- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
Tek bildigim birsey var o da kisi degisimi kendi istemeli. Disatidan birinin soykemesi veya baskisiyka olmaz. Kendi istemedigi surece sen dehistirenezdin. Bosuna vakit ve enerji kaybi. Cok uzuldum. Sana kolay gelsin. Isin cok zor. Ya oyun oynamadini tole edeceksin ya da omur boyu bundan yakinacaksin.Bu yazdıklarınızın hepsinin farkındayım acı ama gerçekler bu evet.
Bunların hepsini ve daha fazlasını kriz anında yüzüne söylemişliğim var.
Bana saygısızlık yapmasına izin vermiyorum en azından tepkisiz kalmıyorum birşey söylediğinde yada yaptığında kabul etmiyorum yani.
Eşim ter kokuyorken yanıma yaklaşmaz sarılmaz mesela bu övünecek birşey değil farkındayım ama hiç değilse bunu yapmıyor.
Benim hobilerim onu rahatsız edecek evliliğimize zarar verecek şeyler değil o yüzden onun açısından sıkıntı yok.
Tamam bende mükemmel değilim ama değişmeye hazırım bana söylese rahatsız olduğu konuları.
Kisisel bakim meselesi daha korkunc. Ter kokan biriyle yasamak cok zor. Bu nasil duzelir onu bilemedim. Senin demenle degil de birisinin belki ter kokuyorsun demesi gucube giderse belki. Cunku anlafigim kadariyla pek seni takmiyor, hatta tersliyor. Dilerim hersey istedigin gibi olur.