Konum anlasilmamis detaylı yaziyorum buyrun

Çocuk 15 yaşına gelmeden ölmeyeceğinin garantisini kim vermiş kayınvalidenize?

Tövbe estağfurullah :)))

Bayılıyorum belli bir yaşın üzerindeki insanların dünyaya kazık çakma heveslerine :) ve azimlerine :)

Allah sabır versin size... Hiç de moralinizi bozmayın.. "he he" deyip geçin... Hiç de bir şey yapamaz... Yeter ki siz baştan ağırlığınızı koyun

Kayınvalide psikozluğunu geçtim de , 15 yaşında evlendirme cümlesi sinirlerimi oynattı. Ülkemden soğuttunuz beni be....
Ben hayatımda bu kadar “karı-koca” meraklısı bir ülke- bir toplum görmedim. Yahu iki kitap okuyup üniversite bitircem diye ödü kopan bir millet yaaa. Aman yeter ki koca bulunsun. Vizyonsuzlar ...kocasızlıktan ölürsünüz maazallah ..

Kafa gitmiş

he deyin geçin ya...
sizi sinir etmek için yapıyor bariz belli...
hatta yok ya 15 değil de 16 daha iyi falan diye ciddi tekliflerde bulunun...
bu tarz insanlara siz sinirlendiğinizi belli ettikçe o dozunu arttırır...

Bu kadar çok bebek seviyorduysan keşke bir kaç tane daha doğursaydın. Ama ben örnek alıp bir tane doğuracağım kayinvalidecigim, de. Manyak psikopat.

asla takmayın. sizi çok iyi anlıyorum benzer şeyler yaşadım doğmamış çocuğa eşinin ismini bana sormadan emri vaki yaparak koymak istiyordu. eşimde annesi üzülecek die birşey diemiyordu ismi güzel olmadığını bile bile annesi üzülmesin die koyacaktı ilk bebğim erkek olsaydı neyseki kızım oldu tekrar hamile kaldım ve sürekli bunu düşündüm ve busefer de aynı şeyleri yaşayacağım die acayip stres yaptım ve 12 haftalık bebeğimi kaybettim. ama kızımı büyütürken anladım ki anne ne isterse o olur bırak konuşsun eğlensin kendince bebeğini yetiştirecek sensin ve sen etrafındaki insanlar tarafıdan nekadar sevilirsen bebeğinde onları okadar sevecek ve yaklaşacak. ha bu arada yine bebğinin düğün masrafını karşılayabilir şimdiden hesap açsın altın yapsın sana versin sende zamanı gelince halledersin

Klasik yurdum kv si

He de geç

Lakin neden ikide bir para para diyorsunuz

Parası var anne sevgisini satın alacak sanıyor vs diyorsunuz

Kadın sadece mama sandalyesi görüp heves etmiş muhtemelen onun çocuğunun olmamıştır sandalyesi özenmiş işte

Siz maddi sıkıntıda mısınız

Neden Kv nin parasını ön plana çıkardığı hissine kapıldınız

Kendi calisiyor ya aklı sıra ben para veririm çocuğa her dediğini alırım rahat yerde kalmak ister diyor

Benim kayınvalidem de sen git odanda uyu bebek benimle yatsın emeceği zaman ben sana getiririm demişti şok oldum bebek daha 20 günlük falandı Erkek olsa sizin cümleler gelecek demek ki kılıcımı kuşanayım

manyak mı ne hayallere bak
benim kaynanamda kizimi az daha buyuyunce 5 10 gunluk alip memleketine gitme derdinde daha ben yanindayken bakamiyo cocuga yokken nasi bakacaksa ozguvenlerde tavan yani

Kayınvalide eğlenmiş sizinle
Komik, bunu mu dert ettiniz.
Bırak hayallensin kadıncağız

Niye ciddiye aliyorsun o oyle dedi diye oylemi olacak. He de gec. Ara sira tersle niye kafana takiyosun cocuk senin cocugun birakmak istemezsen birakmazsin bukadar basit. Evlenme mevzusuna deginmiyorum bile boyle herseyi kafaya takarsan yandin

ha birde simdi alicam bakicam gezdiricem demelerine bakma hele bir cocuk dogsun 40 ina kadar 3 5 gece uykusuz kalsinlar ay ben cocuk bakamam bana hiiic guvenmeyin basinizin caresine bakin valla bana guvenip yapmadiniz ya demeye baslar

Ilk hamileligimde yapti bunu bana kayinvalidem cocugumu bnden koparacakmis gibi davrandi. Hormonlqrinda etkisiyle iyice kaldiramiyo insan. Aslinda kotu biri degil. Mesela, o benim omzumda uyucak ohooo seni aramiycak bile, derdi. Dogumdan sonra teror estirdim. Hem kendi anneme hem kv ye. Bir Allahin kulu yanasamadi. Kirki cikana kadar bile tek basima baltim 1.5 yasinda simdi bu zamana kadar esimden baska kimse olmadi yanimda. Simdi ikinciye hamileyim. Isterse ayni konussun, eskisi gibi uzulecek gelin yok karsisinda. Takmayin sizde, Allah yardimciniz olsun. Hic bir bebek annesinin kokusundan ayri durmaz

ha birde simdi alicam bakicam gezdiricem demelerine bakma hele bir cocuk dogsun 40 ina kadar 3 5 gece uykusuz kalsinlar ay ben cocuk bakamam bana hiiic guvenmeyin basinizin caresine bakin valla bana guvenip yapmadiniz ya demeye baslar
Aayynneeen. Niyeyse insani geriyolar basta

Çok iyi bi yöntem var böyle baş edemediğim insanlara karşı kullandığım “he deyip geçmek ama yeri zamanı gelince bildiğimi okumak :)”

Ha bu arada tamam anne yaparız falan de demiyorum şöyle demelisin bence “o gün gelsin bakarız aman anne doğmamış çocuğa don biçmeyin şimdiden ama çocuğumu istiyosan yanına beni de misafir kabul etmen lazım ahahah” gibisinden. Şakayla karışık ufak negatif sinyaller ama asla tamam dememek hayır da dememek .. böylece o zaman gelene kadar kafa rahat yaşamak Anlamayan insan anlamıyor ne yapalım? Kanser mi olalım anlamayana anlatıcaz diye. He de geç o gün gelince de nasıl biliyorsan öyle yap

Böyle kv ile tartışmaya bile girme kale alma . Kibarca köyün en akillisiymis diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…