- 20 Nisan 2007
- 4.066
- 10.468
- 733
- 45
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Adam bunu görse ülkeden kaçar bıyık burmak ne kelime.Sizi rahatsız eden şey ne? Adam size göz mü süzdü, bıyık mı burdu? Ne alaka siz?
Onun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
Ay bu gün hırs yapılacak konudan geçilmiyor burası. Dün akşam 4 yaşındaki kıza dellendim bu gün bu, bu ülkenin zihniyeti gerçekten pisMillet hırsını alamıyordu, dönüp dönüp bir daha yazıyordu
Bu aralar konular tam beyin yakan cinsten. Yaşananların %1'i bile değil bunlar.Ay bu gün hırs yapılacak konudan geçilmiyor burası. Dün akşam 4 yalındaki kıza dllendim bu gün bu, bu ülkenin zihniyeti gerçekten pis
Çok geçmiş olsun bende geçen hafta çektirdim dikiş varken pipet kullanma dedi doktor bilginiz olsun.Konuyu dağıtmayayım ama beğendimlerle kalmak da istemedim, hepinize teşekkür ederim, hiçbir diş çekiminde böyle olmadı, 20’lik çekimi fenaymış, acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağrısı takla attırıyormuş resmen
Ülkenin bağısaklarını temizleme ihtiyacı yaratmışsınız şu yorumla. Hortumla yıkayasım geliyor memleketi. Bütün cahil cühela dökülse giderden. Ne güzel olurdu.O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Leş gibi zihniyete böyle üslup.he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
kocasının hiiiiiiiiiiiç rahatsız olmadığına eminim ama ispatlayamamDayağa gerek bile yok.
Kadın “sana ne” diyip kapıyı yüzüne bir kapatsa kapıları yumruklayacak.
Yerinde olsam takip eden kocamı mahvederim, 20 yaşında çocuğu olan kadına salça olan adam kapı eşiğinden geçemez.
Tamam kiracı sevgilim olmayacak diye söz vermedi ancak kocası sadık olmak için yemin etti.
Öyleymiş yazmış bak.Size ne ?
Ahlak bekçisi misiniz ?
20’lik dişimi çektirdim dikiş atıldı, yüzüm şiş, ağrıdan kurtulmak için buz torbalarıyla geziyor, pipetle besleniyorum 2 gündür, uykular haram banaaa, nasıl mesaiye kalmayam nooptioonnn.
Sakinleşelim lütfen, beynimde ızdırap içinde yorgunum şimdi çalarken dahi sitede minnoş minnoş gezebiliyorsam, sizde başarabilirsiniz
Sananeeee yahu sizin gibiler Yüzünden kadınlar boşanmaya korkuyo bi bitin artıkMerhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Kiracınız da olduğuna göre durumunuz iyidir. Biraz Avrupa'ya gidin gezin, öğrenin. Bol bol nitelikli kitapları alıp okuyun. Çocuklarınıza da okuyun. Başkalarının hayatları ile değil kendi hayatınızla ilgilenin. 21. yy. da yaşıyoruz. Şöyle bir aydınlığa doğru ilerleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?