- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Evlerden ırak bi üye dahaOnun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
Berbat zihniyetinizle insanları rahatsız etmeyin lütfen. Cehaletin en büyük tehlikesi kendinin farkında olmamasıdır. Farkında olun ve susun.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Size ne?Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Ne kadar saçma bir düşünce. Bir insanın ev kiralaması demek sizin onun yaşamına müdahale edebileceğiniz anlamına gelmiyor. Aksine kadın sizden bir hizmet satın almış o evde dilediği gibi yaşar. Siz de bu konuda hiçbir şey yapamazsınız. Sanırım sizin aranız kocanızla bayaaa kötü ki başkasının yatak odasına bu kadar merak içindesinizOnun özel hayati tamam ama yapacaksa öyle birseyi dışarda yapmalı bizim burası kerane değil
O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Kapıya kartlı geçiş yapın takip ederken daha rahat edersiniz.Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
siz hiç dayak yememişsiniz
Kocası komşuda pişen bize de düşer mi onun peşinde bence.Bir de kocası niye bu kadını dikizleyip duruyor ?
Kocam yapsa sen hayırdır derim.
Demek ki gözü dışarıda.
Kiracıyı baya begenmiş anlaşılan :
Adam kadın kılığına girip eve öyle girse mesela sorun olmayacak
Ama eve adam giriyor diye sorun oluyor öyle mi?
Adamın eve girişi ve evden çıkışı çok mu müstehcen de rahatsız oluyorsunuz konu komşu
Belki dini nikahlılar belki kuzeni belki amcası belki evlenecekler nişanlılar kimi ilgilendirir ki? Eşim diyip yalan söylememiş sonuçta kadın
Komşu evlerden dayak sesi gelse bizene karı koca dersiniz ama adam eve giriyor diye eyvah fuhuş yuvası diye panikliyorsunuz
Siz sosyal alanda bukadar çirkin ve edepsiz olduğunuza göre mahallede eliniz belinizde terlikle yada süpürge ile yaşıyorsunuzdur.azıcık edepli olun yaAy ne olur banla beni ya yalvarıyorum bak
Onun kocası yapmaz.Dikkat et kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?