- 3 Şubat 2009
- 10.220
- 18.123
- 823
- 45
- Konu Sahibi Kubra Lite
-
İki tıkla kadını nasıl buldunuz tebrikler vallaSadece iki tıkla, kadının adı ve soyadı karşımda duruyor.
İstersen özelden göndereyim "Bu mu?" diye.
Yani bulunabilir bir durumda şu an, biri alır buradan kadına ulaşır vb. ortalık filan karışır diye iyiliğinize uyarmak istedim.
Lütfen kendini tut.Ne oluyor anlatsın.Sakın kalmaya calış.Biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış.Keske sıfresını bılseydınEşimin facebook şifresini bilmiyorum kizlar. Bu zamana kadar aramizda boyle sorunlar olmadigi icin hicbir zaman sifre istemek falan aklıma gelmedi. Aynı sekilde esim de benden.
1 yildir evliyiz su son 1 haftadir icimdeki durtuler telefonunu karistirmama sebep oluyor ve her seferinde de bir sey cikiyor.
Bundan sonrasinda ne yapacagimi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemeliyim?
Hesap sormamak icin zor tutuyorum kendimi
Tebriklerben de buldum valla ....n ....ş değil mi?
Aynen valla aşırı itici bir tip gibi geldi bana daOf bu ne ya hangi gettonun gülü bukadinin varoşu da hiç cekilmio. Ben olsam bunu kiskanmazdim :)
Alakası yok; bilgiler fazla spesifik, tahmini kolay ve foto belli.
Demek ki ben beceriksizim, Küçükçekmece ve özel güvenlik anahtar kelimeleriyle birini asla bulamam sanırım.bence de çok çabuk bulunuyor ben de buldum sadece son harflerini yazmıştım size kanıtlamak için silin diye, o kadar bile rahatsız etti beni, siliyorum
ya çok kolay yazınca çıkıyor, bence de silsin fotoyu zaten gören gördü.Demek ki ben beceriksizim, Küçükçekmece ve özel güvenlik anahtar kelimeleriyle birini asla bulamam sanırım.Bir arkadaşım var o da sizler gibidir, hemen bulur. Konu sahibi, bak demek ki bulunuyormuş, ne olur ne olmaz sil sen bence de.
Vallahi yazınca çıkıyormuş cidden. Ben de filtre falan çok komplike bir şey sanıyordum.ya çok kolay yazınca çıkıyor, bence de silsin fotoyu zaten gören gördü.
O iki tikla bulan zekayi elleri operim ben bu ne yaman stalkerdir maşallah ya. Ozelden atsana biSadece iki tıkla, kadının adı ve soyadı karşımda duruyor.
İstersen özelden göndereyim "Bu mu?" diye.
Yani bulunabilir bir durumda şu an, biri alır buradan kadına ulaşır vb. ortalık filan karışır diye iyiliğinize uyarmak istedim.
Okunmadi olarak isaretle yaptim. Atimi saglam kaziga baglarim.Okunmadi yapmazsan eşin senin okudugunu görecek yalniz. Bence yarina kadar bi bahane bulmadan sor bu kim diye.
Ben hala bulamadımVallahi yazınca çıkıyormuş cidden. Ben de filtre falan çok komplike bir şey sanıyordum.
Hatta eşini bile bulmuş olabilirim. Yıllardır böyle hafiye hissetmemistim kendimi
Yalnız değilsin.Ben de bulamadımBen hala bulamadım
Ben de kendimi bir sey sanardim bulamadimya çok kolay yazınca çıkıyor, bence de silsin fotoyu zaten gören gördü.
Biz beceriksiziz demek kiBende bulamadim CUCUKLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?