konu babam..

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin size.. yaşarken böyle haksızlık zor, öldükler vakitte pişman olmak var işte. Bilmiyorum

Rahatsızlıklarımı dile getirsem de bir çözüme kavuşacağını sanmıyorum çünkü bir iki defa olan bir şey değil. Ama konusamıyorum işte

Abinizin engeli mi var? Yazik, gecmis olsun. Ben de bu kadar cok kadin neden BDV ye konu aciyor diye dusunuyordum sık sık..
Hiçbir şeyi yok keşke engeli olsa hiç gocunmam 32 yaşında 90kilo benden güçlü ama işte erkek evlat.. sorsan babam kızlarını daha çok sever ama yaptığı haksızlığı görmez , sadece lafta sever yani

Bende sert çıkıştım. Ağzına da ben mi tutayım getirip koymuşum bir zahmet uzansın dedim. Karşılık verdim ama fazlasıyla hak etti maalesef bende babamdır deyip susamam, susmadımda. Aynı evin içinde küsmekte olmuyor ne yapacağım bilmiyorum hiç. Fakat hazmedemiyorum içimden de gelmiyor hiç konuşmak.

Rahatsızlıklarımı dile getirsem de bir çözüme kavuşacağını sanmıyorum çünkü bir iki defa olan bir şey değil. Ama konusamıyorum işte
O zaman babanız da ki o erkek kavramı, erkek üstündür düşüncesi değişmeyecek...
En iyi davranış çok fazlaca umursamamak, duymazlıktan gelmek...
He birde hayatınıza sokacagınız insanı babanıza benzemesi, o kritere çok dikkat etmek..

Hayatımdaki insan bana göre mükemmel ve adaletli birisi zaten bu konuda ağzım yandığı için çok temkinli davrandım. Şimdi tanışma söz nişan vs olcak ama nasıl olcak biz 3 haftadır konuşmuyoruz babamla

Seçimleri ona göre yaptıgımız zannederiz ama, sonradan yüzleşiyoruz.. Dogan cüceloglu evlenmeden önce kitabını alıp okumunı tavsiye ederim...

Canım bende seninle aynı şeyleri yaşadım hatta daha fazla cok kıymet verince kiymetin artmıyor malesef baban da olsa anan da olsa kimse kusura bakmasın bir yere kadar babalar kıymetli tamam da biz neyiz bir kiz cocugununda en çok babasına onun sevgisine ihtiyacı vardır hic konusmaya da calisma ortaya laf at cay icer misin yemek hazir gibisinden ama gidipte özellikle konuşma ve mesafeli davran yarın nisanlaninca aynı hakaretlere kayinbabanin nişanının yanında da yapmaya kalkar

3 haftadır aynı ortamda bile bulunmadık. Onun işten geldiği vakit ben odamdan çıkmıyorum yada annemle mutfakta oturuyoruz. Gerçekten insan gururuna yediremiyor değil mi karşındaki büyüğün atanda olsa

Babana hislerini anlatan uzunca bir mektup yaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…