Konuşacak kimsenin olmaması

Tövbeler olsun

Bende bir süredir durduk yere bile ağlar oldum zaten duygusal yapım var ama herkesde çok güzel güldüğümü söyler içimin ağladığını bilmezler
Annem derdi gözlerinin içi gülüyor diye geçen yanuna gittiğimde bu benm kizim olamaz dedi kadın ya gözlerin bile gülmüyor dedi yalandan bir iki güldüm sarıldım falan ama inanmadi

Daha neler neler ya mesela bi kızın düğünü olacak ona hediye havlu işledim kiz almaya geldi mutfakta kahve yapıyorum kv kocaman kadin ya kötü mü olmuş yamuk mu ipleri dışında kalmış ben daha iyisini yapardım diye kız yok güzel falan diyor kadın susmuyor ki

Espri yaptığınızı anladigim icin yazdim, bazen en güzeli gerçekten bu ama. Ben tanımadığım insanlarla daha rahat dertleşiyorum
Bi ara denemek lazım burda dert güncellenmesi geldiğinde beni sadece en yoran şey en baştan anlatmak o yüzden belkide anlattığım kişi hiç değişmiyor

Kizlar suanda pandemi dolayisi ilede normal hayatlar yaşamıyoruz ki ben arkadaşlarımı pandemiden bu yana hiç görmedim, yeni evliler gezmeye dolaşmaya çıkarmadınız eslerinizle. Suanda butun yeni evliler nerdeyse ayni yorumları yapiyor, bence pandeminin etkiside cok fazla

Hetkesin imtihanı farklı kaynanıza Rabbim merhamet versin inş sen sabrını koru sonu mükafat olur umarım

Keske oyle olsa asla oyle değil evimde olsam kocam yanımda olsa dışarıyı hiç aramam ben kendi evime hasretim resmen

Hetkesin imtihanı farklı kaynanıza Rabbim merhamet versin inş sen sabrını koru sonu mükafat olur umarım
Umarım ama gücüm kalmadı esim izne gelecek kendi evimize gitme planı yapıyorum bi yerlere gitme planı yapıyoruz ona böle karışıyorlar herseyde söz sahibi olmak istiyorlar
Mesela geçen söze gidiyorum giyindim falan ( herkes çok begendi) komşusu beni sevmemiş oyle görünce de hemen düğüne gitmişim de sustum dayanamadm onun sevgisine beğenmesine ihtiyacım yok dedim bozuldu kv

Ben anneme ve 17 yıllık arkadaşıma anlatırım normalde ama 17 yıllık arkadasim meğer anlattıklarımdan hiçbir şey anlamamış.Sikintili bir boşanma süreci geçiriyorum ve geçen gün bana mesaj atmış "face'de resmimi niye beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok,zaten böyledir bu işler vs."
Artık ona da anlatmayacağım boşa çene yormusum

Eşiniz bu durumda ne yapıyo

Canim eşinin yanında olmaması en büyük dert, o konuda birsey diyemiyorum cok haklisin. Ne kadar surede bir geliyor.
Evlendikten 20 gun sonra gitti canm. Aralık 20de yanına gittim 2 ay kalıp gelecektm kv arkamdan 20 yaşında oğlu ile 22 yaşında kızını saldi tatile diye ama 55 gün kaldı onlarda ev 1+1 siz düşünün yeni evliyim surekli ne yapsam bi kusur buldular bi sorun buldular 2 ayı burnumdan getirdiler
Marttan beri görmedim daha

Eşiniz bu durumda ne yapıyo
Onlara göre hersey şaka ben çok alınganm kardeşi eşime bir daha evlen dedi mesela bnde o zman kina yakarsın dedim(3 aylik evliyim o zmn) onun yaptığı şaka oldu suçlu bencil ben oldum kocaman oglan ağladı sinir krizi geçirdi öyle dedim diye

Canim karismalarina izin vermeyin, nasil baslarsa oyle gider. Hatta kendi evinizde kalin kv de degil. Gerekiyorsa biz yeni evliyiz diyin, kocamı özledim gelmesinler diyin. Geldiyse 10 gun sonra ne zaman dönüyorsunuz diye sorun. Onlar yuzsezse sizde olacaksiniz, emin ol yüzsüz olmadigimizdada yaranamıyoruz kimseye.

Siz eşinizin yaninda surekli kalamiyormusunuz, gittiğiniz yer eşinizin kaldığı yer değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…