- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Ya ne guzel sevıyor ıste torununu nıye cıddıye aldınız kı benımkı de arada vururm ben ona fılan der benı kızdırırsa bende senın oglunu doverım dıyorımArkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
Hiç hamile kadınla konuşuyormuş gibi degilÇocuk 15 yaşına gelene kadar yaşayacağını nerden biliyormuş. Çok istiyorsa kendi yapsın Bi tane daha beraber büyürler hem.
Yine soruyorum; eşin ne diyor tum bunlara?Arkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
Iki koca kadın doğmamış çocuğa dön biçtiniz sen de bunu sorun yaptın yani. Bu arada konunun evin tek oğluyla evli olmakla alakasını anlamadım ama hamilelerin özellikle de böyle aşırı gereksiz konularda stres yapmamaları gerekiyor.Arkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
Tek ogul olunca torunda degerlı oluyor canım bızımde oyle ama ben memnunum ılgılerınden hep sakayla karsılık verıyorum. Ya da kv bısey alıyor en ıyısını ben alırım torunuma dıyor sızın aldıklarınız guzel degıl dıyor bende aynen anne sen al haklısın bız cahılız dıyorumIki koca kadın doğmamış çocuğa dön biçtiniz sen de bunu sorun yaptın yani. Bu arada konunun evin tek oğluyla evli olmakla alakasını anlamadım ama hamilelerin özellikle de böyle aşırı gereksiz konularda stres yapmamaları gerekiyor.
Hehe de geç diyor ben yanındayım dioYine soruyorum; eşin ne diyor tum bunlara?
E o zaman dert edecek bi sey yok.. Annem ne derse o olacak diyen ne kocalar okuduk burda..Hehe de geç diyor ben yanındayım dio
Eee kendi doğursun madem. O zaman kendinde de kalabilir. Evlendirip altında alır. Teee Allahım Yarabbim yaaaArkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
Kadın heveslenmiş. .Bozma moralini ..Beben iki ağlarsa kayinvaliden nereye kaçacağını şaşırır :))Arkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
he he de geç diyor günü geldi mi ben konuşurum diyor
Doğmamış çocuğa don biçmeyi geçtim , düğün yapmış . Deli mi ne ...
arada anane-babannede kalmayı anlarım da ‘bana verin siz bir tane daha yaparsınız ‘ nedir ? Komşudan tuz istiyor sanki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?