O kadar dogru ki tesbitiniz aynen oyle oluyor diger iyi olan ablami cileden cikaran da bu oluyor biz ilgilenelim onlar kucuk bisey yapsinlar dualari alsinlar ama duzenini bozan yorulan biz olalim diyor hakli o daBen anladım konu sahibesini. Ben bakmayım demiyor ki. Ama canım maalesef hwp sen ve ablan ilgilenirsin”z, ötekilerde anneler gününde şal alıp yemeğe götürürler, 1 yıl anlatılır. Yapacak bişey yok. Anne duymadan diğerkeriyle konuşup çare aramalısınız. Not: eşine sinir oldum
Vallahi digerleri de bizim kadar ilgilense h4 kız dogur yalnız yaşa
kadersiz kadın.. kolay mi buyudunuz siz senelerce uyumamistir o kadin yememis yedirmistir..
Ben defalarca anne gel bizde kal artik dedim zaten ama esimden cekiniyor e esime de zorla bir yere kadar iyi davrandiririm bir yerde illaki anliyor tavrini o yuzden ben de kalmiyorZorlasa işini yapacak halde diyorsunuz. Annenize çok üzüldüm. Kaç yılı kaldı ki şurada. Hepiniz toplanıp bir yolunu bulun yazık günah. Siz de aynı duruma geldiğinizde nasıl davranılmasını isterdiniz. Kv bana çok çektirdi,aramam sormam,gitmem gelmem dedim ama son sözüm bana muhtaç olursa yüzüstü bırakmam oldu Ki 1 yıllık evliyim ve bana 8 ay gün yüzü göstermedi. Vereceğiniz 1 tas yemek, maaşı da varmış. Neyin kaygısı bu Allah inşallah hepimize vicdan verir, sabır verir. Erkek olsa bakımı daha zor annenin daha kolay. Evlatlık görevinizi yapın bence.
Vallahi digerleri de bizim kadar ilgilense hic sorun olmayacak ama onlar cok rahatlar neyi var ki otursun evinde modundalar4 kız dogur yalnız yaşa
kadersiz kadın.. kolay mi buyudunuz siz senelerce uyumamistir o kadin yememis yedirmistir..
İyi siz de öyle olun o zaman. Hem üzülürüm hem hiçbir şey yapmam mi diyorsunuz anlamadım ki.Vallahi digerleri de bizim kadar ilgilense hic sorun olmayacak ama onlar cok rahatlar neyi var ki otursun evinde modundalar
Bana agir gelmiyor yanlis anlasilmisim sanirim butun yorumlar bu yönde olduguna gore...ben defalarca gel benimle yasa dedim ama annem fazla alingandir esimin yaninda asla rahat edemiyor diger ablamda kalmak istiyor Allah var o da esi de iyi bakiyor ama diger ablamlar kenar da rahat olunca niye hep benim ustum de sorumluluk diyip sinirleniyor annem onlarla iyi olunca da kayis tam kopuyor iste5 çocuğa ağır gelen anneleri...
Yazık.
Siz de arada kalmışsınız ama açık açık diğer kardeşlerle konuşun, ya sorumluluk alın ya da ablamla ben bakacağız ve annemin yüzünü size göstermeyeceğiz diyin.Vallahi digerleri de bizim kadar ilgilense h
Ben defalarca anne gel bizde kal artik dedim zaten ama esimden cekiniyor e esime de zorla bir yere kadar iyi davrandiririm bir yerde illaki anliyor tavrini o yuzden ben de kalmiyor
Yapmam demiyorum elimden geleni de yapiyorum hergun ararim hafta da en az 2 alirim ben giderim bu sene tatile giderken goturdum hasta oldugunda evde birakmam bana getiririm hatta esime ragmen o yalnjz hissetmesin kendini diye sıkıldıgi zamanlarda gel bizle yasa dedim ama annem esimden dolayi ve digerlerine gore yeni evli olmamdan dolayi bende tamamen kalmayi kabul etmiyor diger ablama sicak bakiyor ama o da kimse bakmiyorsa ben niye alayim diyor is icinden cikilmaz bir hal aliyorİyi siz de öyle olun o zaman. Hem üzülürüm hem hiçbir şey yapmam mi diyorsunuz anlamadım ki.
Bunu desek diyorlar ki henuz bakima muhtac degil niye aliyorsunuz ki annem de zaten benim evimde rahatim kimse de kalmak istemiyorum diyor ama sonra evinde kalinca da mutsuz oluyorSiz de arada kalmışsınız ama açık açık diğer kardeşlerle konuşun, ya sorumluluk alın ya da ablamla ben bakacağız ve annemin yüzünü size göstermeyeceğiz diyin.
Mevzu sahip cikmamak degil ki gorusmuyor konusmuyor degiliz ama kimse tek basina bakimini ustlenmek istemiyor annem tek kisiyi istiyor o da ablami..ben tek alsam esim niye sadece biz diyor annem sizde rahat edemiyorum diyor5 çocuk var ama kadına sahip çıkan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?