- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yaşında gencecik kadınsın ya! Taşı sıksan suyu çıkmasa da ufalanır en azından. Çalışmaya başlasan, ucundan tutsan bir şeylerin gerisi gelir elbet. Ailenden birine geçici süreliğine gitsen, ayrı da olsa ailen yani. Çalışsan bir yandan olmaz mı yani?Cok doğru konuşmuş sun ağzına saglık . Cocuğum 3 tane elim kolum bağlı . Ve aileminde eksikliği var . Onlarda ayrilar . Mecbur bas etmem gerekiyor bu konularla. Kocqminda bi özelliği yok. Sıradan bir insan
O kadında muhtemelen öyle bir ailede yetişti.Kv den ezildiği için kendinin de öyle olmasını normalolarak,otoriterlik olarak görüyor.Benim annemde gelini oğluyla kavga etse üzülür ama herkesin annesi senin ,benim annem gibi değil ki.Öyle de ne bileyim benimde annem var abim yengeme sesini yükseltse annem karşı gelir ne diye sesini yükseltiyorsun annem yengemın karsısında utanır kızım kusura bakma ben yetiştirirken bunu öğretemedim der bu kadın gurur duyuyor oglunun yaptıgından.
Kaynanama gore erkek oğlum der . Konuşmalarında erkek dediğin b öyle olur . Bazen eslerini dinleyen erkekler görünce kaynanam erkekmi der . Bundan dolayıda esim etkileniyorÖyle de ne bileyim benimde annem var abim yengeme sesini yükseltse annem karşı gelir ne diye sesini yükseltiyorsun annem yengemın karsısında utanır kızım kusura bakma ben yetiştirirken bunu öğretemedim der bu kadın gurur duyuyor oglunun yaptıgından.
İnan. Bu orneginde gözüm doldu . Gercektende öyle olmuşum . ÇaresizÇaresiz26 yaşında gencecik kadınsın ya! Taşı sıksan suyu çıkmasa da ufalanır en azından. Çalışmaya başlasan, ucundan tutsan bir şeylerin gerisi gelir elbet. Ailenden birine geçici süreliğine gitsen, ayrı da olsa ailen yani. Çalışsan bir yandan olmaz mı yani?
Öğrenilmiş çaresizliğin dibindesin sen, filleri önce kazığa bağlarlarmış kaçmasın diye, sonra bir süre sonra keserlermiş ipi ama fil yine de kaçmazmış biliyor musun? Çünkü kabullenmiş artık bir yere gidemeyeceğini, sen de öylesin.
Kararsız2013 evet şu mesajdan sonra fake olduğuna ben de inandım. Baksana yaKaynanama gore erkek oğlum der . Konuşmalarında erkek dediğin b öyle olur . Bazen eslerini dinleyen erkekler görünce kaynanam erkekmi der . Bundan dolayıda esim etkileniyor
Her seye fake diyorum biliyorum, fakat bu gercekten fake. Hic kimse kulagi patladiktan sonra kaynana ya nasil replik verecegini düsünmez. Tek üzücü ise, aile ici siddeti kk'de hit olmak icin kullanilmasi..
. Ameliyatı duyunca oda pişman olduKonu kaynananiz da bu olayda esinizin hic mi sucu yok?
Dayak olayi sineye mi cekildi anlayamadim.
dayak yiyorsun üstüne bir sy konusmuyor kocan seninle ve kayinvalden suclu oylemi.... kocan suclu ve sen cahil oldugun icin suclusun. ha bire dogurcagina bir kitap oku .... dayak yiyiorsun su bu suclu . sana dayagi atan kocan üstelik surat yapmis birde sende sesini cikarmadin. sana ne demeli??? bosuna konu acip durmaSadece 1 dfalikti . O da kaynananın yüzünden oldu . Ameliyatı duyunca eşimde pişman oldu
A
. Ameliyatı duyunca oda pişman oldu[/QUOTE
Pişmanlık değilde 3 harfli oturma organı korkusudur o![]()
Geçenlerde konu acmıştım kızlar . Esın darp etti . Ve kulağımdan ameliyat olmam gerekiyor. Ailenizde bundan dolayı haberdar etmek istemedim . Konu darp olunca. Hastaneden çıkınca eve geçince amaliyat oldum derim dedim . Darp olduğunu duymasınlar dedim. Kaynanam bunu duyunca nededi: ayıp kızım sana hic mı tokat yemedin . Hic mı çocuğunu dövmedin . Söyle ne var bunda. Dedi . Ve gurbetteyim ailem duysa cok üzülür . Bunlar nasıllar der. Kızımı her günmu dövüyor diye düşünür . Kaynanama bunu dedim. Niye bizi tanimiyormu ayıp kızım sana dedi . ( babam duysa ameliyatı babam yaptırır . Bütün masrafları babam karşılar . Doktora bile bana diyo git baban götürsün memlekette onun tanıdığı iyi bakar .) cok üzüldüm ya buna . Ne kadar kiymetsizim. Bi daha arasa bu konuyu acsa ne cvp vereyim . Beni cok kırdı .