- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Arkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
Kafa gitmişArkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
Arkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
Kendi calisiyor ya aklı sıra ben para veririm çocuğa her dediğini alırım rahat yerde kalmak ister diyorKlasik yurdum kv si
He de geç
Lakin neden ikide bir para para diyorsunuz
Parası var anne sevgisini satın alacak sanıyor vs diyorsunuz
Kadın sadece mama sandalyesi görüp heves etmiş muhtemelen onun çocuğunun olmamıştır sandalyesi özenmiş işte
Siz maddi sıkıntıda mısınız
Neden Kv nin parasını ön plana çıkardığı hissine kapıldınız
Aayynneeen. Niyeyse insani geriyolar bastaha birde simdi alicam bakicam gezdiricem demelerine bakma hele bir cocuk dogsun 40 ina kadar 3 5 gece uykusuz kalsinlar ay ben cocuk bakamam bana hiiic guvenmeyin basinizin caresine bakin valla bana guvenip yapmadiniz ya demeye baslar
Böyle kv ile tartışmaya bile girme kale alma . Kibarca köyün en akillisiymis diyeyimArkadaşlar bugün konu açtım anlamayan olmuş ben evin tek oğluyla evliyim hamileym inşallah oğlum olacak kayinvalidem çok hevesli onu alırım bunu yaparım diyor tamam iyi güzel akşam beni aradı birinin paylaştığı fotoğrafı gördü mama sandalyesinde çocuk yemek yiyordu oda beni aradı çocuğa mama sandalyesi ali cam siz gezmeye yada evinize gittiğinizde resm atarım dedi bende dedim ki ben eve gidersem cocugum da benle gelir kalmaya bırakamam dedim oda dedi ki biz daha iyi bakarız siz bana iyi baksanız kral gibi ben babanla durmam dedi parayla anne sevgisini satın alacagini mi sanıyor birde diyor ki sizinle durmaz zaten burda rahatı iyi olur olmaz dedim onsuz duramam dedim buseferde bitane daha yaparsın dedi ben hamileyim normalde de takıntılı insanım sanki çocuğumu komple benden koparacak geliyor he bide çocuğu 15 yaşında evlendircekmis ölmeden düğününü yapacakmış altınlarını alacakmış biz düğününü yapmicakmisiz ölmeden erken yas da cocuk mu evlendrlir bu kaynanam niye böyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?