Konu başlığı ne yazsam bulamadım şimdi ...

Zaten erkekler hep bişey olmamış gibi davranmayı çok severler. O konuşsun, sizde tartışmaya devam etmeyin zaten söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Söyleyin, sorun Merve Ayşe Fatma değil, benim böyle basit şeylere özenmeyeceğim kadar beni tanımadıysan sorunu kendinde ara bende değil deyin, o düşünsün

Bende sinir oldum :) merve sana o kulaklığı bi takarım birdaha çıkaramazsın ona göre adam akıllı davran derdim, dalabilirdim ne cürred saygısız

Eşimin yakın arkadaşıyla sevgili oldu bi dönem bizim vesilemizle .Daha doğrusu açık açık ufuk bana bi arkadaşını ayarla dedi

yalnız merve sizinle samimi..
şu durumu yaşayıp zaten samimi değiliz olmamış.
özenmek insani bir duygu kıskanıyorsun dememiş ki..

Yanlış anlama cnm bak ben coktan o kizin kolunu bacagini kirmistim bnm esimle muzik dinliycek beni geri de birakacak hayirdir onu yapan esiminde bir yerlerini kirarim bnce sen onu dusunene kadar esinle aranizdaki bagi dusun valla benm esimle aramda 10 yas var bn kucukgum esime bakan olur gozdur kayar kalemle yerinden cikartirim sen iyi sabirlisin valla sonra isterse esim bni bosasin yani sabrina hayranim

Ablacığım yanlış anlamayın ben size kızarım. Eski yazılarınızı da biliyorum artıkın yeter gali. Bıçak kemiğe dayanmadı mı?

Allâh aşkına bir bakınız... Bu insanlara bu denli yüzü vermenizdeki amaç nedir ? Kusura bakmayın da eşiniz kendini bir hazret bir paşa sanıyor. Birileri ona ilgi göstermiş kendi iç aleminde egosunu tatmin ediyor gariban. Hanım kızımız da belli ki sevmeyi sevilmeyi seven birisi ,yolunda başarılar dileriz.
Bunlar... Boş işler. Boş insanlar ki onlar bu boş çabalar içindeler.
Uzun vaadede yaşayın hayatınızı. Siz kendi değerinizi önce bilmelisiniz. Kendinizin farkına varmalısınız.
Ne yapacaksınız biliyor musunuz ?
Kuaföre gideceksiniz. Sizin saçlarınızı boyatıp kendinize bakmanız , 3 kere kuaföre gitmeniz o adamı tarihe gömer. Gridir mavidir yeşildir... Benden iyi bilirsiniz ,sınırları aşacaksınız.
Nolacak salatalıktan salata yapmak varken maske yapmışsanız? O cânım zeytinyağını yemek harici saçlarınızda cildinizde kullanın. Kaşıktaki kadar faydalı en az.

Moda dergileri alacaksınız efendim.
Sağlıklı beslenip yoga, pilates ne varsa yapacaksınız.
Alışverişe çıkıp dilediğiniz kıyafeti alacaksınız. Takacaksınız en güzel takılarınızı , kendinizi şımartacaksınız.
Kitap okuyacaksınız. Borsadan konuşacak, felsefi fikirler hakkında görüş sahibi olacaksınız.
Çok afedersiniz de yök merveymiş yök eşinizmiş yök zartmış zurtmuş... Eeeyyy insanlar... Siz kimsiniz ya? :))))) diyecek kocaman da gülümseyeceksiniz ağız dolusu.

Tek rakibinizin gökteki yıldızlar olduğunu her gün aynada kendinize söyleyeceksiniz.
"Şekerim benim kusurum bile mükemmel!" demeyi bileceksiniz.
Bunları da çok özür dilerim abidik gubidik insanlar için değil şu üç günlük hayatı adamakıllı yaşamak için yapacaksınız.

Aklını alırım ben o Merve’nin...
Ben arkada kalacağım ve o eşimle kaldırımda beraber yürüyecek

Kaldırımdan itiklerim...:))

Kulaklık meselesine gelince, o konu kesinlikle samimiyetten oluyor...

Mesafeli olsanız ne cüret elin adamının kulaklığını taksın?

Merve’yle alakalı kavganızı bir kenara bırakın şimdilik...

Dış mihraplar yüzünden eşle kavga doğru olmaz...

Merve’nin bir daha sergileyeceği bu tarz tavırlarda kızla halledin ne
Halledecekseniz...

Ben hiçbir şeye takılmadım da şeye takıldım ya kulaklıkla beraber müzik dinlemek ne laaa loooooyyy ne oluyoruz demedin mi şuanda ben sinir oldum burda

Benim de karşı komşum vardı, kocaman kadın. Eşi sürekli yurt dışına çıkardı. Bir ara ayrılıp tekrar birleşmişler. Kadın habire eşinden gizli birileriyle görüşürdü falan. Bu kadın benle samimiyet kurmaya başladı. Çok çıkarcıydı, uyuz oldum biraz ama bir müddet şans vereyim dedim. Bir yandan da inanılmaz yapışkan bir tip. Çalışıyor, iyi bir konumda, çok bakımlı, giyim kuşam harika falan. Eşimle de hemşo olduğu ortaya çıktı. Gidip gelip eşimle de yakınlık kurmaya çalışıyordu. Ama eşim uyuz oldu buna. Bu ne biçim kadın böyle, yılışık yılışık, hiç sevmem böyle tipleri, ben varken gelmesin dedi. Kadın bazen eşim varken de çat kapı geliyordu. Öyle yüzsüzdü ki elinde bir kupa çayla, üstünde pijaması küt diye içeri dalıyordu ki ben asla ona -veya hayatımda bir başkasına- öyle çat kapı gitmedim. Eşim defalarca yanımda tersledi bu kadını. Yanımıza hiç gelmezdi zaten. Gelmek zorunda kalırsa da hoş geldin bile demezdi, o kadar uyuz oluyordu. Kadın birkaç kere de perde asma, ufak tefek tamirat vb. bahaneyle çağırdı eşimi. Eşim beni de alıp gitmişti kadının evine. (Bu kadınla görüşmeyi bitirene kadar neler çektim bilseniz. Çok yapışkandı ya, en sonunda öyle bir kavga edip bağırıp çağırdım ki-hayatımda hiç kimseye, görüşmemek için böyle bir şey yapmamıştım-anlatamam. Sonra da küstüm kadına. En son benimle yine barışan ve yeniden yılışan o oldu biliyor musunuz? Kabus gibiydi kadın. Mesafeli davrandım ve bir iki ay sonra taşınıp gitti zaten.)
Anlayacağın arkadaşım, eşin kızı cahil bulsa ve pek sevmeseydi bunu bariz bir biçimde ortaya koyardı. Eşine ayar çekmen ve bu kızla bir daha görüşmemen gerek. Hatta kıza da ayar çek. Ne düşünürse düşünsün. Güzelse güzel. İlla güzelliğini pazarlaması mı lazım? Pazarlarsa da arkadaşsız kalır, bunu bilsin!

Bence cok takılacak bı tartışma olmamış ona takılıp huzursuzluk çıkarmayın sadece merveden uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…