Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Yaaa ben mi çok masumca düşünüyorum bilemedim ama şey olamaz mi manyak bi kadın yada ergen kız sırf adamı zor duruma sokmak ortaligi karıştırmak için böyle bi msj atamazmi? Ne bileyim kadın dizisinde şirin i gördükten sonra entrikalar geliyo hep aklima

Ergen olmadığı kesin

Facebook ta arkadas yaziyor zaten. Yani esiyle arkadaslar. Yani yanlis gelmesi imkansiz. Tanimamasi imkansiz. Buyuk ihtimal muzik aletleri dukkanina gelen konsematris filandir o. Birde anladigim kadari ile yabanci uyruklu. Watsap yazismalarini gormek istiyorsan esinin şu programi kebdi telefonuna yükle. WHATS WEB. Gerisini anlatirim

Abisinin menajerligini yaptığını söylememiş miydiniz?
Bende kadını buldum ama kubra habıma bakmadım. Bence cok guzeldır. Amau bu mesaj atan sahıs erkeksizlikten sagı solu acık pozlar. Vs. Ayrıca cokta kotuymus erkege benziyor biraz kubram01 bence hıx bekleme esıne dırekt sor

Kadinin farkli bir hesabi daha var ona baktin mi esin sahte profil almis olabilir

Bizede anlat simdilik igtiyacım yok tabıde esımdende beklemıyom engelli listesindede hiçkimse yok ama nobetlere gidiyor bazen kendısı atmasa bile belkı kızın bırı aklına gelıp kocama mesaj atar

Seninki daha fenaymış bee. Aldatildigimi tam anlamiyla anlarsam ve kanitlarsam. Geberse de gözünün yaşına bakmadan yol veririm
Ben takip ettim görüşmelerini telefon görüşmelerini . Birde whatsapp da bi yazışmasını silmeyi unutmuş. Sonra evi terk ettim. Sonra ben onsuz yapamam dedim döndüm. Telefon hep açık kalacak artık dedi. Numarasını sildim dedi baktım. Yok taki şimdi gördüm. Sanırım ya sim karta yada telefon hafızasına kaydetmiş. Telefon rehberinde numara kayıt kısmına telefon numarasını yazınca çıktı.

Şuan devam ediyor musunuz yani ???

Ay o hangi program?

Yarin esim evde yokken. Detayli bir profil gezmesi yapmayi dusunuyorum acikcasi...

Evet cevresinde var eşimin. Olabilir de olmayabilir de. Organizasyon isi de yapıyor aslinda esim.. Hiç bu yonden dusunmemistim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…