Konu: Pide evet pide

bencesiz çok abartmışsınız
üstüste dışarıda yeyince bende kendi kendime söyleniyorum ki kendi kendime yani
adam senin kocan üstüste dışarıda yiyince iki kelam da mı etmesin gereksiz uzatmışsınız bence
ayrıca eve gidelim dediyse yardım ettirirsiniz olur biter ha yardım etmiyordur siz de yapmazsınız alışır zamanla aç kalınca yardımcı olmaya

Ben sizin abarttiginjzj dusunmuyorum, tamam hergun disarda yemek istemeyebilir ama bunu soylemenin de bir uslubu var, esinden bir pideyi esirger gibi ben olsam ben de bozulurdum...bir de ertesi gun hadi buraya girelim demis acaba gonlunuzu almak icin mi soyledi yoksa unutup pide mevzusunu oyle mi soyledi anlayamadim tam olarak...ayrica eve gelip yemek yapmak gercekten cok yorucu, disarfa yemeyi sevmem ama nerdeyse uzun zamandr evde yemek yapamiyorum insan yorulunca olmuyor yani

Mümkünatı varsa aynı iş yerinde çalışmayın.
Sabah akşam beraberlik ilişkinize zarar verir.

Pide pide diye tutturmuşsunuz. Ekonomik gidişattan haberiniz var değil mi?
Eviniz de beraber yiyeceğiniz bir taş çorba aranızı yumuşatır diye düşünüyorum :)

çok büyültecek bişey yok bence . ikiniz de inatçısınız anladığım kadarı ile birinin alttan alması gerekiyor.

Evde tavuk yapalım diyip pideye geçmekte iyi olmuş, belki eşiniz o an o yemeğe odaklandı? Eşinizin bir pideyi ya da parasını sakındığını sanmıyorum, bence uzatmayın aranızda esprisi olsun.

Ust uste gelsigi icin adam evde yemek istemistir..orda sizin verdiginiz tepki cok gereksiz olmus sonrada uzamis gitmis

Kislarrr son durum:)
Lavas aldim tavuk aldim lavas arasi yalanci doner yapiyorum mutfaktayim.Gelecek mi yardim edecek mi diye bakmaya gittim evin icini topluyor yastiklari falan duzeltiyor.Yiyoruz simdi ama hic konusmuyor.Ben daha ne yapayim?

Lavas aldim tavuk aldim lavas arasi yalanci doner yapiyorum mutfaktayim.Gelecek mi yardim edecek mi diye bakmaya gittim evin icini topluyor yastiklari falan duzeltiyor.Yiyoruz simdi ama hic konusmuyor.Ben daha ne yapayim?

Bence bekle bakalım, adımı atmışsın sen

Ustuste 3 gunde disarda yenmez ki. Adam evinde yemek istemistir. Ne var bunda yani. Bu laf icin mi uzattiniz bukadar. Ertesi gunde yine gitmeyecegiz demesine ragmen giyinip suslenip emrivaki yapmissiniz hemde hic susmadan. Oda sinirle oyle bir tepki vermis. Ben bastan sona sizi hatali buldum.

E ama hakikaten üst üste dışarıda yemişsiniz işte. Amma abartmissiniz. Eşim bana böyle yapsa birde sonraki gün bile uzatsa, çekip gitse ne hali varsa görsün derdim.

geçmişi geçmişte bırakıp
trip atıcam diye kendinizi kasmayın.
zaten ufacık birşey büyümüş dag olmuş
huzurunuzu boşa bozmayın

Bir erkek olarak ülkenin durumundan dolayı endişe etmesi doğal ama maalesef bunu size o akşam pide ısmarlayıp ardından gerekli uyarmaları ya da hatırlatmaları nazikçe yapsa daha şık olurdu… Bu biraz kaba olmuş, siz haklısınız. Konuya yapılan yorumlardan bekar olanların yaptıklarına ise maalesef tam katılamıyorum, bu dediğiniz tarzda durumların analizini sadece evliler daha sağlıklı yapabilir bence… Bana kalırsa burnu iyice sürtene kadar siz mesafeli davranmaya devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…