Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

İki tıkla kadını nasıl buldunuz tebrikler valla

Lütfen kendini tut.Ne oluyor anlatsın.Sakın kalmaya calış.Biliyorum çok zor ama sakin olmaya çalış.Keske sıfresını bılseydın

Ya ben de buldum, acaba başka bir hesaptan kadına mı sorsanız. Hesabı da herkese açık, fotoları arkadaş listeleri falan. Çok garip geldi.

Alakası yok; bilgiler fazla spesifik, tahmini kolay ve foto belli.
bence de çok çabuk bulunuyor ben de buldum sadece son harflerini yazmıştım size kanıtlamak için silin diye, o kadar bile rahatsız etti beni, siliyorum
Demek ki ben beceriksizim, Küçükçekmece ve özel güvenlik anahtar kelimeleriyle birini asla bulamam sanırım. Bir arkadaşım var o da sizler gibidir, hemen bulur. Konu sahibi, bak demek ki bulunuyormuş, ne olur ne olmaz sil sen bence de.

O nasıl bi yazım tarzı ya Türkçe bildiğimi sanıyordum biri bana tercüme etsin

ya çok kolay yazınca çıkıyor, bence de silsin fotoyu zaten gören gördü.

ya çok kolay yazınca çıkıyor, bence de silsin fotoyu zaten gören gördü.
Vallahi yazınca çıkıyormuş cidden. Ben de filtre falan çok komplike bir şey sanıyordum.
Hatta eşini bile bulmuş olabilirim. Yıllardır böyle hafiye hissetmemistim kendimi

O iki tikla bulan zekayi elleri operim ben bu ne yaman stalkerdir maşallah ya. Ozelden atsana bi

Ben buldum valla. Neyse kaldirdim. Kadina yazilip da isler karissin istemem. Şuan pusulardayim görenler de inanmistir konunun gerçek olduguna

Mesajlardan bariz belli bir buluşma planlanmış ve gerçekleşmemiş kızımız bunun üzerine birde ergence trip atıp yol vermiş sizde bunu yakalayıp ekran görüntüsünü aldınız sakladınız herşey tamam ama yarın eşinizin yüzüne vurmaya kalktığınızda veya boşanmaya karşı bunu delil olarak göstermeye kalktığında yetersiz kalacaktır kızın ismi var ama eşinizin ismi yok ek olarak gözüken Facebook arkadaşlığını da ekran görüntüsü almanızı öneririm. Bu mesajla bir aldatma vakasını kabul ettirmeniz güç olacaktır daha fazla delile ihtiyacınız var bunun içinde eşinizin çaktırmadan şifrelerini öğrenmek sizin maharetinize kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…