Konu eşim

Hayir onun uzerine. Birtek ev kirasi ve faturalari oduyor. Ben de burda ev gecindirdigim icin onlari benim uzerime yikamadi. Arada sakayla karisik soyluyordu. Bu arada kac kere kullandigi arabaya ben benzin aldim. Haftaici kullaniyor. Haftasonu birlikte disari cikinca benzin bitiyor. Gidip aliyoruz. Kredi kartini versene diyor. O istemekten utanmiyor ama ben vermemekten utaniyorum.

Ben olsam erken gidip takıp ederdim

Sen bunları haketmiyorsun.
Bu adamı kaybetmekten neden korktuğunu bilmiyorum. Ama bu adamı istesen de kaybedemezsin, bu adam o değere sahip değil çünkü. Olsa olsa ondan kurtulmuş olursun. Keşke dışardan bakıp kendini nasıl ziyan ettiğini görebilsen. Maddi gücün, aile desteğin olmasa, çoluk çocukla ortada dımdızlak kalacak olsan bunlara katlanmanı anlarım ama kendine hatta bi parazite bile yetecek kadar güçlü bi kadınsın. Bu adamın sana zarar vermekten başka yaptığı bişey yok. Gerek maddi, gerek manevi. Aklına aldatmayı koyan adama ben mani olduktan sonra, yemişim öyle sadakati. Bu onun sadık biri olduğu anlamına gelmez. Sana asıl huzur verecek olan şey; kendi engellerin, önlemlerin sayesinde aldatılmamak ile tatmin olmak yerine, engel olmana, sürekli denetlemek zorunda kalmana gerek duymayacağın bi eşin sadakatiyle tatmin olmak.

Beklentim o kadar minimumda ki. Sadece aldatmamasini bekliyorum. Gecenlerde yildonumumuz vardi mesela. Hicbirsey dusunmedi hicbirsey yapmadi. Onun cok istedigi bulamadigi bir kitap vardi onu aldim ben. Nasil mutlu oldu gozlerinin ici parladi. Ha bu arada ogun eve geldigimde yatiyordu. Benden once gelmissin bi hosluk dusun demi. Yok. Ben sana bisey almadim ama cikalim da en guzel ayakkabiyi alacagim sana dedi. Sanki ben onun parasini istiyorum. Sonuc mu. Konu o gun kapandi gitti. Yani o kadar minimumda ki beklentim aramasina sasiriyorum. Sabah nasil oldun doktora git dedi gozumden yas geldi. Afalladim.

Ablacim buraya serefsiz vs yazip guzelce sayip sovuyorsun, en iyisi ac telefonu bagir cagir icindekileri ya da mesaj at say sov. Sana da yazik.

Bundan sonra da tek kurus verme lutfen, hicbir odeme de yapma.

Kardeşim sen enayimisin? Neden senin değil de onun yaşadığı yerde eviniz. Sen hangi ilde sin o nerde sen hafta içi nerde kalıyorsun.
Neden onun gezdiği arabaya bezin alıyorsun oldı olacak maaş kartını ver

Offf bu neee
Cok güldüm

Insanlarin ici sisti artik, konu sahibesi yerine ben saydim sovdum umarim abi burayi okuyordur
Su konu sahibesi su adama agzinin payini verse de bir rahatlasak artik. Diger konudaki kadin okadi koyup gecmis ohh mis gibi.

Insanlarin ici sisti artik, konu sahibesi yerine ben saydim sovdum umarim abi burayi okuyordur
Su konu sahibesi su adama agzinin payini verse de bir rahatlasak artik. Diger konudaki kadin okadi koyup gecmis ohh mis gibi.
Of valla ya. Hayır çaresiz de değil ki. Yazıp duruyor anca. Sinirlerim bozuldu okudukça.

Bence o kadar üstüne gitmeyelim. Bazen insan içinde bulunduğu durumun vehametini anlamıyor normal geliyor. Emek verdim diyor, umut ediyor. Kendine dön canım, bu aralar bencil ol. Ekim ayı süresince hatta bencil ol. Madem kızlarla uğraşmak istiyor, seni eskiye döndürmek için uğraşsın. Normale döndükten sonra kocanla arandaki sorunları düşünürsün. Kendi sorunlarına da dışarıdan bir gözle bak, kızkardeşin senin yazdıklarını sana anlatsa ona ne önerirdin? Aynılarını uygula.

Ya bu kaçıncı konunuz eşinizle ilgili her yazdığı mesaj her konuştuğu kişiyi şüpheleniyorum diyerek buraya yazıyorsunuz ama hiçbirşey de yapmıyorsunuz. Madem güvenmiyorsunuz neden hala evlisiniz? zaten orada düzeniniz var sizi bağlayan yok yani adamın yüzüme vurduğunuz da yok anlamıyorum ya fazla takıntılıtınız her görüşmeden nem kapıyorsunuz ya da göz yumuyorsunuz nedense ama burada bu kadar konu açacağınıza ya ayrılın ya böyle kabul edin bu adamı

Ya kıyamam ben sana İnan burda gözlerim doldu seni tanımam etmem ama içim cız etti burda benim. Ben seni tanımaz halimle üzülürken sen niye kendine bunu yapıyorsun. Bu bi çeşit intihar, özkıyım. Lütfen psikiyatr a git lütfen. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun. Biriciksin dünyada senden başka Yok ki en iyi eşe sahip olmak seninde hakkın. Seninde çocuklarının babası üzerine titremeli sende anne olmalısın ama bu adamdan değil. Ne olur kendine gel bir çeşit Stockholm sendromu bu. Hastalık bu kabul et ve tedavi ol

Biraz once aradi. Arkadasina mac izlemeye gidiyormus. Inanabiliyor musunuz. Ben suphe ediyorum. Yuzde 99 evet maca gidiyor. Ama ben guvenmiyorum. Ne aci ne yazik degil mi. Omur gecer mi boyle. Gecmiyor. Kurtulacagim. Ona aldigim benzin parasiyla hemen bi psikolog bulacagim. Soz veriyorum. Beni kullaniyor resmen. Market alisverisini bile bana yaptiriyor. Toptanciya goturup fazla fazla aldiriyor hatta. Aptalim ben. Taviz verdikce kiymetsizlesmisim.

Bak yüzüne kapattığın halde aramış, ne yapacağının hesabını veriyor. İletişime geçmeye çalışıyor tekrar. Bu hafta gitme. O aramadıkça arama mesaj atma. Bir psikolog bul. Sonraki hafta gittiğinde de kredi kartını bartın'da unutmuş ol. Yanında kendine yetecek kadar nakitle git. Gittiğinde de bu şekilde otobüsle çok zor oluyor diye yakın. Sonra kredi çek araba al, kocana süpriz yap bak araba aldım diye! O nasıl kendi kafasına göre iddaa oynuyorsa istediği kadar trip atsın araba için. Hem ayağını yorganına göre uzatır, canını sıktığında kredim var biliyorsun dersin göndermezsin para. Kızım dişini göster biraz. Sen iddaa oynarken bana mı sordun diye bir de onun için kavga et. Kısasa kısas. Şifresini vermiyorsa verme. Kızlarla yazışıosa sen de gizemli havalara bürün. Tepki göstermiyorsa senin yazdıklarına sen de onu salla. Emin ol hiç bir kariyeri olan genç kız kocan boşansa da evlensem onunla diye beklemiyor

Yahu bu adam için bu kadar uğraşmaya değer mi? Tak sepeti koluna...

Hayır böyle söyleme kendine evet çok sevdin evet değer verdin güzel bir yuva istedin. Ama bu karşılıklı güven duygusu içinde sevgi saygı içinde olur. Sen şu an bunun farkına vardın ve artık hayatta en önemli şey kendin olarak görüyorsun. Mutlaka git hemen yarına randevu al hatta

Psikologu falan boşver tabi yine gitte önce mahkemeye git boşa bunu nolur.sana hiç layık değil .sen kendi psikolojini bozuyorsun bu adam yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…