Konu eşim

Kesinlikle mesajlari bildiginizi söylemeyin. söylerseniz ve eger düsündügümüz gibiyse baska bir hesap acar ordan devam eder. Bu bilgiyi kesinlikle paylasmayin onunla. Sizin yapacaginiz sey mesajlari ve sosyal medya hareketlerini takibe almak ve cuma günü o konser alanina gitmek. Kesinlikle bunlari yapmadan esinize bir sy söylemeyin.
Bana da cok masumca gelmedi acikcasi. Takipte kalin mutlaka

Bu arada gecen ay ingilizce seti aldi 500 tl. Bir kere kullandi sadece. Atti koseye. Normal gunu birak ozel gunde yildonunumumuzde bana bir dal uc kurusluk cicek almadi. Adamin herseye parasi var. Bana yok. Arkadaslarini yemege cikarir ona da var parasi mesela. Annesine esya alinacak ona da var parasi. Evimize dolap yaptirilacak beni bekliyor yaptiriyim diye. Yaptiramam bi zahmet sen yaptir dedim. Bekliyor oyle. Bakimsiz olmam aslinda hic. Ama kuafore giderim soylenir. Ise giderken makyaj yaparim soylenir. Aslinda kendine guveni yok ve ne zaman haksiz olsa boyle bastirmaya calisiyor. Bagirarak uste cikarak.

günaydın , konuştunuz mu dünden beri son durum nedir? Tavrı nasıl.

yok asla öyle bir hata yapmayin. kizi tanimiyorsunuz. ona güvenerek bu ise kalkismayin bence.
Yok yapmadim da yapmayacagim da. Esimin yarina bana surprizi varmis. Izin alip erken donmemi istedi. Beni o konsere goturmek istiyor yani. Ne oldu da kuyrugu tutustu merak ediyorum. Kiza yazarken simdi esiyle cikacak karsisina. Kizin her hikayesini izler her fotosunu begenir yillardir takip eder. Kizin sevgilisi nisanlisi filan vardi ara ara. Simdi yalniz sanirim. Benim okuz de firsat kolladi herhalde. Bu arada kiz asla esimin koydugu fotolari begenmez mesela. Yani esim durtmese kizin umrunda degil.

günaydın , konuştunuz mu dünden beri son durum nedir? Tavrı nasıl.
Gece arkadasindan gelince aradi haber verdi eve geldigini. Soguk konustum. Hicbirsey sormadim. O bikac sey sordu kapattik. Normalde nasil gecti gecen derim. Mac nasildi kim yendi neler yaptiniz... ilhilenirim yani. Ilgilenmedim. Icimden gelmiyor artik. Hoslandigi kizin konserine ayyuka cikacak diye beni goturmeye calisiyor. Kiz konserde arka planda koroda anladigim kadariyla. Amaci ne anlamadim. Sabah da aradim. Uyuyormus. Sicradim ya dedi. Ohh iyi oldu valla. Normalde uzulurum. Beter olsun.

Allah yardımcınız olsun , bbulundugunuz durum oldukça zor, bir süre böyle sakin kalıp gözlem yapın sizi seviyor mu , siz yokken neler yapıyor sonra da gerekirse boşanma kararını verin.
Bana kalsa böyle her kıza yürüyen bir adam çoktan boşanmalı ama siz tayini bekliyorsunuz sanırım.

Evet tayin elimi kolumu bagliyor. Bazen lanet olsun ne olacaksa olsun kaliyim burda diyorum ama sonra yine cesaret edemiyorum. Bir adam neden her kiza yurur. Bunun sebebi ne olabilir. Hasta mi bu adam. Hastalik mi bu. Bu benim kuruntum filan degil. Benden gizli gizli yapmasi zaten zihniyetinin ne oldugunu koyuyor ortaya.

benim eski konularda bahsetmistim. eski bir "sevgilim" (sevgili demeye bin sahit) de hastalikli bir sekilde aldatiyordu. Beni annesiyle tanistirdi, beni ne zaman annenlerle tanistiracaksin filan diyordu, allahtan öyle birsey yapmamisim. Bir seneyi bulmadi birlikte olmamiz ama o zaman zarfinda ben diyeyim 10 sen de 20 kizla konusmus, belki de bulusmus vs vs. O detaylari hic irdelemedim merak da etmiyorum. Ögrendigim gün bitirdim. Kendisi hep dönmek istedi. Hala istiyor. Bir ara tamam tekrar birlitkte olamamiz imkansiz ama cok merak ediyorum neden yapiyorsun bunu diye sordum (ayrildiktan cok zaman sonra. devamli iletisim kuruyor cünkü. hala. rahatsiz olmuyorum o yüzden izin veriyorum). "elimde degil icim kemiriyor, kadinlar tarafindan begenilmek istiyorum devamli. Hala giderim var mi onu merak ediyorum dedi". orda anladim aslinda bunun seks veya "aldatma" istegi olmadigini. düpe düze öz güven eksikligi ve kendini ancak bu sekilde begenebiliyor, erkek gibi hissedebiliyor, cekici ve yakisikli buluyor. Ne kadar aciz bir durum degil mi? Bunu anlattiktan sonra icimdeki az da olsa sevgi taneleri kayboldu gitti. Gercekten ciddi anlamda aciyorum ona. Bence bu sekilde hayatina devam edecek. Koca Kocam benim herseyim döyen bir kadinla evlenir ve bu davranislarina devam eder cok büyük bir ihtimal.

Günaydın.
Ben olsam tayin olayını beklemez boşanırım.
Hatta bekarken orada olmak daha çok işime gelirdi.
Yalnızken kafamı daha iyi toplardım. Kendi ailemi de,arkadaş çevremi de bir süre görmez,kendi kendimi iyileştirmem daha kolay olurdu.
Maalesef adam her gün biraz daha sömürüyor seni. O paralara ileride sana çok lazım olacak,yapma etme kardeşim,biriktir paranı,yedirme ona.

Ablacım gitme konsere falan. Bu kekonun kırığının peşinde koşmasına yardım mı ediceksin tövbe estağfirullah??

Bence bu haftasonu gitme. Yolda yoruluyorsun, hem de paran gidiyor. Neden hep sen gidiyorsun? Evlilik müşterek. Bu hafta da k.çını çekip kocan gelsin.

Yaşadığın yer şipşirin. Bildiğim kadarıyla doğa yürüyüşü yapan gruplar oluyor birine katıl. Temiz hava zihin açar:) Olmazsa arkadaşlarınla Amasra'ya balık yemeye git. Deniz var, orman var şahane bir yerdesin.
Çok güzel bir yerde yaşıyorsun senin yerinde olsam vaktimi ve paramı bu kekoya heba etmek yerine efsane gezerim.

Boyle bi adamla evli kalinmaz zaten kadini takio edip resmini begenmeler falan birde eskiden ona asik demissiniz senin koca bir umutla ona yurumus belki olur diye evli erkeklerle konusan kadinlarin hepsini bir guzel sacini basini yolup dovesim geliyor zaten siz ayri sehirlerdesiniz bu evlilik nasil yururku erkekler bos kaldimi baska arayisa girer onlara tek kadin yetmez bircok kadin isterler gozleri doymaz cunki s.z.ler

Aydınlandım resmen. Esim hep eksik hisseder kendini. Cinsel olarak bile. Bunu biliyorum. Demekki hastaliklk bir ruh hali. Kendini kanitlama istegi. Gecen gun bana rapor almamiz gerekiyordu tedavim vardi. Doktorun odasina girdik. Adama derdimizi ismimizi soylemeden meslegini soyledi. Ben su su su yerde calisan su insanim diye. Bu eksiklik degildir de nedir. Tek sandalye vardi kendisi oturdu ben ayakta bekledim. Odadan cikarken aa seni de ayakta beklettim hep ben oturdum dedi.

Diğer konularını da biliyorum inanın yatakta bile yakalasa onu konu sahibi eşinden vazgeçmez takıntı yapmış kocasını asla mümkün değil adam bir gün bırakacak ama şimdilik konu sahibini parası için sömürüyor işte

Benim esimim hicbir tutulur yani yok. Kabul ediyorum. Ama birsey sormak istiyorum. Bu bilet ayarlama isi uzerine esim kizi yemege davet etse ki yerini yapti zaten ve kiz da kabul etse burda kizin da sucu var mi yok mu. Kizin esimle yemege cikmasi normal mi bunu ogrenmek istiyorum. Benzer bir durumu yasadim cunku daha once.

aynen öyle. mesela o "eski" sevgilim de hep her yer de 'itü mezunu adamim", "bir itü mezunu olarak" "bir itü makina mühendisi olarak" "itü makinayi dereceyle bitrdim ben" gibi cümlelerle konusurdu hep. cok fazla kullanirdi. bunun da sebebi eskiklik hissetmesi. bunu insanlara söyleyip degerli hissetmesi gerektigi icin. cok acizce bir durum.

evli olduğunu bilipte yemeğe çıkıyorsa kız, bana göre suçludur ki yazdığınıza göre de biliyor. ama bu neyi değiştirir ki suçun büyüğü eşinizdeyken

Canim bu hic normal deil tabikide evli adamin ne isi var elin kadiniyla yemekte yemekten sonra sahil yurusu aksama sinema ondan sorada eve gecerler atesle barut yanyana durmaz ikiside birbirine yaziyor belli bence seni daha oncedd Bska kadinlara konusarak yazisarak aldatmis olabilir iyi dusun tasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…