- Konu Sahibi Kubra Lite
-
Gizli ajan bulanlarYalnız değilsin.Ben de bulamadımBulanlar arama yerine ne yazıyor çok merak ettim :)
Valla onu nasıl ogrenecegim konusunda hicbir fikrim yok. Yani durduk yere sifreni ver de diyemem bu zamana kadar hiç öyle bir eylemde bulunmadim. Külliyen şüphe uyandirirMesajlardan bariz belli bir buluşma planlanmış ve gerçekleşmemiş kızımız bunun üzerine birde ergence trip atıp yol vermiş sizde bunu yakalayıp ekran görüntüsünü aldınız sakladınız herşey tamam ama yarın eşinizin yüzüne vurmaya kalktığınızda veya boşanmaya karşı bunu delil olarak göstermeye kalktığında yetersiz kalacaktır kızın ismi var ama eşinizin ismi yok ek olarak gözüken Facebook arkadaşlığını da ekran görüntüsü almanızı öneririm. Bu mesajla bir aldatma vakasını kabul ettirmeniz güç olacaktır daha fazla delile ihtiyacınız var bunun içinde eşinizin çaktırmadan şifrelerini öğrenmek sizin maharetinize kalıyor
Mesajlar neden gorunmuyorEsim uyuyordu telefonuna boyle bir mesaj gelmis. Ne anlamam lazim bu mesajlardan ?
Simdi kadina mesaj atsam. Muhabbetleri varsa veya daha once arkadaslik gecmisleri falan varsa esime iletecektir. Buda beni amacima ulastirmaz. Ikisi agiz birligi yapip evet eski dostuz bile diyebilirlerBence de bu delil sayılmaz, tanımıyorum yanlışlıkla göndermiştir diyebilir ki gerçekten öyle de olabilir. Zor bir durum takipte kalmak gerek ama ben dayanamazdım sanırım. Ya da kadına mı sorsan kimsin eşime neden mesaj gönderdin diye.
Kızın profili belli oluyordu, sorun çıkmasın diye.Mesajlar neden gorunmuyor
Ozel durumlardan dolayi kaldirdim canımMesajlar neden gorunmuyor
Ben hala bulamadım
Yalnız değilsin.Ben de bulamadımBulanlar arama yerine ne yazıyor çok merak ettim :)
Ben de kendimi bir sey sanardim bulamadim
Ben de kendime şaşırdım açıkçası ama yazınca çıkıyor cidden, isim yazmadan çıkmaz sanıyordum benBende bulamadim CUCUKLAR
Ozelden atmaniz mumkun mu merak ettim. Yanimda avukat arkadasim var yorumlari okuyordum o da daldi konuya da.Ozel durumlardan dolayi kaldirdim canım
Bence de bu delil sayılmaz, tanımıyorum yanlışlıkla göndermiştir diyebilir ki gerçekten öyle de olabilir. Zor bir durum takipte kalmak gerek ama ben dayanamazdım sanırım. Ya da kadına mı sorsan kimsin eşime neden mesaj gönderdin diye.
Valla onu nasıl ogrenecegim konusunda hicbir fikrim yok. Yani durduk yere sifreni ver de diyemem bu zamana kadar hiç öyle bir eylemde bulunmadim. Külliyen şüphe uyandirir
Hayır neden atayım ki ?Ozelden atmaniz mumkun mu merak ettim. Yanimda avukat arkadasim var yorumlari okuyordum o da daldi konuya da.
Bence kız zaten gıcık olmuş eşine eğer tanışıyorlarsa, iş birliği yapmaz bence anlatır, ya da evli olduğunu bilmeyebilir face’de yazıyor mu evli diye? İnkar da edebilir. Eşinin face’inden soru işareti mi göndersen? Belki dökülür o zaman.Simdi kadina mesaj atsam. Muhabbetleri varsa veya daha once arkadaslik gecmisleri falan varsa esime iletecektir. Buda beni amacima ulastirmaz. Ikisi agiz birligi yapip evet eski dostuz bile diyebilirler
Olabilir mi sahiden. Ama esimin menajerlik bir isi yok kiBu arada konu sahibi, bu kız menajerlik için eşinize ulaşmış da olabilir. Hemen ilişki anlami çıkarmamak lazım bence.
Konuyu ve esinizin telefonuna gelen mesaji anlamak icin:) konu acmissiniz ama mesajlar gorunmuyor diye dedim. Neyse sorun degil umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ve umarim yanlis anlasilma vardir.Hayır neden atayım ki ?
Ama esimin tüm hesaplari telefonunda hep acik canim. Hiç cikis yapmazÖyle bodoslama istemeyin tabiki isterseniz dikkat çeker bi fırsat yaratıp öğrenmeye bakmanız lazım veya şifreyi yazarken dikkat etmeniz lazım bunlar sadece bi örnek
Esimin facesinden soru isareti yollamak icin telefonunun hep benim elimde olmasi lazim ama. Simdi cevrimici degilse sayet daha sonra mesaj attiginda eşim noluyoruz diyip suphelenirBence kız zaten gıcık olmuş eşine eğer tanışıyorlarsa, iş birliği yapmaz bence anlatır, ya da evli olduğunu bilmeyebilir face’de yazıyor mu evli diye? İnkar da edebilir. Eşinin face’inden soru işareti mi göndersen? Belki dökülür o zaman.
Abisinin menajerligini yaptığını söylememiş miydiniz?Olabilir mi sahiden. Ama esimin menajerlik bir isi yok ki
Evet. Ben kendi icin anlamistim pardonAbisinin menajerligini yaptığını söylememiş miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?