- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
1- "Beni sevdiğine inanıyordum" yazmışsın ama bu yaptıklarından sonra inanmamalısın.
2- Ailen haklı
3- Böyle bir adamla evlenip ileride ne yapmayı düşünüyorsun? Böyle bir hata yapmamalısın sakın...
Özetle; Ondan adam olmaz uzaklaş canım ağlasa da zırlasa da bırak onu.
Emin olun arayacaktır yine ama siz bundan sonra öyle bir kişiliğe sahip insana cevap bile vermemelisiniz.Siz cevap vermeyin ki hödük ne olduğunu anlasın...Boğaz sıkmak falan da neymiş öyleseni çok seviyorum'un artık çirkinleşecek derecesine kadar söyledi yani...ağladı sızlandı etti, neler neler yaptı uğraştı. bende dedimki bu hıyar heralde gerçekten seviyor ama pişman .. ama diyorum eger pişmansa neden 1 2 3 kere tekrarlandı tüm bunlar. Ailem asla istemiyor, babam ilkkez duydu ve ben erkeğim sevmek bu değil dedi.. yani babam ilkkez bana tokat attı onun yuzunden , emek veriyorum sana okutuyorum onun içinmi diye... özetle; bende ayrıldım uzaklaştım ondan 3 gün önce cevap verdim telefonuna artık ,dayanamadım tüm bunları yine saydım yüzüne vurup bedddua ettim. aramıyor zaten dahada. sadece üzülüyorum ben nerede hata yaptım diye... teşekkrler yorumunuz için
Emin olun arayacaktır yine ama siz bundan sonra öyle bir kişiliğe sahip insana cevap bile vermemelisiniz.Siz cevap vermeyin ki hödük ne olduğunu anlasın...Boğaz sıkmak falan da neymiş öyleÖnemli değil bu arada. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar
Canim balik bastan kokar.taa basindan ipuclari vermis sana zaten nasil biri olduguyla ilgili.hiiiiccc dusunme acaba evlensek mutlu olur muyduk,degisir miydi vs vs diye.sen bu adami bu sekliyle kabul etseydin emin ol siddette gosterirdi aldatirdi en ufak seyde hemen ayrilmaya da calisirdi.aklin yolu bir bak ailen de ayril demis.bitirmissin zaten,ardina bile bakma derim.baska birini sever miyim diyosun ya,simdi acin yeni biraz zaman gecsin herseyin farkina varacaksinArkadaşlar merhaba, bugun buraya üye oldum, o kadar sıkıntılıyım ki, düşünmekten deliricem sanırım az kaldı. Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum bu arada yaşım 22 . Benim 9 ay önce ayrılmış olduğum bir erkek arkadaşım vardı, 1,5 yıl birlikteliğimiz oldu, aynı üniversitede okuyorduk. Aynı zamanda kendisi Azerbaycanlı ve yaşıtız. İlişkimiz içerisinde mutlu zamanlarımız çok oldu, her zaman birbirimizin yanındaydık, o bana destek oldu bense ona fazlasıyla fedakarlık gösterdim, okulu bitiremeyecekti ona destek olup herşeyine yardım ettim ve okulu bitirdi mezun oldu. 1,5 yıl içerisinde bana çok yanlış yaptı, ben aklımda kalanları yazacağım. Koskoca bir AVM'de boğazımı sıktı ellerinden kendimi kurtardım. Sebebi şu: Yemek yiyecektik, ve ben ona "ne yersen bugun aynısından yicem söz yemn ederim bak" dedim. Sonra sevmediğim bi yemeğe doğru gittik, bende vazgeçtim dedim. Bana kızdı, yemin ettin allah çarpar bak dedi.. Bende ona: Çarparsa çarpsın bana çarpıcak dedim. ama yemek istemiyorum , dedim. Bu sebeptn boğazımı sıktı milletin önünde,rezil olmuştum. Onun dışında benimle cinsellik yaşamak istedi ve bir gün msj attı, ben kabul etmedim ve bana dediki " erkeğim ihtiyaçlarım var, başka bir kadının olmasını istemiyorsan tek çözüm sensin" demişti bana. Ayrıldım ama sonra ağladı zırladı affetim barıştım, birdaha yapmayacağına inandım , tabi öyle olmadı. Sonrasında hepsini sineye çektim. En son bu memleketne gitcekti, görüştük bu gitmeden, saçıma sigara kokusu sinmiş, sen içiyorsun deyip üstüme geldi , ısrarla içmiyorum dedim. ama onun ısrarına dayanamayıp "içiyorum ya rahatla" diye cevap verdim. oradada boğazıma ellerini koydu ama sıkmadı hemen geri çekti. Bunlar içimde çok birikti. Bi gün kavga edip ayrıldım, ailem öğrendi dayanamayıp herşeyi anlattım çok dolmuştum. Annem babam asla bununla konuşmamam gerektiğini söyledi ve ayrıldım. 2 hafta yalvardı ağladı yakardı ama dönmedim 2 hafta sonunda ahlaksız rus kadınların bulunduğu bir sohbet sitesne üye olmuş. Ben bunu görünce delirdim ağlamaktan yaşlandım. Nasıl hemen yapabildi. Beni çok seviyordu hatta bana başka kadın gözümün önüne gelse, aklıma sen gelirsin derdi. ilk 5 ay yazmadı hiç bana. sonrasında tek tük msjlar attı cvplamadım ama sonra cvpladım. acımı tazeledim anlayacağınız hala yalvarıp yakarıyordu, bi şekilde yine engelledim ve olmayacağını söyledim. Yardım edin düşünemiyorum artık deliricem düşünmekten, mutlu günlerimiz aklıma geliyor onu aklamaya çalışıyorum , acımı unutuyorum hemen. Şunuda eklemek istiyorum benim kişisel bakımıma çok kafa takardı hatta rencide ederdi, oje sürdüm diyelim kenarı çıktı o gün :" sen ne biçim kızsın" der milletin içinde bile hiç gocunmaz. kadınsın sen kendine bak der" sürekli en ufak birşeyde derdi bunu. ayrıca bana birde şunu demişti " bir gün evlenme kararı alırsak çoçuğumuz olmazsa ikimizden birinde sağlık sorunu çıkarsa evlenmeyelim,çocuk olmazsa evde huzur olmazmış çok sevsede bitermiş, ailesinden böyle görmüş." demişti.. Beni sevdiğine inanıyordum ama bunlar aklımı kurcalayıp aklıma gelip duruyor. Ablalarım sizce ben mal mıyım? ne yapmam gerekiyor ? haksız mıyım bitirmekte? ailem haksız mı karşı çıkmakta? bu anlattıklarım bir kısmı birde.
Haklısın şuan tek bir duam var, böyle manyaklar kendileri gibi birini bulup , iyi insanlardan uzakta kalsınlar. Kendileri gibi birine denk gelsinler , ona ah ediyorum çok fazla dilerim Allah hesabını sorsun. Arkama bile bakmıyorum. Aileminde istemediğinii biliyor aramaz beni... zaten engelli her yerden. güya asla bırakmazdı başkasına bakmazdı her haltı yiyor valla.Dilerim karşımıza bir daha asla böyle insanlar çıkmaz...Kötüler kötüleri ,iyilerde iyilerle karşılaşsın.Arkadaşım senin değişik bir versiyonun da benim 21 yaşındayım ben de.. Boyle bir manyak da bende vardı. Hala dolaşıyor pesimde güya pismanmismis. Bir defolsun ya ve emin ol yine arayacak yine arayacak. Neden mi çünkü biz salagiz safiz. Bu erkeklerden ne bulduk da çektik bunları anlamıyorum. Aklın varsa kaç uzaklas bir süre sonra lackalasiyor çünkü...
Amin canım amin üzme artik kendini geçti bittiHaklısın şuan tek bir duam var, böyle manyaklar kendileri gibi birini bulup , iyi insanlardan uzakta kalsınlar. Kendileri gibi birine denk gelsinler , ona ah ediyorum çok fazla dilerim Allah hesabını sorsun. Arkama bile bakmıyorum. Aileminde istemediğinii biliyor aramaz beni... zaten engelli her yerden. güya asla bırakmazdı başkasına bakmazdı her haltı yiyor valla.Dilerim karşımıza bir daha asla böyle insanlar çıkmaz...Kötüler kötüleri ,iyilerde iyilerle karşılaşsın.
bazıları bana kızabilir ama şiddet benim için ayrılık sebebi değil.çünkü bende sinirlendiğimde kendime hakim olamayabilirim.tokat atıp hırpalayabilirim.aynı şekilde karşı tarafta haklı bi kızgınlığı olduğunda.ama boğazına sarılmak nedir.öldürmeye teşebbüs resmen.hemde herkesin ortasında seni küçük düşürücek, onurunu kırıcak bi şekilde.dengesiz olduğu açık.hiç üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?