Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Ay dilerim sizin dediginiz gibi çıkar. Aksini düşünmek dahi istemiyorum

Yanlista olabilir mi bilemedm benm oglan babanesinin face de oyun oynarken babanesini ne gruplara eklemis kadincagiza mesaj yagmuru gel ki acikla insallah yanlistr

Ben olsam valizini toplar,kapının önüne atar,direkt evden kovardım.Ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun.Defol,çık,git evden de, hayatımdan da derdim.Sen ispatla kanıtla uğraşana kadar, bırak o uğraşsın dursun.Benim için bu kadarı bile yeterli.Ben ne uğraşıp durucam daha fazlası için.Sabredebilirseniz bravo size.Ben sabredemezdim böyle bir konuda sanırım.

Denilmis denilen ama bende diyeyim
Gorusme ayarlamis,ya olmamis ya ertelemis karşıdaki isyan etmis. Gunahini almayalım belkide eskort bilemeyiz. Ama kocaniz size mini boynuz takmak uzere veya coktan takmis;(

Ah canım ya gerçekten çok üzüldüm niye böyle şeyler yaparlar anlamıyorum evde gül gibi eşleri varken elin imla katillerine kadar düşürüyorlar kendilerini. Büyük konuşmayayım ama evlerden ırak

Mayyak mayyak derken
Nasıl türkcesi varsa.
Neyse aldatılıyorsunuz ama bosanmayı düşünmüyorsanız hiç sesinizi çıkarmayın.
Bosanmayi dusunuyorsanızda bu ekran goruntusunu alın.
Sessiz sakince daha fazla delil toplayarak bu isi sonlandirin.

Yanlışlık da olabilir insanlar ne hatalar yapıyor. Ama bence konuşmayın eşinizle çünkü gerçekse bile tanımıyorum bana yanlışlıkla atmış mesaj diyebilir. İzlemede kalın.

Kadının bilgileri apaçık, kaldırın bu SSi buradan bence, başınıza bir iş almayın.

Hâlâ kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Bilmiyorum ya kafamin ici uyusuk. Cunku ilk defa böyle bir durumla karsilastim ne yapacağım konusunda kararlilik ve kararsizlik arasinda gidip geliyorum

Eger dusunduklerimin aksi olursa bosanmayi dusunmek icin yetersiz bir konusma. Dahasi gelirse boynuzlandigimi bile bile nasıl evlilik devam ettirebilirim ki ?

Yanlışlık da olabilir insanlar ne hatalar yapıyor. Ama bence konuşmayın eşinizle çünkü gerçekse bile tanımıyorum bana yanlışlıkla atmış mesaj diyebilir. İzlemede kalın.
Kesinlikle izlemede kalmayi dusunuyorum.

Herkes Türkçe ye takmış, şaşırdım doğrusu.

Türkçesi doğru olsaydı elit mi oluyor kadın ve elitse aldatma olabilir mi ?

Hemen hemen bir çok mesaj da buna önem verilmiş.

Elit ya da değil, Türkçe var ya da yok, çirkin ya da değil ne fark eder ki , birbirleriyle flörtleşmişler işte .

Belki de başka bir türlü bir buluşma ayarlamaya çalışmışlar , Türkçe ne yapsın erkekler ya da kadınlar ?

Turkcesi iyi olsaydı seçimi iyi mi olmuş sayacaktik.

Sadece ozel güvenlik olduğu yazıyor. Yuzu belli değil adı belli degil. Vahiy yoluyla mi öğrenecekler

Sadece iki tıkla, kadının adı ve soyadı karşımda duruyor.
İstersen özelden göndereyim "Bu mu?" diye.

Yani bulunabilir bir durumda şu an, biri alır buradan kadına ulaşır vb. ortalık filan karışır diye iyiliğinize uyarmak istedim.

Bence eskort sitelerinden falan bulmuş eşiniz kadını. Kim bilir daha kimler var sizin bilmediğiniz.Hemen ekran görüntüsü alıp mail adresinize falan atıp saklayın. İlerde lazım olur mutlaka, çünkü bu adamın duracağını sanmıyorum.

Allah Allah nasıl buldunuz yahu? Bence bu bildiğin yetenek. Zehir hafiye gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…