- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.195
- 683
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Iyi demişsin saka yapıyorsa cevabini kaldırmasınıda öğrenecek.Onlara göre hersey şaka ben çok alınganm kardeşi eşime bir daha evlen dedi mesela bnde o zman kina yakarsın dedim(3 aylik evliyim o zmn) onun yaptığı şaka oldu suçlu bencil ben oldum kocaman oglan ağladı sinir krizi geçirdi öyle dedim diye
Kalamıyorum canm sinir ötesinde görevi yeni gelecek turkiyeye ınsallah ekimde bende gitcemCanim karismalarina izin vermeyin, nasil baslarsa oyle gider. Hatta kendi evinizde kalin kv de degil. Gerekiyorsa biz yeni evliyiz diyin, kocamı özledim gelmesinler diyin. Geldiyse 10 gun sonra ne zaman dönüyorsunuz diye sorun. Onlar yuzsezse sizde olacaksiniz, emin ol yüzsüz olmadigimizdada yaranamıyoruz kimseye.
Siz eşinizin yaninda surekli kalamiyormusunuz, gittiğiniz yer eşinizin kaldığı yer değil mi
Ne care babasına anlatmış gelince eşimle bi geldik hepsi ağlıyor sızlıyor çok zorlarına gitmis esimide dolduruşa getirdiler ben onları istemiyor kıskanıyor oldum neler neler kocaman babasi boşanin dedi iste kaynimla oyle tartıştım diye sonra pişman oldu ama eski değeri kalmadı ben babasız büyüdüm onu baba yerine koymuştum ama hak etmemisIyi demişsin saka yapıyorsa cevabini kaldırmasınıda öğrenecek.
Anladim canım, Allah yardım etsin sabir versin sana cok zor.Kalamıyorum canm sinir ötesinde görevi yeni gelecek turkiyeye ınsallah ekimde bende gitcemo aman 2 ay turkiye gorevi vardi beni götürmüştü yanına bunlar çıktı geldi iste
Aman bosver, bu sekilde olacagi evlenirken belliydi senin annenlere yakin biryerden neden tutmadıniz evi. Kv de kalıyorsun anladigim kadariyla.Ne care babasına anlatmış gelince eşimle bi geldik hepsi ağlıyor sızlıyor çok zorlarına gitmis esimide dolduruşa getirdiler ben onları istemiyor kıskanıyor oldum neler neler kocaman babasi boşanin dedi iste kaynimla oyle tartıştım diye sonra pişman oldu ama eski değeri kalmadı ben babasız büyüdüm onu baba yerine koymuştum ama hak etmemis
Annem rahatsiz surkli kardesimin yanına gidiyor hastane için falan ona da gidiyorum ama eşim 2 hafta kalsam başlıyor ne zamn annemlre gitcen çok durmanın mi daha neler neler kendi evime gidemiyorum gidersem.gorumcem ile git diyorlar ha duvar ha o burda aynı odadayim zaten kaçar göçer kimsenin kızının mesuliyeti alamam(2 ablasi kacti) sabjr diyorum şimdi izne gelecek snra 2 ay içinde ben gitcmAnladim canım, Allah yardım etsin sabir versin sana cok zor.
Aman bosver, bu sekilde olacagi evlenirken belliydi senin annenlere yakin biryerden neden tutmadıniz evi. Kv de kalıyorsun anladigim kadariyla.
İşlerine öyle geliyo tabi ama taviz verme daha fazla kaç yaşındasınız sizOnlara göre hersey şaka ben çok alınganm kardeşi eşime bir daha evlen dedi mesela bnde o zman kina yakarsın dedim(3 aylik evliyim o zmn) onun yaptığı şaka oldu suçlu bencil ben oldum kocaman oglan ağladı sinir krizi geçirdi öyle dedim diye
Ya onları umursamıyorum ama kocaman kaynanam ya destek yerine köstek kadın resmen yetişiyor bunun farkindaym ve zoruma gidiyorİşlerine öyle geliyo tabi ama taviz verme daha fazla
İşin zor Allah yardımcın olsun kendi evine nezaman geçiceksin tatlı komşu olmak gerek artıkYa onları umursamıyorum ama kocaman kaynanam ya destek yerine köstek kadın resmen yetişiyor bunun farkindaym ve zoruma gidiyor
Mesela kapi önüne oturmaya çıkarlar bnde çıktım mi bi surat ona göre saf slak olacaksın herseyi ona sorcan etcen kimseyle konusmuycan ohle ıstiyor aksine bnde herseyi bilirim annem sagolsn herseyi gösterdi etti okuttu zoruna gidiyor buda kaynanamin
büyük eltim bunlarla küs doğru düzgün gelmemiş bile ona yapamadığı kaynanaligi bana yapmaya çalışıyor
Insallah ekimde bu şehirden de gitcem esim Turkiyeye gelecek Hakkariye gitcem nasip olursa bir daha çok zor gelirim görev bitinceye kadar smdi 1 ay izne gelecek sonra Eylül sonunda gitcm hayirlisiyla. Esim geldiği an herseyi anlatcam onun hakkında dedikleri yaptıkları soyledikleri iyilik yaramıyor insanlaraİşin zor Allah yardımcın olsun kendi evine nezaman geçiceksin tatlı komşu olmak gerek artık
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin dilerim çok mutlu olursunInsallah ekimde bu şehirden de gitcem esim Turkiyeye gelecek Hakkariye gitcem nasip olursa bir daha çok zor gelirim görev bitinceye kadar smdi 1 ay izne gelecek sonra Eylül sonunda gitcm hayirlisiyla. Esim geldiği an herseyi anlatcam onun hakkında dedikleri yaptıkları soyledikleri iyilik yaramıyor insanlara
Insallah canım inşallah esim de görür yüzlerine de ekime kadar beklemez hemen götürür beni insallahRabbim hakkınızda hayırlısını versin dilerim çok mutlu olursun
Oda arada kalıyodur onada zor burda anlayış ve mücadele en çok sana düşüyo sabırdaInsallah canım inşallah esim de görür yüzlerine de ekime kadar beklemez hemen götürür beni insallah
Erkeklere göre kadinlar yanlış anlıyor herkes kötü sadece onun ailesi iyi onun ailesi melek hepsi gerçeği görür insallah
Canım konuşacağız tabi paylaşa paylaşa rahatlarızManyakMisir hakkını helal et canm senin durumun altında konuştuk kb valla insan böyle konuşunca rahatlıyor kendimi kaptirdim
Genelde vardır paylaşacağım insanlar ama extrem durumlarda 35 lik şişe harika mezeler + fasıl eşliğinde gözyaşları sabaha dert kalmıyor kuş gibiYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Bende İstanbul'dayim 2 sene oluyor. Ve kiraciyim. Daha önceki oturduğum evde komşularım vardı. Samimi geliyorlardi. Şuan 1 sene oldu bu evdeyim hiç kimseyi tanımıyorum. 12 daire var. Kapı komşum bile bir acaip. Geçen acil bir durum oldu telefon içerde kalmıştı kapı kapandı. Kapısını çaldım içerden sesler geldiği halde açmadıYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
❤Canım konuşacağız tabi paylaşa paylaşa rahatlarız
Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?