- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin size.. yaşarken böyle haksızlık zor, öldükler vakitte pişman olmak var işte. BilmiyorumBabam her zaman bizi herkese karsı ezdirirdi, kızardım küserdim, beni hiç önemsemezdi bile diyebilirim , ben çok zor bir çocukluk yaşadım, şuan babama kızdıgım her an için pişmanım küstüğüö her an için pişmanım, iliklerime kadar sızlıyor baba diyince3 ay oldu kaybedeli ve öyl çok özledim ki yaşaması için neler vermezdimki, vedalasırken elini öpmek yerine toprağını öpmek zor geliyor
Rahatsızlıklarımı dile getirsem de bir çözüme kavuşacağını sanmıyorum çünkü bir iki defa olan bir şey değil. Ama konusamıyorum işteBabanızın da tutumu yersiz, işte erkekleri böyle yetiştiriyorlar kadınlarıda böyle eziyorlar, Enin sonunda konuşacaksınız..
Özür dilemenize gerek yok ama durumu da çok uzatmayın, sakin vaktinde karşısına geçip konuşun, rahatsızlıkları dile getirin...
Hiçbir şeyi yok keşke engeli olsa hiç gocunmam 32 yaşında 90kilo benden güçlü ama işte erkek evlat.. sorsan babam kızlarını daha çok sever ama yaptığı haksızlığı görmez , sadece lafta sever yaniAbinizin engeli mi var? Yazik, gecmis olsun. Ben de bu kadar cok kadin neden BDV ye konu aciyor diye dusunuyordum sık sık..
Bende sert çıkıştım. Ağzına da ben mi tutayım getirip koymuşum bir zahmet uzansın dedim. Karşılık verdim ama fazlasıyla hak etti maalesef bende babamdır deyip susamam, susmadımda. Aynı evin içinde küsmekte olmuyor ne yapacağım bilmiyorum hiç. Fakat hazmedemiyorum içimden de gelmiyor hiç konuşmak.Abinize neden çayı önüne kadr koyma zorunlulugunuz var??
Abinizin sizden farki ne, evlat ayrımı oluyor. Ve ben ne yazikki ,olsun babamdir diyemem.
Önce kendisi iki çocuğuna da esit davransin.
Türkiyede ki bu sistemi cidden anlayamiyorum.
Abinin bir sakatligi, hastaligi yoksa neden siz veriyorsunuz?
Itiraz edin. Aileninde her dedigi doğru diye birsey yok.
Bir aksamda abiniz getirsin cayi. Getirir mi?
Ya iste böyle yapıp aile icinde kadini eziyorlar eziyorlar.
Sonrada kendini koru kendine güven sessiz olma.
Simdi konuyla alakası yok ama kadinin taciz karşısında susmasinin sebeplerinden biri de bu iste.
Bir cok seyde sessiz kalıyoruz. Cnku türkiyede kadin ailede bastırılıyor.
Abimin özel bir durumu yoksa çayını her aksam goturmeyi niye görev gibi ben üstleniyorum.
Konuşsam bir çözümü olacağını sanmıyorum çünkü ona göre yüzde yüz ben hatalıyımOtur konuş babanla
Evet o sıralar işten dolayı maddi sıkıntıları da vardı bende konuşmamayı düşünüyorum artıkAllah ayrdımcınız olsun. Şamar oglanı edinmiş sizi resme kendine.
O zaman babanız da ki o erkek kavramı, erkek üstündür düşüncesi değişmeyecek...Rahatsızlıklarımı dile getirsem de bir çözüme kavuşacağını sanmıyorum çünkü bir iki defa olan bir şey değil. Ama konusamıyorum işte
Hayatımdaki insan bana göre mükemmel ve adaletli birisi zaten bu konuda ağzım yandığı için çok temkinli davrandım. Şimdi tanışma söz nişan vs olcak ama nasıl olcak biz 3 haftadır konuşmuyoruz babamlaO zaman babanız da ki o erkek kavramı, erkek üstündür düşüncesi değişmeyecek...
En iyi davranış çok fazlaca umursamamak, duymazlıktan gelmek...
He birde hayatınıza sokacagınız insanı babanıza benzemesi, o kritere çok dikkat etmek..
Seçimleri ona göre yaptıgımız zannederiz ama, sonradan yüzleşiyoruz.. Dogan cüceloglu evlenmeden önce kitabını alıp okumunı tavsiye ederim...Hayatımdaki insan bana göre mükemmel ve adaletli birisi zaten bu konuda ağzım yandığı için çok temkinli davrandım. Şimdi tanışma söz nişan vs olcak ama nasıl olcak biz 3 haftadır konuşmuyoruz babamla
Tavsiyeniz için teşekkür ederim alıp okuyacağım muhakkak :)Seçimleri ona göre yaptıgımız zannederiz ama, sonradan yüzleşiyoruz.. Dogan cüceloglu evlenmeden önce kitabını alıp okumunı tavsiye ederim...
3 haftadır aynı ortamda bile bulunmadık. Onun işten geldiği vakit ben odamdan çıkmıyorum yada annemle mutfakta oturuyoruz. Gerçekten insan gururuna yediremiyor değil mi karşındaki büyüğün atanda olsaCanım bende seninle aynı şeyleri yaşadım hatta daha fazla cok kıymet verince kiymetin artmıyor malesef baban da olsa anan da olsa kimse kusura bakmasın bir yere kadar babalar kıymetli tamam da biz neyiz bir kiz cocugununda en çok babasına onun sevgisine ihtiyacı vardır hic konusmaya da calisma ortaya laf at cay icer misin yemek hazir gibisinden ama gidipte özellikle konuşma ve mesafeli davran yarın nisanlaninca aynı hakaretlere kayinbabanin nişanının yanında da yapmaya kalkar
Kardeşim var 5 yaşında sabah erken uyanıp okula gidiyor annem o sırada onun dersleri ile ilgileniyorduAnneniz nerede ?
aynen öyle kimseye kendinden çok değer vermeyeceksin3 haftadır aynı ortamda bile bulunmadık. Onun işten geldiği vakit ben odamdan çıkmıyorum yada annemle mutfakta oturuyoruz. Gerçekten insan gururuna yediremiyor değil mi karşındaki büyüğün atanda olsa
Çok güzel fikir teşekkür ederim ama hiç sanmıyorum böyle inceliklerden anlayacağını pek umrunda olmaz sanırımBabana hislerini anlatan uzunca bir mektup yaz canim
hic belli olmaz canım bı şansını dene ne kaybedersin?Çok güzel fikir teşekkür ederim ama hiç sanmıyorum böyle inceliklerden anlayacağını pek umrunda olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?