- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Benim kv de ek gidaya gectigimiz donemlerde (hani tuzsuz salcasiz yediriyoruz ya ) tabagi eline alip 'iiyyyy cok kotu kokuyor bu, igrenc tadi, yeme kizim sakin yeme bu pis yemekleri' derdi.
Az mi kriz gecirmedim, az mi aglamadim...ama oluyor, geciyor hepsi. Kayinvalidelerin misyonu bu.
Gelecek gelecek ya gelecek gelmeden ölüp gidersek çocuğunuzla vakit geçirin bence geleceğinizin geleceğinin hiç bir garantisi yok
Kafanızı güle güle kullanıngercekten anlamakta gucluk cekiyorum, kadinlarin calismasini sadece PARA'ya indirgeyen mantik nasil calisiyor?
istedigimiz, basarili oldugumuz icin calisiyor olamazmiyiz.
calismanin sonu paraya cikiyorsa ve paraya ihtiyaca endeksliyse hayatimiz en guzeli hic okumayalim bosuna, calismayalimda. zengin koca bulup oturalim hepimiz. fakiri rastlarsa o zmn calismayi dusunuruz.
gercekten anlamakta gucluk cekiyorum, kadinlarin calismasini sadece PARA'ya indirgeyen mantik nasil calisiyor?
istedigimiz, basarili oldugumuz icin calisiyor olamazmiyiz.
calismanin sonu paraya cikiyorsa ve paraya ihtiyaca endeksliyse hayatimiz en guzeli hic okumayalim bosuna, calismayalimda. zengin koca bulup oturalim hepimiz. fakiri rastlarsa o zmn calismayi dusunuruz.
bi cinnet herşeyi çözer. bidaha böyle dengesiz cümle kurduğunda ağzına s.ç çok ciddiyim
"Oglunun parasi sanip laf ediyor" nedir pardon? Siz evlisiniz, eş ve ailesiniz.. Esinizin parasi da sizindir.. Ister harcarsiniz ister saklarsiniz.. Kv ye verilecek degil bunun hesabi.. Kendinizi suçlu hissederseniz suçlu muamelesi gorursunuz..Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 4 yıldır evliyim ve 1 yaşında bebeğim var şu an ücretsiz izin kullanıyorum ve 1 yıl sonra bitecek sorunum kayınvalidenin sürekli olarak bebeğim bana sarıldığında vs. bakalım annen işe başlayınca ne yapacaksın, sen annenin kokusuna alışmışşsın Allahtan annen şu an çalışmıyor annen işe başlayınca biz de parasını yeriz vs vs bu böyle uzayıp gidiyor, ben istermiyim ki bebeğimi bırakıp çalışmaya başlamak ama geleceğimiz için çalışmak durumundayım, herkesin başında herkes çalışyor ve bebeğine birileri bakıyor ama ben bu süre zarfında sürekli olarak işe başlıyacağım günün hatırlatılmasından üzüntü duyuyorum ve net bir şekilde kayınvalideme söyledim bir daha bu konuyu açmayalım ben üzülüyorum o zaman geldiğinde düşünürüz dediğim halde her görüştüğümüzde bu konuyu açıyor ve bebeğime, bakalım annen çalışmaya başlayınca ne yapacaksın diyor sizler benim yerimde olsaydınız neler yapardınız ben bıktım (yanında kendi paramla çocuğuma bile bir şey alamıyorum oğlunun parası sanıp ne kadar, yok pahalı vs. cümleler kuruyor. Bu konuda akıllandım yanında bir şey almıyorum sadece bencilliğini göstermek için yazdım ) Yüz göz olmak istemiyorum sonuçta eşimin annesi
Siz gelecek kaygısı taşımıyorsunuz galibaGelecek gelecek ya gelecek gelmeden ölüp gidersek çocuğunuzla vakit geçirin bence geleceğinizin geleceğinin hiç bir garantisi yok
En son kayınvalide hazretlerinin bana yaşattığı dumurdan sonra böyle davranmayı planlıyorum bakalım. Terbiyemi bozmayayım dedikçe tepeme çıktı. Ben de zıvanadan çıktım artık.kayınvalidene diyeceksin ki :sana güvenip çocuk yapmadım ,çocuğuma şu an ben bakıyorum iznim bittiğinde de kreşe gidecek sana kalmayacak şimdiden derdi seni sarmasın,ben parasını kendi kazanan bir kadınım velevki çalışmıyorum oğlun eşşek gibi bana bakmak zorunda...yediğim içtiğim lokmanın aldığım eşyanın hesabını vereceğim adam da sen değilsin,şimdi git az ötede oyna beni şirazeden çıkarma...
Allah rızası için şunları diyebilecek biri beri gelsin alnından öpiciğim
Ayy içim şişti. Hem oğlumun parasını yiyor diye kurtlanıp hem çalışma evde otur demeye çalışmak nedir ya. Nasıl bir düşünce yapısı. Tek amacı sizi sinirlendirmek. Huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Paranız hakkında konuşmasına bile müsaade etmeyin kesin sözünü. Lafları tıkın ağzına. Yaptığı temizliği yemeği de dostlar alışverişte görsün diye yapmıştır Allah bilir.
benimkide şimdiden başladın alttan alttan yapıyo çok sinsi oğlunun yanında iyi o yokken cadı
Ben açıkçası gelire bakarım mesela eşiniz tek çalışınca rahat yaşayabiliyorsanız sizde çalışınca çok daha rahat yaşayabiliyorsanız çocuğu kendiniz büyütmelisiniz.
Ama tek maaşla çok zor diyorsanız elbette çalışmanızın ailece hepinize faydası olur en başta size...
Memur kadın arkadaşlar çok rahat özel sektöre göre çocuklarına yeterince vakit ayırıyorlar mesela..
Önemli olan evde de olsak işte de çocuğa yalnızlık hissettirmemek.
Kv gelince kesinlikle hadsiz ona çocuk bırakırsanız beyni yıkanır mutlaka ilerde çocuğunuz çalıştığınız için size suçluluk duygusu yaşatabilir. Güzellikten anlamayana yapacak tek şey anlayacağı şekilde konuşmak çeksin üzerinizden çenesini.
benimkide şimdiden başladın alttan alttan yapıyo çok sinsi oğlunun yanında iyi o yokken cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?