bu adamla devam edersen. üstüne kazayla evlenirsen elinde kalırsın.

güzel günleri değil boğazını sıktığı anı. yaşadığın psikolojik ve fiziksel acıyı hisset

ailenize söyleyip bitirme cesaretini bulduğunuz için sizi çok tebrik ederim. bu bence büyük bir adım. her yerden engellemeniz de harika. çoğu gitmiş azı kalmış şu an. şimdi kafayı dağıtın ve ne olursa olsun ondan uzak durun. kendinize bu iyiliği yapıp ondan uzaklaştığınız için inşallah Allah mükafaatınızı verir ve karşınıza daha iyi, normal insanlar çıkarır. bu arada bir daha rahatsız ederse hiç vakit geçirmeden ailenize tekrar haber verin derim.

bak anacım o boğazına yapışan eller işi bitirmeden bırakmazsa nolcak
buraya konu falanda açma şansın kalmaz
bu ne yaa böyle sevgimi olur. tolere edilecek şey var edilmeyecek şey var. şiddet varsa arkana bakmadan kaç.
gerçi adam dürüstmüş hakkını yemiyelim, evlenmeden daha kendini belli etmiş. yok hani kazara evlenirsen e biliyodun der sana bunuda bil.

teşekkür ediyorum 2 ay içinde çok aradı en son 3 gün önce cevap verdim , kendisini anlattım ona sen busun ben nasıl döneyim dedim. aklıma geldi yaptıkları bela okudum kapadım...

Arkanıza bakmadan kaçın bence.

Bence bu adamdan kurtulduguna sükretmelisin. Bi de aglamaktan yaslandim demissin, onu anlamadim, o ne demek oluyo?

Bence bu adamdan kurtulduguna sükretmelisin. Bi de aglamaktan yaslandim demissin, onu anlamadim, o ne demek oluyo?
yani o kadar çok ağlıyorumkş aklıma geliyor, gozlerim şişti yani kendimi çok çirkin hissediyorum.

kiz cocuklarini anne baba daha ayri sevmesi lazim kanimca
daha cok sevmeliler cocuk sevgiyi hissederek yasayarak buyumeli
buyudugunde sevgiyle rezilligin farkini anlayabilsin
her duyguyu sevgi sanmasin
nokta

Aman kızım sakın yanlış anlama senden büyük kızım var onun için kızım diye hitap ediyorum,sen bu çocuktan dinlen dinlen kaç,bidaha dinlen yine kaç sen başına belamı arıyorsun j

Aman kızım sakın yanlış anlama senden büyük kızım var onun için kızım diye hitap ediyorum,sen bu çocuktan dinlen dinlen kaç,bidaha dinlen yine kaç sen başına belamı arıyorsun j
estagfurullah yanlış anlamadım tabiki teşekkür ederim samimiyetinze.. Ayrıldım zaten bitti en son 1 hafta önce konuştum kendisiyle çok sık aradığı için , ne güzel unutmuştum yine aklıma geliyor sadece , onu nasıl yapıcam bilmiyorum 9 aydır ayrıyız tam unutuyordum yine çıktı piyasaya....

kiz cocuklarini anne baba daha ayri sevmesi lazim kanimca
daha cok sevmeliler cocuk sevgiyi hissederek yasayarak buyumeli
buyudugunde sevgiyle rezilligin farkini anlayabilsin
her duyguyu sevgi sanmasin
nokta
ailem bana çok sevgi gösterdi şiddetli bir ortamdada büyümedim.Sadece 1,5 yıl kurban olurumlar, ölüyorum demeler, çocuk gibi sevgi sözleri söylemesi ilgili olması derken kaptırmışım kendimi...alışmışım , sevmişim kendisini fazlasıyla , bu durum üzüyor sadece

hayatına başka erkek çıkmıycağını mı düşünüyosun?
yoksa bu çocuk ilk ilişkin mi?
bana kalırsa birine aşık olmakla ilgili bişiy değil bu. bunun gibi dış etkenlerden dolayı ondan vazgeçemiyorsun.

İlk ilişkim aslında yani konuştuğum kişiler oldu ama sevgilim değil 1,5 yıl bununla birlikteydim her zaman bu vardı yanımda hayatımda , telefona bakma sebebimdi, internette bile girmiyrdum, bi o vardı.. şimdi zor geliyor aklımdan çıkmıyor. bbaşkalarıda onun gibi olurmu severmiyim alışırmıyım diyorum.

ohooo bu gözler neler gördü. aşkı, alışkanlığı bu kadar büyütmeyin gözünüzde. seni etkileyen yeni bir insan çıksaydı emin ol bu herif gündeme gelmezdi. unutuverirdin. lütfen kendine saygı duy. o hasta biri. eminim ki sen karıncayı bile incitemiyosundur. hakettiğin erkekle beraber ol ve emin ol ki sana güzel davranıcak çok erkek var dünyada. bu herifle vaktini harcayıp olası kısmetlerini, güzel günlerini geri tepme

O zaman geri dönüp dayak yemeye devam etmek fikrinde misin ? Yani bu çocuk aklına gelince , siddet anlarını da hatırlamalısın bence, o zaman özlemezsin.

Bu çocuk bildiğimiz manyak, neresini özledin?

Teşekkür ederim karıncayı incitmediğimden geldi tüm bunlar başıma.. Ben çok fedakarlıklar ettim, bencilce olacak belki ama benim gibi birinin karşısına çıkacaığını sanmıyorum ilk ve son seveni, fedakarlık edeni benim diyorum. Ben onun için herşeyi yaptım: iş aradım, ödevlerini yaptım, o ağladı ağladım, onu kıranları gizlice aradım kırdım ...neler neler...hakketmedim bunları , sindiremiyorum İnşallah karşıma temiz bir insan çıkar birdaha bu talihsizlikleri yaşamam.

O zaman geri dönüp dayak yemeye devam etmek fikrinde misin ? Yani bu çocuk aklına gelince , siddet anlarını da hatırlamalısın bence, o zaman özlemezsin.

Bu çocuk bildiğimiz manyak, neresini özledin?
ne deseniz haklısınız. psikopat olduğunu biliyorum, zaten bana "ben sinir hastasıyım huyuma git kızdırma" demişti. ben korkmuştum bir ömür huyuna gidemem benimde düşüncelerim olacak savunamayacaksam ne diye evleneyim. diye düşündüm. hatırladığım tek şey: 1,5 yıl biz arakadaş gibiydik yani saçma gelicek ama telefonu elime alamıyorum çnkü sebebim oydu sadece. ben hakketmedim tüm bunları diyorum kendi kendime konuşmaktan deliricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…