Konu devamı arkadaşlar annemin yanına geldim

yol-cu-94

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
230
99
18
31
Konum kapatılmış dini içerik konusulmasin arkadaşlar...
Annemin bulunduğu sehre geldim şuanda tutustular eşim hiç aramadı sormadı annem bosan kurtul hergun uzulecegine bir kere üzül diyor..
Aramızda saygı kalmadı sevgimden şüphe ediyorum siz olsanız ne yapardınız

Ne zamandır evlisiniz? Bu kaçıncı kavga?

2 gün önce 1 yil oldu önceki konularimi okudunuz mu
Bi öncekini okudum. Bana yoktan yere tartışma çıkmış gibi gelmişti.
Hakaret var mı? Şiddet var mı? Ve çok sık mı tartışıyorsunuz bence bunları da yazarsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Siz sadece "annemin evine geldim boşanayım mı?" Demişsiniz. Buna cevap veremeyiz ki.

Annenizin yanında sakinleşin biraz. Aramayın sormayın hiç. Bence problem kaynanada gibi geldi. O olmasa kavga da çıkmayacakmış sanki. Eşin de anasının yanında diklenip anasına yaranmaya çalışmış sanırım. Problemi kesin olarak tespit edin önce. Kaynana ise uzakta bir yerde denersiniz bir kere daha. Olmuyorsa da biter gider

Önce ki konunda eşinden şiddet gördüğünü söylemiştin diye hatırlıyorum. Şiddetin olduğu bir evliliği daha ne kadar sürdüreceksin? Yaz tatillerinde KV dene gitmekten rahatsızdın hatta eşin ailesinin yanına gitmişti, evden gideceğim dediğin için apar topar eve dönmüştü. Hangi ara gittiniz KV dene? Siz daha kararlarınızın arkasında bile duramıyorsunuz ki! İstediğin kadar darp raporu al, kullanmadık tan sonra ne işine yarayacak?

Düşünüyorum şuan çok kötü durumdayım hayatımın en zor günlerini yaşıyorum eşim aslında insanlık olarak iyi birisi ama konu annesi olunca bütün gemileri yakiyor

Dün kendi evinden kv geçtim bugün kv den annemin olduğu şehre geldim düzelir diye gitmiştim ama hiçbir değişme yok

Sen öyle olsun istiyorsun anliyorum ama adamlar arayip sormamış gelip gelinimizi seviyoruz böyle olmaz dememiş bu mu tutusmak

Bence şu anda kendini kandirmadan gerçeklere odaklan ve daha 2 yıllık bir evlilik de devam etmek istiyorsan ki bana öyle geliyor, karşılıklı ne oldu da buralara geldik ve düzelir mi diye düşün

Eğer kararın kesinse de bitir tabiki

Sen bu adamsan ayrilmazsin.zaten ayrilsan da kuzenin nereye ayriliyorsun..sacmasapan iliskiler. Bi de ogretmensiniz sanirim karikoca vay ki vay!

En son eşim geldi dedin sabah sarıldı falan dedin nasıl oldu da kv ye gittin bence gitmemeliydin oraya her şey Karman Çorman olacak eşinle tek kalmalıydın uzak durmalıydın kv den

onlar tutuşsa ne..
kocan aramamış..
Aynen aramadı umrunda değil gibi yada buraya gelmemi yediremedi Burda bekar 2 erkek kuzenim var çok kıskanç onun içinde ekstra dan aramamis olabilir sırf buraya geldim diye boşanmayı kabul Edip yerine oturmuş olabilir hiç bilmiyorum ne olacak tek isteğim pişman olmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…