Hayir onun uzerine. Birtek ev kirasi ve faturalari oduyor. Ben de burda ev gecindirdigim icin onlari benim uzerime yikamadi. Arada sakayla karisik soyluyordu. Bu arada kac kere kullandigi arabaya ben benzin aldim. Haftaici kullaniyor. Haftasonu birlikte disari cikinca benzin bitiyor. Gidip aliyoruz. Kredi kartini versene diyor. O istemekten utanmiyor ama ben vermemekten utaniyorum.Yani şu edepsize bir cevap yazıp ağzının payını veremedin mi? Sen defol g.vat kimi nerden kovuyorsun, sırtındaki cekete kadar benim param kadın parası yiyici sülük yazardım ben olsam.
Kira kontratı senin üstüne mi? Ara ev sahibini iptal et çıkıcaz de. Kim defoluyor görür o zaman.
Biraz once kavga ettik telefonda. Daha taze. Bana gelen mesaj istegi vardi. Silmis. Aradim kizdim. Sifremi degistirdim. Neydi neden sildin diye. Neymis ben ona sifremi verecekmisim ama o vermezmis. Isime geliyorsaymis. Bana cok yuz vermis. Yemekte iste sorun cikarmiyormus tepesine cikmisim. Serefsz. Baska bir sehirde yasamama ragmen her isine kosuyorum. Su isittigim laflara bakin. Kendinden uzaklastirma beni dedi. Sen de kendinden uzaklastirma dedim. Uzaklasiyorsan defol git dedi. Yuzune kapattim artik dayanamadim. Disardaydim. Hungur hungur agladim. Bir saattir yuruyorum. Hirsim gecmedi daha.
Beklentim o kadar minimumda ki. Sadece aldatmamasini bekliyorum. Gecenlerde yildonumumuz vardi mesela. Hicbirsey dusunmedi hicbirsey yapmadi. Onun cok istedigi bulamadigi bir kitap vardi onu aldim ben. Nasil mutlu oldu gozlerinin ici parladi. Ha bu arada ogun eve geldigimde yatiyordu. Benden once gelmissin bi hosluk dusun demi. Yok. Ben sana bisey almadim ama cikalim da en guzel ayakkabiyi alacagim sana dedi. Sanki ben onun parasini istiyorum. Sonuc mu. Konu o gun kapandi gitti. Yani o kadar minimumda ki beklentim aramasina sasiriyorum. Sabah nasil oldun doktora git dedi gozumden yas geldi. Afalladim.Çok iyi yapmışsın. Önce kocanın g.tünü bir yere indir. Mühendis kızsın, gençsin, ailen var. Şöyle düşünüyor olabilirsin, onun işi iyi boşanırsam o benden önce yuva kurar, benim işim ise zor. Evet doğru, o senden önce kurar ama evleneceği kadın da bu hareketlerle emin ol mutlu olmaz, ya para için devam ettirir ya da elalem ne der kafasındadır. Tabi hemen boşan demiyorum, önce kendine zaman ayır, profesyonel yardım al, kendi ruhsal durumunu düzelt kendine dön. Sonra ne yapacağını düşünürsün. Kocandan beklentiyi de minimuma indir, beni aldatır, beni boşar vs düşüncelerini at kafandan. Kendine güven, onunla doğmadın ki onsuz ölesin.
Hayir onun uzerine. Birtek ev kirasi ve faturalari oduyor. Ben de burda ev gecindirdigim icin onlari benim uzerime yikamadi. Arada sakayla karisik soyluyordu. Bu arada kac kere kullandigi arabaya ben benzin aldim. Haftaici kullaniyor. Haftasonu birlikte disari cikinca benzin bitiyor. Gidip aliyoruz. Kredi kartini versene diyor. O istemekten utanmiyor ama ben vermemekten utaniyorum.
Hayir onun uzerine. Birtek ev kirasi ve faturalari oduyor. Ben de burda ev gecindirdigim icin onlari benim uzerime yikamadi. Arada sakayla karisik soyluyordu. Bu arada kac kere kullandigi arabaya ben benzin aldim. Haftaici kullaniyor. Haftasonu birlikte disari cikinca benzin bitiyor. Gidip aliyoruz. Kredi kartini versene diyor. O istemekten utanmiyor ama ben vermemekten utaniyorum.
Offf bu neeeSen defol g.vat kimi nerden kovuyorsun, sırtındaki cekete kadar benim param kadın parası yiyici sülük yazardım ben olsam.
Offf bu neee
Cok güldüm
Allah aşkına ya boşa şu adamı yada anlatıp şurda sinirlerimizi bozma. Mıy mıy mıy bu ne ya? Zaten ayrı evin düzenin var. Tek yapcağın bi dava açmak. Hayrı yok bari zararı olmasın. Sen kendine acımıyorsan biz ne yapalım? Git günlük tut.
Miss seninle aynı kafadayızInsanlarin ici sisti artik, konu sahibesi yerine ben saydim sovdum umarim abi burayi okuyordur
Su konu sahibesi su adama agzinin payini verse de bir rahatlasak artik. Diger konudaki kadin okadi koyup gecmis ohh mis gibi.
Of valla ya. Hayır çaresiz de değil ki. Yazıp duruyor anca. Sinirlerim bozuldu okudukça.Insanlarin ici sisti artik, konu sahibesi yerine ben saydim sovdum umarim abi burayi okuyordur
Su konu sahibesi su adama agzinin payini verse de bir rahatlasak artik. Diger konudaki kadin okadi koyup gecmis ohh mis gibi.
Ya kıyamam ben sana İnan burda gözlerim doldu seni tanımam etmem ama içim cız etti burda benim. Ben seni tanımaz halimle üzülürken sen niye kendine bunu yapıyorsun. Bu bi çeşit intihar, özkıyım. Lütfen psikiyatr a git lütfen. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun. Biriciksin dünyada senden başka Yok ki en iyi eşe sahip olmak seninde hakkın. Seninde çocuklarının babası üzerine titremeli sende anne olmalısın ama bu adamdan değil. Ne olur kendine gel bir çeşit Stockholm sendromu bu. Hastalık bu kabul et ve tedavi olBeklentim o kadar minimumda ki. Sadece aldatmamasini bekliyorum. Gecenlerde yildonumumuz vardi mesela. Hicbirsey dusunmedi hicbirsey yapmadi. Onun cok istedigi bulamadigi bir kitap vardi onu aldim ben. Nasil mutlu oldu gozlerinin ici parladi. Ha bu arada ogun eve geldigimde yatiyordu. Benden once gelmissin bi hosluk dusun demi. Yok. Ben sana bisey almadim ama cikalim da en guzel ayakkabiyi alacagim sana dedi. Sanki ben onun parasini istiyorum. Sonuc mu. Konu o gun kapandi gitti. Yani o kadar minimumda ki beklentim aramasina sasiriyorum. Sabah nasil oldun doktora git dedi gozumden yas geldi. Afalladim.
Biraz once aradi. Arkadasina mac izlemeye gidiyormus. Inanabiliyor musunuz. Ben suphe ediyorum. Yuzde 99 evet maca gidiyor. Ama ben guvenmiyorum. Ne aci ne yazik degil mi. Omur gecer mi boyle. Gecmiyor. Kurtulacagim. Ona aldigim benzin parasiyla hemen bi psikolog bulacagim. Soz veriyorum. Beni kullaniyor resmen. Market alisverisini bile bana yaptiriyor. Toptanciya goturup fazla fazla aldiriyor hatta. Aptalim ben. Taviz verdikce kiymetsizlesmisim.Ya kıyamam ben sana İnan burda gözlerim doldu seni tanımam etmem ama içim cız etti burda benim. Ben seni tanımaz halimle üzülürken sen niye kendine bunu yapıyorsun. Bu bi çeşit intihar, özkıyım. Lütfen psikiyatr a git lütfen. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun. Biriciksin dünyada senden başka Yok ki en iyi eşe sahip olmak seninde hakkın. Seninde çocuklarının babası üzerine titremeli sende anne olmalısın ama bu adamdan değil. Ne olur kendine gel bir çeşit Stockholm sendromu bu. Hastalık bu kabul et ve tedavi ol
Yahu bu adam için bu kadar uğraşmaya değer mi? Tak sepeti koluna...Bak yüzüne kapattığın halde aramış, ne yapacağının hesabını veriyor. İletişime geçmeye çalışıyor tekrar. Bu hafta gitme. O aramadıkça arama mesaj atma. Bir psikolog bul. Sonraki hafta gittiğinde de kredi kartını bartın'da unutmuş ol. Yanında kendine yetecek kadar nakitle git. Gittiğinde de bu şekilde otobüsle çok zor oluyor diye yakın. Sonra kredi çek araba al, kocana süpriz yap bak araba aldım diye! O nasıl kendi kafasına göre iddaa oynuyorsa istediği kadar trip atsın araba için. Hem ayağını yorganına göre uzatır, canını sıktığında kredim var biliyorsun dersin göndermezsin para. Kızım dişini göster biraz. Sen iddaa oynarken bana mı sordun diye bir de onun için kavga et. Kısasa kısas. Şifresini vermiyorsa verme. Kızlarla yazışıosa sen de gizemli havalara bürün. Tepki göstermiyorsa senin yazdıklarına sen de onu salla. Emin ol hiç bir kariyeri olan genç kız kocan boşansa da evlensem onunla diye beklemiyor
Hayır böyle söyleme kendine evet çok sevdin evet değer verdin güzel bir yuva istedin. Ama bu karşılıklı güven duygusu içinde sevgi saygı içinde olur. Sen şu an bunun farkına vardın ve artık hayatta en önemli şey kendin olarak görüyorsun. Mutlaka git hemen yarına randevu al hattaBiraz once aradi. Arkadasina mac izlemeye gidiyormus. Inanabiliyor musunuz. Ben suphe ediyorum. Yuzde 99 evet maca gidiyor. Ama ben guvenmiyorum. Ne aci ne yazik degil mi. Omur gecer mi boyle. Gecmiyor. Kurtulacagim. Ona aldigim benzin parasiyla hemen bi psikolog bulacagim. Soz veriyorum. Beni kullaniyor resmen. Market alisverisini bile bana yaptiriyor. Toptanciya goturup fazla fazla aldiriyor hatta. Aptalim ben. Taviz verdikce kiymetsizlesmisim.
Psikologu falan boşver tabi yine gitte önce mahkemeye git boşa bunu nolur.sana hiç layık değil .sen kendi psikolojini bozuyorsun bu adam yüzündenBiraz once aradi. Arkadasina mac izlemeye gidiyormus. Inanabiliyor musunuz. Ben suphe ediyorum. Yuzde 99 evet maca gidiyor. Ama ben guvenmiyorum. Ne aci ne yazik degil mi. Omur gecer mi boyle. Gecmiyor. Kurtulacagim. Ona aldigim benzin parasiyla hemen bi psikolog bulacagim. Soz veriyorum. Beni kullaniyor resmen. Market alisverisini bile bana yaptiriyor. Toptanciya goturup fazla fazla aldiriyor hatta. Aptalim ben. Taviz verdikce kiymetsizlesmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?