Canım benim bir fikrim yok arabalardan falan da hiç anlamam ancak ilk defa bir konun anlaşılır olduğu için ve sonunda buna dikkat ettiğin için çok teşekkürler :)
Bu arada limoncunun konularını görmek istemeyenler bence hiç başlığa da tıklamasın sonuçta konu açma sınırı yok.
Ayyyy hakikatenn ya millet bu kıza takmış kimene ya istedigi kadar konu acsin rahatsız olan varsa girmesin konusuna arkadaş bu kadar basit!!Canım benim bir fikrim yok arabalardan falan da hiç anlamam ancak ilk defa bir konun anlaşılır olduğu için ve sonunda buna dikkat ettiğin için çok teşekkürler :)
Bu arada limoncunun konularını görmek istemeyenler bence hiç başlığa da tıklamasın sonuçta konu açma sınırı yok.
Kanka mi hahahaha :) sadece kankalarimizi mi savunabiliyoruz burada?Bu bana söylenmiş sanırım:)
Konu başlığını okuyorum kim açmış diye dikkat etmiyorum. Bırakın konu sahibi yorumumdan rahatsız olursa o söylesin he kankanızsa onu bilemicem.
Çok konu açmaktan galiba :)))Limoncu niye ceza aldı?
Kanka mi hahahaha :) sadece kankalarimizi mi savunabiliyoruz burada?
Yok kankam değil ama baktiniz konuyu açan bu kişi neden konuya değil de kişiye yorum yapıyorsunuz?üstelik mune bu konuda çok uyarı yaptı biri kötü içerik yaparsa boş yere banlanirsiniz demek istediğim buydu.
Ama konu sınırı yok İşte istersen günde 10 tane konu açabiliyorsun ve bunu limoncunun diğer konularında yönetici açıkladı.Bazı kullanıcılar boş konular açıyor ben rahatsız olduğum konulara böyle yorum yaparak belirtiyorum yasak mı bilmiyorum uyarılara denk gelmedim çünkü. Konuyla ilgili bir düşüncem yok ama bu topiğin biraz ciddiye alınması gerektiğini düşünüyorum bu benim fikrim ve bunu belirttim.
Çok konu açmaktan galiba :)))
Yok zaten ben uydurdum onu şu anda.Öyle bir kuralın varlığından haberim yoktu hiç.
kızlar esim araba istiyor biliyosuuz 13 en fazla 15 bine kadar bisey bakıyoruz
fiat albea
baktık ama cogu taksi cıkması km si baya ilerlemis
esim tutturdu bunu alalım
nette bende okudum dizeli yada benzinide olsa cok az yakıyomus bide multijet olayı varmıs sanırım ama km si baya eski oluyo aranızda esi taksici yada galarici yada sürekli araba degistiren esiniz varsa bi sorarmısınız
esim laftan anlamıyor mantıklı nasıl bi acıklama yapabilirim
Yok zaten ben uydurdum onu şu anda.
Galiba bi konuda polemik yaşamış.o yüzden gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?