Konu kiracı kadın..

Ay zihniyetinize ... Benim gerizekalı eski ev sahibim de "sevgilinle yaşıyorsun biliyorum, komşulara evlendi dedim" demişti. Ağzına etmiştim ağzına... Rezil etmiştim de gıkı çıkmamıştı. İnşallah kadına gidip hesap sorma gafletinde bulunursun da ailece seni rezil ederler, öğrenirsin o zaman o küçücük beyninle, küçücük dünyanla gidip başkalarının bacak aralarına burnunu sokmamayı.....

Kadının evine 10 farklı adam girse bile ses etme hakkınız yok ama gidip gelen tek adamsa size ne oluyor. Belki sevgililer belki evlenecekler. Size ne, neden sabaha karşı kadının evini gözetleme gereği duydunuz. Boşanmış kadınları fahişe kabul etmenin dayanağı nedir. Mahalleymiş, genç kızlar varmış, varsa var, kınadığını yaşamadan ölmezsin, evladın varsa yarın başına ne geleceğini bilemezsin

Size ne? İlkel misinizsiz sizi ne ilgilendirir? Arsız arsız gelmiş konu açmış bi de. Size ne milletin özel hayatından?

Çok geçmiş olsun bende geçen hafta çektirdim dikiş varken pipet kullanma dedi doktor bilginiz olsun.

Konu sahibi başkasının hayatı gerçekten sizi ilgilendirmez.ve belki de nişanlısı adam siz eşinizle birden aynı eve mi ışınlandiniz?
Lütfen biraz kibar olmak için çaba sarfedin. ev sizin olabilir ama müdahale etme hakki ne sizde ne eşinizde var. Eğer mahalle de genç kızlar var ise mümkün mertebe onlar ile konuşup akıl vermeyin. Bir erkek girince o ev kerhane olmuyor çünkü.

Ülkenin bağısaklarını temizleme ihtiyacı yaratmışsınız şu yorumla. Hortumla yıkayasım geliyor memleketi. Bütün cahil cühela dökülse giderden. Ne güzel olurdu.
he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
Leş gibi zihniyete böyle üslup.

kocasının hiiiiiiiiiiiç rahatsız olmadığına eminim ama ispatlayamam
keşke sorunun kadında değil kocada olduğunu anlasalar

Kiracınız da olduğuna göre durumunuz iyidir. Biraz Avrupa'ya gidin gezin, öğrenin. Bol bol nitelikli kitapları alıp okuyun. Çocuklarınıza da okuyun. Başkalarının hayatları ile değil kendi hayatınızla ilgilenin. 21. yy. da yaşıyoruz. Şöyle bir aydınlığa doğru ilerleyin.

Geçmiş olsun Mune

Size zararı yoksa gürültü vs anlamında sizi ilgilendirmez. aynı kişi geliyor diyorsunuz ne var bunda

Sananeeee yahu sizin gibiler Yüzünden kadınlar boşanmaya korkuyo bi bitin artık

3 nesildir Almanya'da yaşayan üye konusuna denk gelmemişsiniz belli ki.

Bir insan nereye giderse gitsin , aynı akılla gidiyor. Avrupa'ya da gitse , dünyanın en büyük alimlerinden eğitim de aldırılsa ; kişi gelişmeme ve öğrenmeme ısrarını sürdürdüğü sürece sonuç değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…