Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Bence de bu delil sayılmaz, tanımıyorum yanlışlıkla göndermiştir diyebilir ki gerçekten öyle de olabilir. Zor bir durum takipte kalmak gerek ama ben dayanamazdım sanırım. Ya da kadına mı sorsan kimsin eşime neden mesaj gönderdin diye.

Valla onu nasıl ogrenecegim konusunda hicbir fikrim yok. Yani durduk yere sifreni ver de diyemem bu zamana kadar hiç öyle bir eylemde bulunmadim. Külliyen şüphe uyandirir

Simdi kadina mesaj atsam. Muhabbetleri varsa veya daha once arkadaslik gecmisleri falan varsa esime iletecektir. Buda beni amacima ulastirmaz. Ikisi agiz birligi yapip evet eski dostuz bile diyebilirler

Bu arada konu sahibi, bu kız menajerlik için eşinize ulaşmış da olabilir. Hemen ilişki anlami çıkarmamak lazım bence.

Yanlışlıkla gönderilmiş bir mesaj olduğunu sanmıyorum. Bir muhabbet oluşmuş ve Mesajlar silinmiş kız muhabbetin kaldığı yerden cevap olarak yazmış. Eğer muhabbete başlayan bir konuşma olsaydı isim benzerliğinden karıştırmış olabilir diyebilirdik ama gelen mesaj gayet açık şekilde buluşma üzerine... Kıza yazması doğru değil bence fırsat vermiş olacak ve kendine özgüvensiz şekilde kalacak önce eşiyle bunun yüzleşmesini yapması lazım direk ikinci şahısla muhatap olması kendi adına iyi olmaz diye düşünüyorum

Valla onu nasıl ogrenecegim konusunda hicbir fikrim yok. Yani durduk yere sifreni ver de diyemem bu zamana kadar hiç öyle bir eylemde bulunmadim. Külliyen şüphe uyandirir

Öyle bodoslama istemeyin tabiki isterseniz dikkat çeker bi fırsat yaratıp öğrenmeye bakmanız lazım veya şifreyi yazarken dikkat etmeniz lazım bunlar sadece bi örnek

Simdi kadina mesaj atsam. Muhabbetleri varsa veya daha once arkadaslik gecmisleri falan varsa esime iletecektir. Buda beni amacima ulastirmaz. Ikisi agiz birligi yapip evet eski dostuz bile diyebilirler
Bence kız zaten gıcık olmuş eşine eğer tanışıyorlarsa, iş birliği yapmaz bence anlatır, ya da evli olduğunu bilmeyebilir face’de yazıyor mu evli diye? İnkar da edebilir. Eşinin face’inden soru işareti mi göndersen? Belki dökülür o zaman.

Öyle bodoslama istemeyin tabiki isterseniz dikkat çeker bi fırsat yaratıp öğrenmeye bakmanız lazım veya şifreyi yazarken dikkat etmeniz lazım bunlar sadece bi örnek
Ama esimin tüm hesaplari telefonunda hep acik canim. Hiç cikis yapmaz

Esimin facesinden soru isareti yollamak icin telefonunun hep benim elimde olmasi lazim ama. Simdi cevrimici degilse sayet daha sonra mesaj attiginda eşim noluyoruz diyip suphelenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…