Ay bayıldım yoruma ve sunu da ekleyeyim instaya giyin süslen foto at bir sürü arada hikaye at whatsapp tan günlük işlerini yaparken arkadaşlarınla dışarıya çık ordan paylaşım yap kıskansın dünya onun etrafında dönmüyorBak yüzüne kapattığın halde aramış, ne yapacağının hesabını veriyor. İletişime geçmeye çalışıyor tekrar. Bu hafta gitme. O aramadıkça arama mesaj atma. Bir psikolog bul. Sonraki hafta gittiğinde de kredi kartını bartın'da unutmuş ol. Yanında kendine yetecek kadar nakitle git. Gittiğinde de bu şekilde otobüsle çok zor oluyor diye yakın. Sonra kredi çek araba al, kocana süpriz yap bak araba aldım diye! O nasıl kendi kafasına göre iddaa oynuyorsa istediği kadar trip atsın araba için. Hem ayağını yorganına göre uzatır, canını sıktığında kredim var biliyorsun dersin göndermezsin para. Kızım dişini göster biraz. Sen iddaa oynarken bana mı sordun diye bir de onun için kavga et. Kısasa kısas. Şifresini vermiyorsa verme. Kızlarla yazışıosa sen de gizemli havalara bürün. Tepki göstermiyorsa senin yazdıklarına sen de onu salla. Emin ol hiç bir kariyeri olan genç kız kocan boşansa da evlensem onunla diye beklemiyor
Cok mutsuz olur ki baskasiyla da. Adam mutlu olmayi bilmiyor. O kadar yapmacik ki disariya. Gercek yuzunu goren ne yapsin zaten bunu. Mal benim yaptigim alisverise karismaya kalkti gecen ay. Nasil bagiriyor kiyafet aliyorum diye. Ne haddineyse. Karistirtmadim tabiki. Bagirdigi gibi sustu. Iki sene once her haftasonumuz avmlerde ona kiyafet bakmakla gecerdi ama istisnasiz her haftasonu. Ve ne olurdu biliyor musun. Bana da sunu bakalim su magaza bakalim dedigim an once bi bana bakalim der sira bana gelince de sikilir yorulur tansiyonu sekeri duser daha olmadi bunalir boguluyor gibi olurdu. 4 yildir evliyim. Birlikte bana bir cöp alabildigimizi hatirlamam. Hep ben yanliz cikarim yada vakitsizlikten internetten alirim. Bu kadar da bencil. Iddia borclari yuzunden kendine alisverise cikmiyor artik ama tisorte ihtiyaci var. Basic ya duz renksiz tisort kac lira olabilir. Ihtiyacin var alalim dedim. Sen odeyeceksen olur dedi utanmadan. Gitmedik alisverise. Bu ay borcu bitecek normalde ama yine basladi iddiaya. Karismiyorum artik. Cok tesekkur ederim gozumu actiniz. Karti unuttum olayi cok mantikliymis. Ama kesin saydirir cocuk musun sen nasil unutursun diye. Sonra da hicbirsey yapmaz eve mahkum oluruz.Bak yüzüne kapattığın halde aramış, ne yapacağının hesabını veriyor. İletişime geçmeye çalışıyor tekrar. Bu hafta gitme. O aramadıkça arama mesaj atma. Bir psikolog bul. Sonraki hafta gittiğinde de kredi kartını bartın'da unutmuş ol. Yanında kendine yetecek kadar nakitle git. Gittiğinde de bu şekilde otobüsle çok zor oluyor diye yakın. Sonra kredi çek araba al, kocana süpriz yap bak araba aldım diye! O nasıl kendi kafasına göre iddaa oynuyorsa istediği kadar trip atsın araba için. Hem ayağını yorganına göre uzatır, canını sıktığında kredim var biliyorsun dersin göndermezsin para. Kızım dişini göster biraz. Sen iddaa oynarken bana mı sordun diye bir de onun için kavga et. Kısasa kısas. Şifresini vermiyorsa verme. Kızlarla yazışıosa sen de gizemli havalara bürün. Tepki göstermiyorsa senin yazdıklarına sen de onu salla. Emin ol hiç bir kariyeri olan genç kız kocan boşansa da evlensem onunla diye beklemiyor
Cok mutsuz olur ki baskasiyla da. Adam mutlu olmayi bilmiyor. O kadar yapmacik ki disariya. Gercek yuzunu goren ne yapsin zaten bunu. Mal benim yaptigim alisverise karismaya kalkti gecen ay. Nasil bagiriyor kiyafet aliyorum diye. Ne haddineyse. Karistirtmadim tabiki. Bagirdigi gibi sustu. Iki sene once her haftasonumuz avmlerde ona kiyafet bakmakla gecerdi ama istisnasiz her haftasonu. Ve ne olurdu biliyor musun. Bana da sunu bakalim su magaza bakalim dedigim an once bi bana bakalim der sira bana gelince de sikilir yorulur tansiyonu sekeri duser daha olmadi bunalir boguluyor gibi olurdu. 4 yildir evliyim. Birlikte bana bir cöp alabildigimizi hatirlamam. Hep ben yanliz cikarim yada vakitsizlikten internetten alirim. Bu kadar da bencil. Iddia borclari yuzunden kendine alisverise cikmiyor artik ama tisorte ihtiyaci var. Basic ya duz renksiz tisort kac lira olabilir. Ihtiyacin var alalim dedim. Sen odeyeceksen olur dedi utanmadan. Gitmedik alisverise. Bu ay borcu bitecek normalde ama yine basladi iddiaya. Karismiyorum artik. Cok tesekkur ederim gozumu actiniz. Karti unuttum olayi cok mantikliymis. Ama kesin saydirir cocuk musun sen nasil unutursun diye. Sonra da hicbirsey yapmaz eve mahkum oluruz.
Yahu bu adam için bu kadar uğraşmaya değer mi? Tak sepeti koluna...
Arkadasim her konun facia. Icimi daralttin ama duramiyorum da yazmadan . Yahu zaten duzenin var . Hosuna mi gidiyor kendine eziyet etmek anlamadim ki ?Biraz once aradi. Arkadasina mac izlemeye gidiyormus. Inanabiliyor musunuz. Ben suphe ediyorum. Yuzde 99 evet maca gidiyor. Ama ben guvenmiyorum. Ne aci ne yazik degil mi. Omur gecer mi boyle. Gecmiyor. Kurtulacagim. Ona aldigim benzin parasiyla hemen bi psikolog bulacagim. Soz veriyorum. Beni kullaniyor resmen. Market alisverisini bile bana yaptiriyor. Toptanciya goturup fazla fazla aldiriyor hatta. Aptalim ben. Taviz verdikce kiymetsizlesmisim.
Bak yüzüne kapattığın halde aramış, ne yapacağının hesabını veriyor. İletişime geçmeye çalışıyor tekrar. Bu hafta gitme. O aramadıkça arama mesaj atma. Bir psikolog bul. Sonraki hafta gittiğinde de kredi kartını bartın'da unutmuş ol. Yanında kendine yetecek kadar nakitle git. Gittiğinde de bu şekilde otobüsle çok zor oluyor diye yakın. Sonra kredi çek araba al, kocana süpriz yap bak araba aldım diye! O nasıl kendi kafasına göre iddaa oynuyorsa istediği kadar trip atsın araba için. Hem ayağını yorganına göre uzatır, canını sıktığında kredim var biliyorsun dersin göndermezsin para. Kızım dişini göster biraz. Sen iddaa oynarken bana mı sordun diye bir de onun için kavga et. Kısasa kısas. Şifresini vermiyorsa verme. Kızlarla yazışıosa sen de gizemli havalara bürün. Tepki göstermiyorsa senin yazdıklarına sen de onu salla. Emin ol hiç bir kariyeri olan genç kız kocan boşansa da evlensem onunla diye beklemiyor
Ayrıca kenara para at. Bu işin sonu belki boşanmaya gidecek. Bütün paranı adama harcaman çok saçma. Maaşını biliyorsa aldığın kıyafetlerin üzerine para koyup söyle, amirimden ceza aldım de, arkadaşlara hediye aldık de, kiranı artır aidatı artır, yalan mı yok. Ben o yüzden araba al diyorum, hem adama bir darbe olur, hem araba sahibi olursun, hem kredini fazla söylersin seni yolmaktan vazgeçer.
Ben şahsen gıcıklığına bol bol kıyafet kozmetik vs alırım. Boşanma sırasında bunlara el koyacak değil ya. Hem süslü püslü gezmiş olursun.
Evimiz ankarada. Ben bartinda yasiyorum yaklasik bir yildir. Burda da evim var.Eşinin evi hangi ildeymiş. E neden evinde konu sahibi değil de eşi kalıyormuş konu sahibinin evi varmıymş. Sordum ama cevap vermedi çok merak ettim.
Ah benim maaşım olacak ki neler yaparım
Düşünsene arkadaş mühendis ,atanmış cocuk derdi yok üstüne adam parasını yiyor aldatıyor oynasmalariylaEğitimli çok. Tatlı bir kadınsiniz belli ama malesef bu adam size ozguveninizi kaybettirmis mnolur kendinize gelin daha çok gencsiniz .yıllar sonra kucağınizda bir çocukla bu adami yatakta basınca mi aklınız başınıza gelecek yoksa yataktada bassa affedip hayatını Çürüten kadınlardan mi olcaksiniz Allah korusun. Siz kendinizi birakmissiniz ben beceremiyorum hicbirseyi deyip aciyorsunuz kendinize halbuki hayatınızı çok güzel toparlarsiniz inanin bana.ve en çok kendinize güvenin inanın. Böyle ömür geçmez içiniz çürür bu saygısız adamla
Oy oy hem orda evin var hem her hafta Ankara ya geliyorsn ah kardeşim ya çok üzüldüm haline bende Ankaradayım keske buluşsk haddim olmayarak sana az akıl versem.Evimiz ankarada. Ben bartinda yasiyorum yaklasik bir yildir. Burda da evim var.
Arabayı da kendi üzerine alma şakın. Güvendiğin birinin üzerine alEvimiz ankarada. Ben bartinda yasiyorum yaklasik bir yildir. Burda da evim var.
Bence hiiic kivirmaya gerek yok.
Kusura bakma, harc bitti yapi paydos, erkek adamsin benden de cok para kazaniyorsun sen bana bakicaksin benden kurus calismaz dicek konu sahibesi.
Ayrilmaya cesaretiniz yok. Onun sizi terk edip birakmasini bekliyorsunuz sanirim. Ya da onu birisiyle ayni yatakta yakalayana kadar boyle yasamayi surdureceksiniz.
Hic dusundunuz mu ayrilirsaniz cok daha mutlu olacaginizi mesela, daha ozgur olacaginizi, kus gibi hafifleyeceginizi... bu adam sirtinizda bir kambur...
onun yanındayken çöp bile atmayınIddia borcu oduyor. Borcu bitmek uzere ama eli cebine gitmiyor halen. Cok alisti yanimda para harcamamaya.
Ya sen melek felanmisin acabaSizin görüşmesini istemediğiniz bi arkadaşı falan mı var acaba. Belki o yüzden söylemedi size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?