- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Umarım ama gücüm kalmadı esim izne gelecek kendi evimize gitme planı yapıyorum bi yerlere gitme planı yapıyoruz ona böle karışıyorlar herseyde söz sahibi olmak istiyorlar
Mesela geçen söze gidiyorum giyindim falan ( herkes çok begendi) komşusu beni sevmemiş oyle görünce de hemen düğüne gitmişim de sustum dayanamadm onun sevgisine beğenmesine ihtiyacım yok dedim bozuldu kv
Bnde anlayamadım iste herkes ayri bi alem kaynanaminda hoşuna gidiyor açıkçasıE bunu niye soyluyor ki
Anlamiyorum boyle insanlari
gördüğün gibi buralardayız işteYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Hic umursama derim herkes kendi bacagindan asilirBende yalnızım kimsem yok. buraya yazıyodum ama bazen bazı üyeler daha çok sinir eder olduğu için artık buraya bile yazasım gelmiyor
BEN DE ÇOK YALNIZIM EŞİMDEN AYRILDIM ÇOCUĞUM YOK ANNEMİN EVİNDE YAŞIYORYM AMA SIĞINTI GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ .İŞE GİREYİM DEDİM İŞ YOK BURDA YAŞIM 41 İŞE ALMIYOLAR ZATEN.ŞUBATTAN BERİDE MEME KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM GENÇ YAŞTA MENEPOZA SOKTU İLAÇKAR ATEŞ BASMALARI OLUYO ÇOK BUNALDIM BABAM HASTALIĞIMDA HİÇ YANIMDA OLMADI HATTA İLAÇLARDAN KANIM DÜŞÜYODU ÜŞÜYODUM GÜNDÜZLERİ KALORİFERLERİ KAPATIRDI AÇARDIM ÜŞÜYOM DİYE YİNE KAPATIRDI. KAVGA ETTİK BU YÜZDEN CANIMI ÇOK SIKTI .KAÇ DEFA ACİLLİK OLDUM KIZIM NASILSIN BİLE DEMEDİ BÖLE Bİ BABANIN YANINDA NASIL HUZURLU OLAYIM NASIL KENDİMİ İYİ HİSSEDEYİM.BABA SEVGİSİ HİÇ GÖRMEDİM BEN .KOCAMDA HAYIRSIZ ÇIKTI .HİÇ İYİ DEĞİLİM DEPRESYON Bİ YANDAN HASTALIĞIM Bİ YANDAN.RABBİM YARDIM ETSİN.Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Valla ben birilerine anlatınca çok pişman oluyorum tüh niye anlattım ki diye içimi kemiriyor .Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Aynı durumdayım. Şiir dinliyorum. Kedimi seviyorum. Böyle geçiyor. İnsanlardan nefret ediyorum.Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?