Konum anlasilmamis detaylı yaziyorum buyrun

Çocuk doğduğunda sesin çıkacak, sahipleneceksin çocuğunu
Çocuğuna analık yapmasına müsaade etmeyeceksin,
Gerekirse tartışacaksın ama sus pus kalmayacaksın, çocuk ile ilgili senin dediklerin olacak yapmazlarsa ortalığı ayağa kaldıracaksın
Yok aramız bozulmasın, yok eşim ne der vs düşünmeyeceksin zira herkes sınırını aşmamalı
Bunları yapmazsan işin zor. Her şey sen de bitiyor.

Bu arada benim kv inatla çocuğuma "Annem, annem" diye sesleniyor bir milyon kez uyarmama rağmen gıcık kadın

Ya ne guzel sevıyor ıste torununu nıye cıddıye aldınız kı benımkı de arada vururm ben ona fılan der benı kızdırırsa bende senın oglunu doverım dıyorım ya da dıyor ben onu yanımdan ayırmam bende valla anne ıyı olur oglunla gezırız dıyorum. Kp en tatlı torunum x der bakalım sızınkı nasıl olcak dıyor bende sen sevmezsen sevenı cok sımdıden sen sansı kaybedersın dıyorum bunlar guzel seyler yanı cıddıye alınacak seyler degıl. Insanlar gencken belkı bebıslerın kıymetını bılmıyor yaslanınca cocuk ne demek daha ıyı bılıyorlar daha sabırlılar onlarda dort gozle beklıyorlar. Rabbım sevgısızlık vermesın sevgı en buyuk ılac.

ya takilmayin bu kadar herkes her dedigini gerceklestirseydi OOOO :) hormonlariniz yüzünden hep bunlar. korkmayin kimse sizden bebeginizi almicak he he de gec :)

Çocuk 15 yaşına gelene kadar yaşayacağını nerden biliyormuş. Çok istiyorsa kendi yapsın Bi tane daha beraber büyürler hem.

kayınvalidenin dedikleri elbette hoş veya normal değil de sen de sanırım hamilelik hormonlarıyla fazla hassassın. ver cevabı geç, kayınvaliden zorla nasıl alabilir çocuğu senden?

15 yaşında evlendirecekmiş 'hııı seni dinleyecekti sanki, kendi oğlun bile seni dinlemedi, beni görür görmez dibi düştü, seni almazsam ölürüm diye kapımda ağladı, sana laf mı düştü? kendi oğlun dinlememiş benimki evlenirken seni dinleyecek sanıyorsun? ahaha, ilahi anne, bir komiksin, allah iyiliğini versin' de geç.

Yine soruyorum; eşin ne diyor tum bunlara?

Iki koca kadın doğmamış çocuğa dön biçtiniz sen de bunu sorun yaptın yani. Bu arada konunun evin tek oğluyla evli olmakla alakasını anlamadım ama hamilelerin özellikle de böyle aşırı gereksiz konularda stres yapmamaları gerekiyor.

Tek ogul olunca torunda degerlı oluyor canım bızımde oyle ama ben memnunum ılgılerınden hep sakayla karsılık verıyorum. Ya da kv bısey alıyor en ıyısını ben alırım torunuma dıyor sızın aldıklarınız guzel degıl dıyor bende aynen anne sen al haklısın bız cahılız dıyorum hersey dıyolar aman ıste he de gec

ne çok takmışsınız. Ya allah aşkına bir çocuğun sorumluluğunu almak kolay mı hele ki çalışan biri . Yeri geliyor biz anne baba olarak çalıştığımız için zorlanıyoruz ki genciz.. Yani bunu sorun yapıp kalp kırmaya kendinizi yıpratıp enerjinizi tüketmenizi anlamış değilim. Bir önce ki konuda da söyledim; çocuk sizin çocuğunuz!!

Eee kendi doğursun madem. O zaman kendinde de kalabilir. Evlendirip altında alır. Teee Allahım Yarabbim yaaa

Kadın heveslenmiş. .Bozma moralini ..Beben iki ağlarsa kayinvaliden nereye kaçacağını şaşırır :))
Yıllar geçmiş tabi..Bebek bakımını unutmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…