Eşinin dediği kelimeye değilde ben bu kelimelere takıldım. Ne münasebet benim eşimle aynı kulaklıktan müzik dinlicek? Neden izin veriyorsunuz böyle bişeye?Dar kaldırım da eşimle yanyana yürüyüp sürekli benim arkadan gelmem , eşim müzik dinlerken kulaklığın tekini alıp beraber dinleyelim demesi gibi saçma sapan hareketler
Genel düşüncesi bana söylediğine göre oda hoslanmiyor .. Hareketlerini çok çocuksu ve yersiz buluyor.. Karakterinin tam oturmadığı falan düşünüyor hep .. Yani bana öyle diyorPeki eşinizin Merve hakkındaki genel düşüncesi nedir? Belki kızdan ve hareketlerinden hoşlanmadığı için sizinde yapmanızı istememiş olabillir... hemen kötü düşünmeyelim erkekler bazen ne konuştuğunu lafının nereye vardığını düşünmüyorlar. Hatta kırılınca da kızıyorlar
Eşimin yakın arkadaşıyla sevgili oldu bi dönem bizim vesilemizle .Daha doğrusu açık açık ufuk bana bi arkadaşını ayarla dediSabahına gayet pozitif kalk kendinden emin ve özgüvenli kimseye özenmiş gibi Bi görüntü çizme eşinin aklında uzatma yani konuyu o kadar takılacak bişey değil bu.
Yalnız eşin nerden biliyor o kızın uygulamayı kullandığını?
Öyle diyor ama siz kızla samimi olmadığınız halde aynı kulaklıktan müzik dinlemeler falan biraz tuhaf. Kız cıvıktır ama eşinizin tepkisi bu konuda net olsa kızda yanaşamaz. Bence hiç üzülmeyin, 90% odundan oluşan bir varlığın söylediği lafa çok takılmayın derim. Düşünmeniz gereken tek şey, eşiniz o kızı taklit ettiğinizi nerden çıkarmış, bu kadar iyi analizi neden yapmış onu sorun eşinizeGenel düşüncesi bana söylediğine göre oda hoslanmiyor .. Hareketlerini çok çocuksu ve yersiz buluyor.. Karakterinin tam oturmadığı falan düşünüyor hep .. Yani bana öyle diyor
Samimi değiliz zaten .. Sırf onla karşılaşmayayım diye evden erken çıkıyorum bazen ... Kulaklık meselesine gelince kulaklığı aldı taktı geri verdi uzun uzun müzik dinlese gebertirim zaten ikisinide ..Öyle diyor ama siz kızla samimi olmadığınız halde aynı kulaklıktan müzik dinlemeler falan biraz tuhaf. Kız cıvıktır ama eşinizin tepkisi bu konuda net olsa kızda yanaşamaz. Bence hiç üzülmeyin, 90% odundan oluşan bir varlığın söylediği lafa çok takılmayın derim. Düşünmeniz gereken tek şey, eşiniz o kızı taklit ettiğinizi nerden çıkarmış, bu kadar iyi analizi neden yapmış onu sorun eşinize
Çok haklısınız. Tavrınızı sürdürün. Özür dileyene kadar affetmeyin. Acaba siz onu başka bir adamı kıskanmakla itham etseniz kendisi ne hisseder? Allah aşkına o kızla da aranıza mesafe koyun. İşe gidip gelme ilişkisi bile fazla o karakterde bir insan için. O ne samimiyet öyle, birlikte müzik dinleyecekmiş.. Hay Allahım..Herkese iyi geceler öncelikle ... Yaklaşık bir saat önce eşimle yaptığımız saçma sapan bir tartışma sonucu uykum olmasına rağmen uyuyamiyorum.. Peki neden ?? Çünkü kadınız malesef ki kadınım .. Su an son derece rahat bir şekilde yanımda uyuyor söylediğim şeyler acaba ağrına gitti mi diye düşünmüyor hiç .. Peki biz neden herşeyi bu kadar kafaya takıyoruz ?? Neyse konuya geceyim ..
Evime yakın bir avm de özel güvenlik olarak çalışmaktayım .. is yerinde bi kız var merve diye .. Allah var güzel kız .. Evimiz yakın olduğu için ise beraber gidip geliyoruz .. Ama hiç bi şekilde samimi değiliz .. Karakter olarak uygun olmadığımız î düşünüyorum ... Eşim bi kaç kere beni almaya geldi beraber geldik falan sırnaşık hareketleri var .. Dar kaldırım da eşimle yanyana yürüyüp sürekli benim arkadan gelmem , eşim müzik dinlerken kulaklığın tekini alıp beraber dinleyelim demesi gibi saçma sapan hareketler .. Genel olarak erkeklere karşı davranisii bu yönde .. Bunu yanyana çalışırken de anlayanbiliyorum .. Neyse .. Bu kız sürekli snapcat kullanıyor .. Ben nasıl bisey olduğunu bile bilmiyorum .. Bugün efektlerle ilgili bi uygulama indirirken gördüm ve indirdim .. Hoşuma da gitti kamera efekleri bi kaç video çektim eşim işten geldi ona gösterdim... ortada hiç bisey yokken o kızdan hoşlanmadığımi bile bile bana MERVEYE COK OZENİYORSUN BU KADAR BELLİ ETME SİRF O KULLANİYOR DİYE SENDE BU UYGULAMAYİ İNDİRDİN MERAKTAN dedi .. Zoruma gitti ... Özenme duygusunu en son okulda ingilizce öğretmenime karşı hissetmiştim.. Onun dışında kimseye özenmedim .. Sonuç olarak kırıldım ve tartıştık .. Sonra da uyudu .. En çok sinirimi bozan merve onun için kavga ettiğimizi duysa AY GUZELLİK BASA BELA gibi gıcık bi cümle kullanıp sevinirdi ...Eşimin bu lafı zoruma gitti .. Durum bundan ibaret işte .
Net tavır koyun eşinize, hop sen hayırdır? diye bi ayar çekin de kendine gelsin oduncuk. Alınmakta haklısınız ama üzmeyin kendinizi. Cool tavırlar erkekleri daha çok çileden çıkarıyorSamimi değiliz zaten .. Sırf onla karşılaşmayayım diye evden erken çıkıyorum bazen ... Kulaklık meselesine gelince kulaklığı aldı taktı geri verdi uzun uzun müzik dinlese gebertirim zaten ikisinide ..
Aynı soruyu bende sordum .. Senin birine ozendigini söylesem nasıl olur dedim benim için problem olmaz fazla uzatıyorsun diyorÇok haklısınız. Tavrınızı sürdürün. Özür dileyene kadar affetmeyin. Acaba siz onu başka bir adamı kıskanmakla itham etseniz kendisi ne hisseder? Allah aşkına o kızla da aranıza mesafe koyun. İşe gidip gelme ilişkisi bile fazla o karakterde bir insan için. O ne samimiyet öyle, birlikte müzik dinleyecekmiş.. Hay Allahım..
Buna benzer bi konu okuduk sonu hiç hayırlı bitmediGenel düşüncesi bana söylediğine göre oda hoslanmiyor .. Hareketlerini çok çocuksu ve yersiz buluyor.. Karakterinin tam oturmadığı falan düşünüyor hep .. Yani bana öyle diyor
Kulaklık mevzusunun tartışması oldu zaten .. Beb konuyu açmadan özür diledi merve çok cıvık görüşme falan dediNet tavır koyun eşinize, hop sen hayırdır? diye bi ayar çekin de kendine gelsin oduncuk. Alınmakta haklısınız ama üzmeyin kendinizi. Cool tavırlar erkekleri daha çok çileden çıkarıyor
Erkekler icin lafta hic bir sey sorun olmuyor zaten. Ama siz yapmis olsaydiniz eminim size söylemedigi sey kalmazdi. Size baska bir cok konuda saygisizlik ettigine ve alay ettigine eminim. Cünkü aslında o kızı degil kendisini kıskandiginizi ne kadar cok sevdiginizi adı gibi biliyor. Bu rahatligi ukalalıgı da oradan geliyor. Hep söylüyorum. Erkekler fazla sevgiyi kaldiramiyor. Onlari gram gram sevmek lazim.Aynı soruyu bende sordum .. Senin birine ozendigini söylesem nasıl olur dedim benim için problem olmaz fazla uzatıyorsun diyor
Ben eşinizde o zaman çok art niyet göremedim, dediğim gibi konuşma tarzı biraz kırıcı olmuş ama ondada tavrınızı net belli edin, oda Emin’im anlar ve özür diler. Merve’ye çok cephe almış gibi tavır sergilemeyin bu sefer sizin gönlünüzü alacağım derken karşıyı koruma altına alır gibi yorumlar yapar, daha çok sıkar canınızı.Kulaklık mevzusunun tartışması oldu zaten .. Beb konuyu açmadan özür diledi merve çok cıvık görüşme falan dedi
Özrünü çoktan diledi ama benim ağrıma gitti ... Ben merve olamam merve de ben olamaz dedim tartışma devam etti öyle .. Sabah hiç birşey olmamış gibi konuşur biliyorum huyunu .. Bi yanım uzatma merve gibi birini önemli sayıp kocan la tartışma diyor .. Diğer yanım merveyi kenara bırak birine özendigimi söylemesi ağrıma gitti . Su hayatta bi tek çok başarılı kadınlara ve çok iyi annelere özenirim .. oda kiskanmak anlamında.değil yinedeBen eşinizde o zaman çok art niyet göremedim, dediğim gibi konuşma tarzı biraz kırıcı olmuş ama ondada tavrınızı net belli edin, oda Emin’im anlar ve özür diler. Merve’ye çok cephe almış gibi tavır sergilemeyin bu sefer sizin gönlünüzü alacağım derken karşıyı koruma altına alır gibi yorumlar yapar, daha çok sıkar canınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?