Konu eşim

Ay bayıldım yoruma ve sunu da ekleyeyim instaya giyin süslen foto at bir sürü arada hikaye at whatsapp tan günlük işlerini yaparken arkadaşlarınla dışarıya çık ordan paylaşım yap kıskansın dünya onun etrafında dönmüyor

Cok mutsuz olur ki baskasiyla da. Adam mutlu olmayi bilmiyor. O kadar yapmacik ki disariya. Gercek yuzunu goren ne yapsin zaten bunu. Mal benim yaptigim alisverise karismaya kalkti gecen ay. Nasil bagiriyor kiyafet aliyorum diye. Ne haddineyse. Karistirtmadim tabiki. Bagirdigi gibi sustu. Iki sene once her haftasonumuz avmlerde ona kiyafet bakmakla gecerdi ama istisnasiz her haftasonu. Ve ne olurdu biliyor musun. Bana da sunu bakalim su magaza bakalim dedigim an once bi bana bakalim der sira bana gelince de sikilir yorulur tansiyonu sekeri duser daha olmadi bunalir boguluyor gibi olurdu. 4 yildir evliyim. Birlikte bana bir cöp alabildigimizi hatirlamam. Hep ben yanliz cikarim yada vakitsizlikten internetten alirim. Bu kadar da bencil. Iddia borclari yuzunden kendine alisverise cikmiyor artik ama tisorte ihtiyaci var. Basic ya duz renksiz tisort kac lira olabilir. Ihtiyacin var alalim dedim. Sen odeyeceksen olur dedi utanmadan. Gitmedik alisverise. Bu ay borcu bitecek normalde ama yine basladi iddiaya. Karismiyorum artik. Cok tesekkur ederim gozumu actiniz. Karti unuttum olayi cok mantikliymis. Ama kesin saydirir cocuk musun sen nasil unutursun diye. Sonra da hicbirsey yapmaz eve mahkum oluruz.

Neden bosanmiyorsun? Cok merak ediyorum. Gercekten sebep nedir yani hala evli kalman icin?

Arkadasim her konun facia. Icimi daralttin ama duramiyorum da yazmadan . Yahu zaten duzenin var . Hosuna mi gidiyor kendine eziyet etmek anlamadim ki ?
Saygin kendine bitmis, tuketmis ya adam seni
Boşa şunu sende kurtul biz de allah askina ya...

Ayrıca kenara para at. Bu işin sonu belki boşanmaya gidecek. Bütün paranı adama harcaman çok saçma. Maaşını biliyorsa aldığın kıyafetlerin üzerine para koyup söyle, amirimden ceza aldım de, arkadaşlara hediye aldık de, kiranı artır aidatı artır, yalan mı yok. Ben o yüzden araba al diyorum, hem adama bir darbe olur, hem araba sahibi olursun, hem kredini fazla söylersin seni yolmaktan vazgeçer.

Ben şahsen gıcıklığına bol bol kıyafet kozmetik vs alırım. Boşanma sırasında bunlara el koyacak değil ya. Hem süslü püslü gezmiş olursun.

Eşinin evi hangi ildeymiş. E neden evinde konu sahibi değil de eşi kalıyormuş konu sahibinin evi varmıymş. Sordum ama cevap vermedi çok merak ettim.
Ah benim maaşım olacak ki neler yaparım

Bence hiiic kivirmaya gerek yok.
Kusura bakma, harc bitti yapi paydos, erkek adamsin benden de cok para kazaniyorsun sen bana bakicaksin benden kurus calismaz dicek konu sahibesi.

Eşinin evi hangi ildeymiş. E neden evinde konu sahibi değil de eşi kalıyormuş konu sahibinin evi varmıymş. Sordum ama cevap vermedi çok merak ettim.
Ah benim maaşım olacak ki neler yaparım
Evimiz ankarada. Ben bartinda yasiyorum yaklasik bir yildir. Burda da evim var.

Düşünsene arkadaş mühendis ,atanmış cocuk derdi yok üstüne adam parasını yiyor aldatıyor oynasmalariyla
Ve bosanmiyor...inanılacak gibi değil çıldiriciyim

Ben, bı atanirsam seni harcarim hatçe

Evimiz ankarada. Ben bartinda yasiyorum yaklasik bir yildir. Burda da evim var.
Oy oy hem orda evin var hem her hafta Ankara ya geliyorsn ah kardeşim ya çok üzüldüm haline bende Ankaradayım keske buluşsk haddim olmayarak sana az akıl versem.
Sende bana versen benim aklım da bu ara havada Allah yardımcın olsn

Bence hiiic kivirmaya gerek yok.
Kusura bakma, harc bitti yapi paydos, erkek adamsin benden de cok para kazaniyorsun sen bana bakicaksin benden kurus calismaz dicek konu sahibesi.

Ah keşke diyebilse, kredi kartımı evde unuttum deyince bile kocam çocuk musun sen der diyor. O çocuk musun sen derse kaç senedir benim maaşımla geçiniyoruz, iddaana yatırdığın paralarla ev alınırdı diye açsa ağzını yumsa gözünü olacak. İşte boşanma korkusu geri adım attırıyor galiba.

Olaylara hep dar bir pencereden bakiyorsuniz. Gecip kendinize bir de kaesidan baksanoz adamin sizi sömürdüğünü anlayacaksiniz. Sevgi sefkat ilgi yok adamda. Sadece sizi para icin kullaniyor. O guzel yureginiz bunlari hak etmiyor. O kadsr kaniksamissiniz ki bu durumu, o kadar icinizde normallestirmissiniz ki adam arasa Allah Allah bu aramazdi ne oldu da ariyor diye altindan birsey ariyorsunuz. Adamin yasattiklari normal bir evlilik degil. Sizinki evlilik bile degil. Adam resmen sizi kullaniyor. Umarim tez zamanda gozunuzdeki perde acilir da gercekleri gorursunuz.

Ayrilmaya cesaretiniz yok. Onun sizi terk edip birakmasini bekliyorsunuz sanirim. Ya da onu birisiyle ayni yatakta yakalayana kadar boyle yasamayi surdureceksiniz.
Hic dusundunuz mu ayrilirsaniz cok daha mutlu olacaginizi mesela, daha ozgur olacaginizi, kus gibi hafifleyeceginizi... bu adam sirtinizda bir kambur...

Konuya göz gezdirdim . Çoğunluk yorum bu yönde , benimde öyle.

Aykilil hanımın konulari da biliyorum. Yapması gereken bu ama kadının basireti bağlandı galiba cesaret gosteremiyor bir türlü.
Isi gucu falan herseyi yerinde.
Aslinda cok da sansli.
Hayirlisi olsun.
Eşinizi falan tanımıyorum da ayni is ortamlarindayiz.
Bir kac böyle geleni geçeni süzen ,gelene hah flortluk hatun geldi gözüyle bakan erkekler oluyor.
Esleri farkinda degil mi ki nasıl boyle rahat davraniyorlar diye düşünüyordum.
Bu rahatlığı da sizin tavriniz veriyormus....
Zaten ne olsa adamdan kopamiyorsunuz ki
Zaten kaybetme korkusu yok.

Iddia borcu oduyor. Borcu bitmek uzere ama eli cebine gitmiyor halen. Cok alisti yanimda para harcamamaya.
onun yanındayken çöp bile atmayın
siz onun annesi değil hanımısınız
siz ev işi bilmem ne diye uğraşırken bakımsız bakımsız kalırsanız adama haliniz olmazsa adam zaten hep aranıyor her fırsatı değerlendirme çabasına giriyor
yapmayın, yapmayın,yapmayın
elini cebine atsın ben ödeyemem bu ay açıldım biraz deyin o siz hesap soramaaz kendi bu haldeyken yok sorarsa da senin iddaların gibi gereksiz yerlere harcamadım herşey pahalanınca yetişemedim de ama ne ederse etsin elini cebine atma
adam konser falan para buluyor senin gönlünü etmeye de bulsun
ayrıca temizlik falan kadının en bakımsız zamanları onun yanında öyle durma temizlikçi tut ogün o temizlesin evi ama siz bakımsız durmayın

Konu sahibi akil tutulmasi yasiyor. Su an ne derseniz deyin durum degismeyecek. Cunku esini kaybetmekten korkuyor. Kucuk parcalara bakmaktan resmin tamamini goremiyor. Adam ona azicik ilgili davransa altinda bir sey ariyor cunku 5 para etmez bir adam sadece konu sahibini kullanacagi zaman iyi davraniyor. Adam dengesiz, konu sahibinin de dengesini bozuyor. Narsist adam. Konu sahibi de adamin duzelmesini beklesin dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…