Konu: Pide evet pide

Ben adamda sorun göremedim aynı haftada 2 kez dışarda yediyse bi insan 3. Kez yemek istemeyebilir. Siz uzatmışsınız

Kardeş ekonomik durumlar çok fena
Adam kemer sıkma politikasına girmiş anlaşılan
Evde yiyin olabildiğince
Ama çok canın çektiyse en azından sana almalıydı

Burada bence mevzu para değil. Ben de bunu söylüyorum çünkü eşime, bu ara çok yedik dışarda diyorum ancak pahalı olduğu için değil her gün kuru kuru aynı şeyleri yemek istemediğimden. Yanlış anlayıp coşmuşsunuz

Ee her gün dışarıda yemek istiyorsunuz işte. Çorba, hamburger, pide.. Ertesi gün bile kahve içmeye dışarı çıkmışsınız. Bence eşiniz sizi uyarmakta haklı. Gereksiz uzatmışsınız. Hala da uzatıyorsunuz. Asıl siz özür dileyin.

Bu kriz doneminde her gun disarda yemek bencede mantikli degil.siz cok uzatmissiniz alt tarafi yok demis ne var bunda.insan esinede arada yok diyemeyecekse.kaldi ki cok onemli bisey de degil varsin o gun yemeyin

Bu kriz doneminde her gun disarda yemek bencede mantikli degil.siz cok uzatmissiniz alt tarafi yok demis ne var bunda.insan esinede arada yok diyemeyecekse.kaldi ki cok onemli bisey de degil varsin o gun yemeyin
türkiyede değillermiş krizle alakaları yok yani

Darildiginiz zaman küsüp konuşmamak yerine karşınıza alıp niye böyle söyledin kırdın beni demenizi tavsiye ederim. Çok basit bir cümle siz konuşmayıp tavır aldığınız için buyumus.. sizi hatalı buldum kusura bakmayın

Haklısın canim ben olsam bende kirilirdim fakat disarda pekte yemeyin hem saglikli degil hemde disarda alisinca insanin surekli disardan yiyesi geliyor

Eve gidiyoruz simdi konustuk biraz aslinda oyle demek istememis bende dedim niye sert cikiyosun .Cani sıkkınmis tavuk diye plan yapmisiz onu pide ile bozmusum.
Tamam canim istemis olabilirmis yarin yiyelim deseymisim.Uzun zamandir burada ailesini arkadaslarini Turkiye yi özlemis onun gerginligi varmis.O anki psikolojisine gore oyle davranmis.Bosver evde ne yiyelim simdi biraz sert ciktim kusura bakma dedi.Ve suan benim icin bi sarki buldu sila dan Vaziyetler sarkisi bana ithafen mis

Sizi haksız buldum ama olay Türkiye'de olsa nolacak arkadaşlar? Bi hamburger, bir çorba ve bi pideyle krizin ne alakası var? Alt tarafı 100-150 lira para tutar hepsi.

Mevzu para değil bizde ama benim eşim hem et yüzünden hemde hijjen açısından dışarda yemek yemeyi pek sevmiyor. Geçen bende dışarda pide tarzı bişey yiyelim demiştim malum şarbon yaygın olunca vazgeçtik evde nohut pilav yedik. Siz gereğinden fazla uzatmışsınız.

Ayrıca bi erkeğe para mevzusu yapılmaz. Siz direkman senin buraya paran yetmez diyerek onu yerin dibine sokmuşsunuz. Eşiniz kızmakta haklı siz hatalısınız

Herkesin canı pide çekti herkes eşinden pide isteyecek simdi boşverin takılmayın bunlara bazen düşüncesiz davranabiliyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…