Konu yaşli annem

Eşinin kalbini yumuşat ve sahip çıkın kadına o bak bu baksın derken kırgın gidecek kadın

Ya iste zaten hepsi ilgilense hicbir sorun kalmayacak ama diger 3 ü kenara cekilince inanin zor oluyor her yükü ben alsam da kendi düzenim kalmiyor
Küsmelerinin sebebi yeterli ilgi ve sevgi görmediğinden olabilir mi? Kendiniz demissiniz ablam evinden kovuyor diye, bilmiyorum ya çok üzüldüm annenize, Allah hepimize merhamet versin...

Darülacezeye verin
Yorum yapmak istemiyorum .
Allah sizin de kardeslerinizinde gönlüne gore versin .
Amin sizin de ...bu kadar kolay gozden cikaracak biri olsam banane der hayatima devam ederim buralara konu acip akil almaya cozum bulmaya calismam ama sizin derdiniz cozum bulmama yardimci olmak degil direk elestirmek

Kümelerinin sebebi yeterli ilgi ve sevgi görmediğinden olabilir mi? Kendiniz demissiniz ablam evinden kovuyor diye, bilmiyorum ya çok üzüldüm annenize, Allah hepimize merhamet versin...
Yok sadece ona degil ..ya mesela ablamlarla ayni mahallede goruyor ki kocalari ile arabaya binmis alisverise gidiyorlar kusuyor niye beni de goturmuyorlar diye ama inanin goturunce de yuruyemiyor diz agrisindan

Amin sizin de ...bu kadar kolay gozden cikaracak biri olsam banane der hayatima devam ederim buralara konu acip akil almaya cozum bulmaya calismam ama sizin derdiniz cozum bulmama yardimci olmak degil direk elestirmek

Bi taraftan kovulan
Bir taraftan adamadı yüzünden istenmeyen
Bir taraftan hiç ilgilenilmeyen
75 yaşındaki yalnız bir anne söz konusu iken
Size arka çıkıp,icinizi ferahlatacak yorum yapamam hiç kusura bakma ..
Amin sizin de üç nokta koyarak laf i bana iade etmiş olmuyorsunuz
Çünkü geceleri benim uyurken
Vicdanım rahat !

Yaşlılar alıngan oluyorlar. Siz de arada kalmışsınız belli ki. Annenizin durumuna da bağlı tabi ama köylerde anneniz yaşında nineler kendi işlerini görüp tarlaya, bahçeye giderek dinç kalıyorlar. Yani diyeceğim şu ki anneniz bunları yapacak durumdayken kendi evinde yaşasa ama siz manevi anlamda ziyaretine gitseniz belki hepiniz için daha iyi olur. Çünkü ben annenizi kardeşlerden birinin ya da eşinizin kırmasından endişelendim. Umarım bir çözüm bulursunuz.

Koca kisisinin anası soz konusu olsa sevmese de bakarlar kaynanalarina. Cunku o koca zorlar bakmasi icin. Cunku onlarinki ana ama kadininki degil. Onlarin analarj dogurmus ama kadinin anası dogurmamis yolda bulmus. Bu kadar koca agzina bakmasalar daha huzurlu ve vicdanli yasayacaklar aslinda. Gece gece sinir oldum. 1 aylik anneyim. Gecem gunduzum yok. Doyur altini temizle uyut gaz sancilarinda nobet bekle. Uykusuz kal gunlerce. 70 yasina gelince seni sigdiramasin bi yere. Hem de kocasi yuzunden. Yazik gercekten.

Bu arada şunu da söylemeden gecemeyeceğim.Birakin kadincagiz karar versin nereye gidecegine.Kargo paketi degil ki ordan oraya savrulsun. Kendisi istedigi zaman istedigi evladina gidebilmeli.
Küsmeleri falan hep yük gibi hissettiğindendir.

Cok uzucu dimi.. cocugun olmasa neyse ama varken.. 1 aksam agirlamak bile yuk olmus. Allah buyuk konustrmasin beni kimsenin basinada vermesin. Bi cocuk kolay dogup buyutulmuyor ama iste

Size kizmiyorum inanin yaslilar konusunda o kadar hassas biriyim ki biri daha önce bunu anlatsa bana yuh derdim ama insanin basina gelince hic oyle olmuyor arada kalmak hic kolay degil

Ben anladım konu sahibesini. Ben bakmayım demiyor ki. Ama canım maalesef hwp sen ve ablan ilgilenirsin”z, ötekilerde anneler gününde şal alıp yemeğe götürürler, 1 yıl anlatılır. Yapacak bişey yok. Anne duymadan diğerkeriyle konuşup çare aramalısınız. Not: eşine sinir oldum

Cok uzucu dimi.. cocugun olmasa neyse ama varken.. 1 aksam agirlamak bile yuk olmus. Allah buyuk konustrmasin beni kimsenin basinada vermesin. Bi cocuk kolay dogup buyutulmuyor ama iste
Evet kesinlikle cok zor bir durum bazen diyorum ki su bakmayan ablalarima allah kahretsin sizi diyip bir daha yuzlerine bakmayip alip ben bakayim diger ablam da destekler biliyorum ama onlar kenara da cekilmiyorlar annemle gayet normal iliskilerine devam ediyorlar sorumluluk almadan bu da iyice sinir bozuyor

Annem hayatta olsaydi, istedigini yapardim. Kardeslerimin ne yaptigini umursamadan. Eşim bana destek olurdu, onda da anne yok cunku. Bazen keske ffelc kalsaydi da bir kosede dursaydi derim.
Öyle demeyin inan ki onlar icin de zor bakilmak bu ona iyilik olmazdi emin olun...Allah rahmet eylesin insallah annenize de

İçten gelmeli,öteki ablanların içinden gelmeyince zorla olmaz,olsa da devamı gelmez,gelse de anne hisseder zaten...boşver sen elinden geleni yap,başını yastığına huzurla koy,Allah iyiliğine iyilik verir...maddi durumu el verecekse ona bir bakıcı tutun,hergün iki saat uğrasın yanına,hem iş yapar hem ona arkadaş olur

Haklisiniz ama inanin o da kendince hakli ben de onun annesi soz konusu olsa niye hic kimse elini tasin altina koymuyor yalniz biz bakiyoruz derdim bunu bir cogumuz da deriz esimize haksiz miyim

Ben seni anliyorum. Birileri uyanik gecinir ve butun sorumluluk bi kisinin uzerine kalir.butun ailelerde bu tarz seyler yasaniyor emin ol... ama su var herkes yaptigindan sormludur. Annen suze iyi davraniyosa kotu degilse araniz (cennet analarin ayakkari altindadir) o yuzden cenneti kazanmaya bak.. birak digerleri naparsa yapsin. Diger turlu kavgada etsen yzulsende olan sana olcak ve annen istenilmedigini dusunecek. Nacizane fikrim

Ya inan annem de zor bir kadin bakici da istemez ki keske istese o zaman kimseye muhtac olmaz herkes gelir gider de cunku cogu annem ustume kalir korkusunda daha bir mesafeliler ya da geliyorlar annem laf sokuyor hepsi bir koseye kaciyor tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…