- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Kubra Lite
-
Kızın zaten yazisindan belli aşırı basit olduğu da konu kız değilGece hayati olan birisi sanirim. Sürekli cluplerde filan elinde ickilerle pozlari var.
Beklememeyi dusunuyordum ama buradaki arkadaslarim bekleyip takip etmem gerektigini soylediler. Bana da mantikli geldi acikcasi ama ne kadar dayanirim onu bilemiuorum
Aynen kizin ne oldugu umrumda degilKızın zaten yazisindan belli aşırı basit olduğu da konu kız değil
Biraz takip etmekte fayda var gerçekten ne oldu acaba emin olunca da açıkça söyleyin benceAynen dediginiz gibi bu zamana kadar hicbir yanlisini görmedim bana karsi.
Hatta cocuk sever gibi sever beni gorseniz bu adam boyle şeyler yapmaz dersiniz ne bileyim kafam dallas gibi oldu
Aslında mantıklı bir şey ama kendimi kucuk dusurmek istemem. Farkli bir durum varsa şayet..Kızla yazışmayı denediniz mi? Senin bu mayyak ( ) adam benim kocam. Senlik birşey yok yazışmanın devamını bana gönder çünkü silmiş. Gönder de işler çirkinleşmesin. Tarzında...
Kesinlikle öyle düşünüyorum bendeBiraz takip etmekte fayda var gerçekten ne oldu acaba emin olunca da açıkça söyleyin bence
EvetSiz bu mesajlasmayi bugun mu gordunuz?
Yanlış oldugunu zannetmiyorum. Bu kadar teknoloji kıttı bir Insan değildirBelki yanlış kişiye göndermiştir diyeceğim ama neden listesinde ekli bu kadın?
Ben kızdan bahsediyorum. Malum eğer bu yolun yolcusu ise müşterisi çoktur karistirmistir isimleri diye düşündüm. Ama neden ekli esinizin listesinde? Ortak arkadaş var mı peki baktınız mı?Yanlış oldugunu zannetmiyorum. Bu kadar teknoloji kıttı bir Insan değildir
Ortak arkadaş da var. Benim eşim müzik aleti filan satıyor. Hem de abisinin menajerligini yapiyor. Belki gittiği yerlerden müşteri filan olabilir ne bileyim yaBen kızdan bahsediyorum. Malum eğer bu yolun yolcusu ise müşterisi çoktur karistirmistir isimleri diye düşündüm. Ama neden ekli esinizin listesinde? Ortak arkadaş var mı peki baktınız mı?
Nedir bu güvenlik kadınların derdiEki Görüntüle 2274906
Esim uyuyordu telefonuna boyle bir mesaj gelmis. Ne anlamam lazim bu mesajlardan ?
Seninde mi sorunun var yoksa ?Nedir bu güvenlik kadınların derdi
Bende aynı şekilde mesajları yakaladım.Çalıştığı iş yerindendi,güvenlikte çalışıyordu.Kadının yaşı eşimdende büyüktü.Mesajların fotoğraflarını çektim sonra gösterdım kendisine ağlamalar nasıl böyle şeyler yaptımlar fln affettim boşanıcam dıye başlarda çok korktuSeninde mi sorunun var yoksa ?
Ben olsam hayatım listende x diye biri var abinin mi arkadaşı? Diye yem atardım.Ortak arkadaş da var. Benim eşim müzik aleti filan satıyor. Hem de abisinin menajerligini yapiyor. Belki gittiği yerlerden müşteri filan olabilir ne bileyim ya
Peki şimdi ne durumdasınız?Bende aynı şekilde mesajları yakaladım.Çalıştığı iş yerindendi,güvenlikte çalışıyordu.Kadının yaşı eşimdende büyüktü.Mesajların fotoğraflarını çektim sonra gösterdım kendisine ağlamalar nasıl böyle şeyler yaptımlar fln affettim boşanıcam dıye başlarda çok korktu
Şuan pusuda bekliycem. Caktirmadan biraz takip edeyim sonrası gelecek zaten. Umarım umduğum gibi olmazBen olsam hayatım listende x diye biri var abinin mi arkadaşı? Diye yem atardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?