- 6 Mart 2013
- 255
- 290
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kubra Lite
-
Ergen olmadığı kesinYaaa ben mi çok masumca düşünüyorum bilemedim ama şey olamaz mi manyak bi kadın yada ergen kız sırf adamı zor duruma sokmak ortaligi karıştırmak için böyle bi msj atamazmi? Ne bileyim kadın dizisinde şirin i gördükten sonra entrikalar geliyo hep aklima
Bende kadını buldum ama kubra habıma bakmadım. Bence cok guzeldır. Amau bu mesaj atan sahıs erkeksizlikten sagı solu acık pozlar. Vs. Ayrıca cokta kotuymus erkege benziyor birazAbisinin menajerligini yaptığını söylememiş miydiniz?
Bizede anlatFacebook ta arkadas yaziyor zaten. Yani esiyle arkadaslar. Yani yanlis gelmesi imkansiz. Tanimamasi imkansiz. Buyuk ihtimal muzik aletleri dukkanina gelen konsematris filandir o. Birde anladigim kadari ile yabanci uyruklu. Watsap yazismalarini gormek istiyorsan esinin şu programi kebdi telefonuna yükle. WHATS WEB. Gerisini anlatirim
Ben takip ettim görüşmelerini telefon görüşmelerini . Birde whatsapp da bi yazışmasını silmeyi unutmuş. Sonra evi terk ettim. Sonra ben onsuz yapamam dedim döndüm. Telefon hep açık kalacak artık dedi. Numarasını sildim dedi baktım. Yok taki şimdi gördüm. Sanırım ya sim karta yada telefon hafızasına kaydetmiş. Telefon rehberinde numara kayıt kısmına telefon numarasını yazınca çıktı.Seninki daha fenaymış bee. Aldatildigimi tam anlamiyla anlarsam ve kanitlarsam. Geberse de gözünün yaşına bakmadan yol veririm
Şuan devam ediyor musunuz yani ???Ben takip ettim görüşmelerini telefon görüşmelerini . Birde whatsapp da bi yazışmasını silmeyi unutmuş. Sonra evi terk ettim. Sonra ben onsuz yapamam dedim döndüm. Telefon hep açık kalacak artık dedi. Numarasını sildim dedi baktım. Yok taki şimdi gördüm. Sanırım ya sim karta yada telefon hafızasına kaydetmiş. Telefon rehberinde numara kayıt kısmına telefon numarasını yazınca çıktı.
Ay o hangi program?Şu Bayram Arife’si,
Herkeste heyecan,mutluluk,birlik olacakken,
Ne oluyor bu insanlara ya.
Çok üzüldüm doğrusu.
Ama mesaj gayet belli ediyor kendini.
Yanlışlıkla olacak bişey olduğunu hiç sanmıyorum.
Telefonlara bir program yükleyip aynı anda mesaj size de geliyordu felan o tarz şeyler var.
Yükleseniz ne güzel olur..
Neden boşanmıyorsunuzÜç gündür yaşıyan ölüyüm.
Yarin esim evde yokken. Detayli bir profil gezmesi yapmayi dusunuyorum acikcasi...Kadını uzun uğraşlar sonucu bulabildim. Bak arkadaşım bence kendi hesabında kadının profiline iyice bak bi eşin beğeni yapmışmi mı filan ne bilim ben ilkokul ona bakardım ki gerçekten tanışıp tanışmadıklarını belki öyle anlarız gerçi beğeni yapmadıysa bile tanışıyor olabilirler de. Öfff çok karışık
Eve döndüm ama sabah gitmek istiyorum bu evden.kimse aşktan ölmedi.Şuan devam ediyor musunuz yani ???
İnşaAllah yanılıyoruzdurYarin esim evde yokken. Detayli bir profil gezmesi yapmayi dusunuyorum acikcasi...
Onun adına kredi çektim ve gidersem nasıl öderim.Neden boşanmıyorsunuz ☹
İlk evi terkettiginde esınmı gerı don dedı. Kendı isteginle gitmişssen keske gitmeseydınÜç gündür yaşıyan ölüyüm.
Evet cevresinde var eşimin. Olabilir de olmayabilir de. Organizasyon isi de yapıyor aslinda esim.. Hiç bu yonden dusunmemistim amaBence kadın özel güvenlik falan değil, arkadaş listesinde şarkıcılar, barlar falan var. Eşin o tür yerlere gidiyor mu? Ya da çevresinde var mı o sektörde çalışan? İş için de olabilir bilmiyorum organizasyon falan.
Kanıtların yok mu elindeOnun adına kredi çektim ve gidersem nasıl öderim.
Evet boşanmam senden dedi. Onun için söylemediği küfür kalmadı ve ben 3 gün önce o kadınla telefonla aradımİlk evi terkettiginde esınmı gerı don dedı. Kendı isteginle gitmişssen keske gitmeseydınonu affederek tekrar ragatca yapmasını saglamıssın
Hayir hic bakmadım ona nereden buldunuz bu kadar bilgiyi vallahi helal ya. Aynı seyleri yazinca cikiyor muKadinin farkli bir hesabi daha var ona baktin mi esin sahte profil almis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?