- 28 Mayıs 2019
- 153
- 104
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kubra Lite
-
Ay dilerim sizin dediginiz gibi çıkar. Aksini düşünmek dahi istemiyorumBanada şey gibi geldi. Sanki eşinize biyerlerden takık biirii sahte hesap acıp esinizi eklemiş esınızde onune gelen hesabı kabul edıyorsa yanı kımılerı karsıındakı gercekmı fakemı hıc bakmdan kabul edebılıyorlar. Tabı takmadıkları ıcın. Busahısta sankı esınle konusuryormıscasına kendınce mesajlar atıp nasılsa esı gorecek bumesajıbarı esıyle konusuyormus gıbı yapayımda ara bozayım diye gostermek amaclı boyle bır oyun yapmıs olabılır. Sızın gorecegınızı dusunerekten.hatta yazı tarzınıda degıstırmıs kı olurda esınız yazı tarzından kım oldugnu cıkarır vs dıye yazı seklını degıstırmıs. Guvenlıkcı bı kadınsada profılıne oyle dekoltelı fotolar vs atmazdı heralde.devlette İşi gücü olan bı kadın yollun yolcusu gıbı ker... Calısanı gibi foto koyamaz heralde. Bence bu fake ve sırf senın gorebılcegunu dusubdugu ıcın esınle konusuyormus gıbı mesaj yolladı.
Delil yoksa üstünde durmaya degmez..Peki delil bulamazsam ne yapmaliyim sizce ?
Hâlâ kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Bilmiyorum ya kafamin ici uyusuk. Cunku ilk defa böyle bir durumla karsilastim ne yapacağım konusunda kararlilik ve kararsizlik arasinda gidip geliyorumAh canım ya gerçekten çok üzüldümniye böyle şeyler yaparlar anlamıyorum evde gül gibi eşleri varken elin imla katillerine kadar düşürüyorlar kendilerini. Büyük konuşmayayım ama evlerden ırak
Eger dusunduklerimin aksi olursa bosanmayi dusunmek icin yetersiz bir konusma. Dahasi gelirse boynuzlandigimi bile bile nasıl evlilik devam ettirebilirim ki ?Mayyak mayyak derken
Nasıl türkcesi varsa.
Neyse aldatılıyorsunuz ama bosanmayı düşünmüyorsanız hiç sesinizi çıkarmayın.
Bosanmayi dusunuyorsanızda bu ekran goruntusunu alın.
Sessiz sakince daha fazla delil toplayarak bu isi sonlandirin.
Sadece ozel güvenlik olduğu yazıyor. Yuzu belli değil adı belli degil. Vahiy yoluyla mi öğreneceklerKadının bilgileri apaçık, kaldırın bu SSi buradan bence, başınıza bir iş almayın.
Kesinlikle izlemede kalmayi dusunuyorum.Yanlışlık da olabilir insanlar ne hatalar yapıyor. Ama bence konuşmayın eşinizle çünkü gerçekse bile tanımıyorum bana yanlışlıkla atmış mesaj diyebilir. İzlemede kalın.
Sadece ozel güvenlik olduğu yazıyor. Yuzu belli değil adı belli degil. Vahiy yoluyla mi öğrenecekler
Allah Allah nasıl buldunuz yahu? Bence bu bildiğin yetenek. Zehir hafiye gibiSadece iki tıkla, kadının adı ve soyadı karşımda duruyor.
İstersen özelden göndereyim "Bu mu?" diye.
Yani bulunabilir bir durumda şu an, biri alır buradan kadına ulaşır vb. ortalık filan karışır diye iyiliğinize uyarmak istedim.
Allah Allah nasıl buldunuz yahu? Bence bu bildiğin yetenek. Zehir hafiye gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?