- 10 Ocak 2022
- 3.007
- 5.944
- 108
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Mide bulandırıcısın.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Geçmiş olsun Mune abla. Onun eziyetini bilirim. Benim bir de dikişlerin atmıştı, alınacağı sabah. Konusamiyorsun bile20’lik dişimi çektirdim dikiş atıldı, yüzüm şiş, ağrıdan kurtulmak için buz torbalarıyla geziyor, pipetle besleniyorum 2 gündür, uykular haram banaaa, nasıl mesaiye kalmayam nooptioonnn.
Sakinleşelim lütfen, beynimde ızdırap içinde yorgunum şimdi çalarken dahi sitede minnoş minnoş gezebiliyorsam, sizde başarabilirsiniz
20’lik dişimi çektirdim dikiş atıldı, yüzüm şiş, ağrıdan kurtulmak için buz torbalarıyla geziyor, pipetle besleniyorum 2 gündür, uykular haram banaaa, nasıl mesaiye kalmayam nooptioonnn.
Sakinleşelim lütfen, beynimde ızdırap içinde yorgunum şimdi çalarken dahi sitede minnoş minnoş gezebiliyorsam, sizde başarabilirsiniz
İnsanlar sizin evinizde kiracı oturuyor diye eş dost ile görüşmemeliler mi???Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Bende iki çocuğumla yaşayan bi bekar kadınım ne demek hanımefendi evime hiç erkek sinek gelmesinmi!!! ne biliyosunuz belki akrabası,abisi,kuzeni bi yafta yapıştıracaksınız illaki.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Hanımefendi farklı farklı adamlar geliyor olsa uygunsuz tavırlar olsa tamam haklısınız diyeceğim ama 1 tane adam geliyormuş belliki kadının sevgilisi. Belli ilerde evlenecekler adam komşunuz olacak. Bu sizi niye ilgilendiriyor bu kadar ?Onun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
Üsluba bak. Siz önce kendinize terbiye verinhe öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
aklınız fikriniz insanların namussuzca iş yaptığında değil mi belki bi yere yemek yapmaya gidiyor erken saatte benim iş yerimdeki kadınlar sabah erken işe geliyor gece yarısı işten çıkıyor hemen kerhanede genel evde mi çalışıyor diye yaftalamak mı lazımO işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Pardon!!! gözünüzle gördünüzmü hanımefendi?kuranda bile var aynı yatakta görsen bile 3 defa gözünü silecekmissiniz.Sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba.O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Sizin gibilerden igreniyorum.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Dikkat et kocanaOnun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
Evliye verseydin evini o zamanOnun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
Zaten ondan korkmuyorsa, kocasının da aklı o kadında değilse ben de birşey bilmiyorumDikkat et kocana
Çok geçmiş olsun abla inşAllah çabuk geçer ağrısı.Konuyu dağıtmayayım ama beğendimlerle kalmak da istemedim, hepinize teşekkür ederim, hiçbir diş çekiminde böyle olmadı, 20’lik çekimi fenaymış, acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağrısı takla attırıyormuş resmen
ben de çektirmek istiyorum biri çıktı fakat diğerinin üzerinde et şişti ve diş bi türlü çıkmıyor ve sürekli iltihaplanıyor.. Diger tarafımdaki diş çıktı lakin üzerini bir dairevi et kapsıyor.. Neyapmam lazım çekerken çok mu acıdı? Bir de hamileyim acaba dogurduktan sonra mı çeksem.20’lik dişimi çektirdim dikiş atıldı, yüzüm şiş, ağrıdan kurtulmak için buz torbalarıyla geziyor, pipetle besleniyorum 2 gündür, uykular haram banaaa, nasıl mesaiye kalmayam nooptioonnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?