Konu: Pide evet pide

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.016
133
Hanimlar selam hala kendiminde inanmak istemedigi bi sorunum var sabahtan beri aklimda nasil davransam icerledigimi iyice belli etsem diye.

Evvelsi gun esimle isten ciktik eve gidiyoruz. Ne yemek yapalim falan tavuk ta karar kildik.Benim de canim boyle sicacik kasarli pide cekti hadi dedim gidelim.Bana ne dese begenirsiniz?Hergun hergun disarda mi yenir. Ben sokk!Neye ugradigimi sasirdim.Hay demez olaydim.Bir gun once bi corba ictik disarda.Bunaldim ev-is ev-is hem hava aliriz demistim.Ondan onceki gun de eve gec geldik isten hamburger aldik bu.Hergun disarda yemek bu .Esim hic boyle demezdi aramazdi para pul lafi etmezdi.O gun konusmadim eve gelince yemek te yapmadim bi 13 azn lik pideye sözüm sigmadi diye gucendim erkenden yattim.Dunde sabah uzatmadim hic, oda bunalmistir istemeden soylemistir falan diye dusunmek istedim cunki hic boyle bi soz etmedi.Her neyse işe geldik ben tabi soguk durdum yine konustuk isle ilgili.Aksam eve giderken guzel bi restorantin onunden geciyoruz dalga gecer gibi buraya gireyim mi diyor. Dedim sen bana bi pide yediremedin buraya nasi yetecek paran diye soylendim.Eve geldik hala gonlumu alir mi diye ugrasiyorum cunki kirmaya degmez birbirimizi diye. Hadi ben ismarlayayim gidelim ustunu degistir dedim.Hic bi yere gitmem dedi.Öylemi oyle hazirlandim suslendim puslendim ama hala soyleniyorum o kadar icime dokunmus hic cevap verdi.Tam çikarken ya bi sus defol git nereye gideceksen dedi.O hisimla yurudum pisman oldu arkamdan bana caktirmadan geliyor.Bimdim taksiye bi kahve iceyim diye ordan sahile saat olmus 12. Sen ne ara ne sor eve geldim uyumus koltukta uyandirdim yerine yat diye geldi yatti
Bu sabah konusmaya calisti konusmadim hala icim sogumadi.Suratina suratina pide atmak istiyorum sakinlesemiyorum.Ayni is yerindeyiz iki yabanci gibi karsilikli yemek yedik.Insan bi ozur diler ya ben nasi davranayim buna evde kizlar?Gercekten cok gucendim.Hic boyle yapmamisti hic.
Okuyan herkese tesekkurler.Gozlerinize sağlik.

Olayı siz buyutmussunuz bence. Üst üste gelince istemsiz ağzından çıkmıştır. Ülkenin hali ortada.
Siz kendiniz diyorsunuz , hiç böyle yapmazdı diye. Bir kere yaptı diye bu kadar tavır fazla ki zaten pek bir şey dememiş.

Ben olsam , bugünde yiyelim yarın evde ellerimle hazırlarım sana " derdim.

ust uste dısarda yedıgınız ıcın belkı de kendısıne fazla gelmıs hergun hergun dısarda mı yenır demıs bu cok normal
esım bana hergun dısarda hadı suraya gıdelım buraya gıdelım dese bende derım hergun dısarda mı yenır .
bu sıze bır pıdeyı cok gordugunden degıl oyle olsa oncesınde corba da ıcemezdınız hamburger de yıyemezdınız adam yemekten sakınmak ıstese onlarda da sorun cıkarırdı

ınanılmaz fazla buyutmussunuz ve bır pıde ıcın resmen cırkınlesmıs mevzu

bana cok abartılı geldı

eger esım bana boyle bırsey yapsa 500 tane pıde alır evın ıcıne doldurur al ye derdım yanı mevzu sen ısmarladın o ısmarladı cepten para cıktı mevzusu degıl kı

İkinizde çalışıyorsunuz. Eşiniz ayıp etmiş siz uzatmışsınız o uzatmış. Konuşun tatlı dille... Pide istedi canım bana da yazık değil mi.

Anlattığınıza göre üç gün üst üste dışarda yemek istemişsiniz. Belki olay parayla alakalı değil de eşiniz ev yemeği yemek istemiştir. Böyle yapmazdı diyorsunuz çünkü.
Şahsen ben de yemek istemem ard arda dışarda, içim kurur

Çok uzatmissiniz bence üst üste geldiği için öyle söylemiştir
Ama size söyledikleri doğru değil tabii

Oyle de kizlar insan bi ben de acaba karimi kirdim mi bi gonlunu alayim demek yok.Canim bugun evde yiyelim yarin gotureyim demesini beklerdim Türkiye de degiliz bi kac arkadas disinda kimse yok insan sıkılıyor.

Eh tamam ben kendime pide alayım sana da tavuk yaparız deseydin.
Ya da ben ısmarlıyorum hayatım kükreme insanları korkutacaksın deseydin.
Aşırı uzatmışsın meseleyi.

Anlık psikoloji, o an gitmek istememiştir öyle söylemiştir. Ama uzatmak saçma, ikinizinde uzatması saçma, gurura döküp birbirinizden soğuyacağınıza en azından bir mesaj yazın buraya yazdığınız gibi içinizi dökün. O da adım atmazsa kendi hayvanlığıdır. O da şöyle düşünse nasıl olur mesala; 2 gün götürdük, 1 gün götürmeyince yaptığına bak hiç kıymet bilmiyor bundan sonra götürmeyeyim ? Hemde ben ısmarlayayım nedir, evlilikte sen ben kavgası mı yapıyorsunuz? Sizden olmamış bence. İkinizden de.

Cidden insan hep dışarıdan yiyince içi kupkuru oluyor kabızlık falan
Uzmanlar bile haftada iki vs. Diyor

Suratına pide kısmına bayıldım :) birazcık büyütmüşsünüz sanki .

Bilemedim. Sen bana bir pide yediremedin buraya paran nasıl yetecek cümlesinden irrite oldum şahsen. Tamam kendinizce haklısınız ama bu lafı etmeniz hoş olmamış.
Ayrıca belki de eşiniz tavuk yemek istedi sizin canınızın pide istemesi gibi onunda canı tavuk yiyelim muhabbeti sayesinde tavuk istedi,ondan öyle bir cümle kurdu.
3 gün dışardan yemişsiniz ve belkide ev yemeği yemek istedi.
Bizde maaile anlaşamayız yemek konusunda. Dışarda yesek hepimiz farklı şeyler alir yeriz. Kimse de kimseye ısrar etmez genelde şunu yiyelim bunu yiyelim diye. Evde yemek varsa ve biri yemek istemezse o yemeği,dışardan söyleriz ona yer. Uzatıp kavga edilecek mevzu değil. Kendinize söyleyip yeseydiniz keşke pidenizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…