konu babam..

Benim babamı tarif etmişsinnnn çocukluğumdan beri şiddet gördüm annem babam ayrıldı okuyodum babam okulumdan aldı iki kız kardeşime bakmam için iki yıl baktım annelik ettim ama burnumdan getirdi babam sonrada Bi gün eve geldiğinde çok fena dövdü odadan odaya sürükleyerek 16 yaşımdaydım daha sonra kaçmak zorunda kaldım sözlüme şimdi insan büyüyünce daha iyi kavrıyo kendine gelince noluyo ya dıyosun affettim desende için affetmıyo Allah kimseyi bu tür şeylerle sınamasın

Bazi babalar böyle işte elden birsey gelmiyor canım sen evlat olarak konuşmaya calış ama her dedigini yapmak zorunda değilsin kendini yıpratma babana yaranabilmek için.Evlenip gittiğinde degerini anlar ve yaptıklarına pisman olur

O sıra abiniz babanıza bir iki kelime edip sizi savunsaydı (19 yaşınızdaki olayda da dahil) o zaman babanız bu kadar olay yapmazdı. Abinizde de hata görüyorum

Birgün keşke dememek için bugün òpun barışın .Hayat kısa ve ölüme sürekli yaklaşıyoruz .Allah gölgesini üstünüzden ,sesini kulaginizdan, suretini gözünüzde eksik etmesin .....
Babamla çocukları arasında en çok atıştan benim ...Evlendigimde en çok ben ağladım en çok babam ağladı şimdi farklı şehirlerde yaşıyoruz o kadar çok özlüyorum ki boşuna kapris yapmışım.

O zaman ben saygisizin önde gideniyim .çünkü bizim evde çay işini annem hallederdi .bir kez herkese verirdi sonrasında biten gider kendi alırdı . Abime hiç çay vermisligim yok ,vay terbiyesiz ben babama da çok az vermisimdir, kıyıp da kaldırmazdı beni. Çok yanlış bir düşünce yapısı babanın ki ama küsme konuş ,anlat rahatsızlığını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…