Konu kayınvalide

Allahım sen beni kötü kayınvalide olmaktan koru.. Amin..

Iste gecerken kirginliklar olmasin istiyor insan , cocuk olduktan sonra mecburen daha sık gorusuyoruz nasil mesafe koymaliyim bilmiyorum sonra cocugu gorusturmek istemiyor diye dusunurse iyice cirkeflesir , bebek bu biraz buyuk olsa babasiyla gonderirim kendim sık gorusmek durumunda kalmam

Gelecek gelecek ya gelecek gelmeden ölüp gidersek çocuğunuzla vakit geçirin bence geleceğinizin geleceğinin hiç bir garantisi yok

gercekten anlamakta gucluk cekiyorum, kadinlarin calismasini sadece PARA'ya indirgeyen mantik nasil calisiyor?
istedigimiz, basarili oldugumuz icin calisiyor olamazmiyiz.
calismanin sonu paraya cikiyorsa ve paraya ihtiyaca endeksliyse hayatimiz en guzeli hic okumayalim bosuna, calismayalimda. zengin koca bulup oturalim hepimiz. fakiri rastlarsa o zmn calismayi dusunuruz.

Kafanızı güle güle kullanın

bi cinnet herşeyi çözer. bidaha böyle dengesiz cümle kurduğunda ağzına s.ç çok ciddiyim

Size sonuna kadar katiliyorum her anne ister hep evladiyla olmayi . Evde zor tutyoru
bi cinnet herşeyi çözer. bidaha böyle dengesiz cümle kurduğunda ağzına s.ç çok ciddiyim

Teşekkür ederim inşallah cinnet geçirecek kadar ilerlemez , yüzüme yansıyor zaten eskiden çok güleryüzlüydüm şimdi zoraki gülüyor yüzüm, milleti örgütlemiş evlerine gittğiminde konu muhakkak benim işe başlamama geliyor, Eşim farkına bile varmıyor benim söylediklerimi duyuyor beni uyarıyor fakat annesinin söylediklerini duymuyor illa gözüne sokmam gerekiyor . O kadar çok şey var ki büyüktür diye sustum doğumdan sonra çok yardımı oldu yemeğime temizliğime falan onları gözümün önüne getirdim ve bazı şeyleri görmezden geldim nankörlük etmek istemedim

"Oglunun parasi sanip laf ediyor" nedir pardon? Siz evlisiniz, eş ve ailesiniz.. Esinizin parasi da sizindir.. Ister harcarsiniz ister saklarsiniz.. Kv ye verilecek degil bunun hesabi.. Kendinizi suçlu hissederseniz suçlu muamelesi gorursunuz..

Yeni evlendiğimde oğlunu kıskandı hemen evine torunun kızının oğlunun resminin yanyana astı vs. torunum dayısına çok bağlıdır ayrılmaz onlar falan ben sanki ayırmaya geldim, bebeğim olduktan sonra da bebeğimi kıskanıyorlar benden

Gelecek gelecek ya gelecek gelmeden ölüp gidersek çocuğunuzla vakit geçirin bence geleceğinizin geleceğinin hiç bir garantisi yok
Siz gelecek kaygısı taşımıyorsunuz galiba
Burada yazılan bir yorum vardı
Öyle haklı bulmuştum ve üzülmüştüm ki
Bayanın bir tanesi çalışmıyorum
Sabahtan akşama kadar çocuklarımla ilgileniyorum
Ama market kasasında benim çocuklarıma duydugum sevgi geçmiyor diye

Ayy içim şişti. Hem oğlumun parasını yiyor diye kurtlanıp hem çalışma evde otur demeye çalışmak nedir ya. Nasıl bir düşünce yapısı. Tek amacı sizi sinirlendirmek. Huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Paranız hakkında konuşmasına bile müsaade etmeyin kesin sözünü. Lafları tıkın ağzına. Yaptığı temizliği yemeği de dostlar alışverişte görsün diye yapmıştır Allah bilir.

Oglunun parasi ne ya.ahir zamanda cins cins insanlar turedi.

En son kayınvalide hazretlerinin bana yaşattığı dumurdan sonra böyle davranmayı planlıyorum bakalım. Terbiyemi bozmayayım dedikçe tepeme çıktı. Ben de zıvanadan çıktım artık.

Cahilliğine veriyordum fakat böyle cahil olmaz, iç dışı bir diyordum fakat böyle olmaz , artık bi şey bulamıyorum .Dostllar alışverişte görsün gerçekten cuk oturdu.

Ben açıkçası gelire bakarım mesela eşiniz tek çalışınca rahat yaşayabiliyorsanız sizde çalışınca çok daha rahat yaşayabiliyorsanız çocuğu kendiniz büyütmelisiniz.
Ama tek maaşla çok zor diyorsanız elbette çalışmanızın ailece hepinize faydası olur en başta size...
Memur kadın arkadaşlar çok rahat özel sektöre göre çocuklarına yeterince vakit ayırıyorlar mesela..
Önemli olan evde de olsak işte de çocuğa yalnızlık hissettirmemek.
Kv gelince kesinlikle hadsiz ona çocuk bırakırsanız beyni yıkanır mutlaka ilerde çocuğunuz çalıştığınız için size suçluluk duygusu yaşatabilir. Güzellikten anlamayana yapacak tek şey anlayacağı şekilde konuşmak çeksin üzerinizden çenesini.

benimkide şimdiden başladın alttan alttan yapıyo çok sinsi oğlunun yanında iyi o yokken cadı

taktik işte aha bak oğlum ağzım var dilim yok karınada benim gibisi iyi kv yok sende görüyorsun karına napsam yaranamıyorum demeye getiriyo alttan alttan yerse eşinde ...

Ben calismasam da geciniriz fakat ben calisirsam da daha baska olur . Daha rahat olurum su zamana kadar harcadigim para icin kimseye hesap vermedim simdi bile kendi birikimimden cocuguma harciyorum ve mutlu oluyorum. Kv konusunda dediklerinizi uygulayacagim susmayacagim susturacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…