okadar biktimki hani hergunumuz cok kotuydu diyemem ama 1 gun iyiyseler ikinci gun mutlaka kavga ederlerdi 28 yasimdayim hala ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…