Konuşacak kimsenin olmaması

Iyi demişsin saka yapıyorsa cevabini kaldırmasınıda öğrenecek.

Kalamıyorum canm sinir ötesinde görevi yeni gelecek turkiyeye ınsallah ekimde bende gitcem o zaman 2 ay turkiye gorevi vardi beni götürmüştü yanına bunlar çıktı geldi iste

Iyi demişsin saka yapıyorsa cevabini kaldırmasınıda öğrenecek.
Ne care babasına anlatmış gelince eşimle bi geldik hepsi ağlıyor sızlıyor çok zorlarına gitmis esimide dolduruşa getirdiler ben onları istemiyor kıskanıyor oldum neler neler kocaman babasi boşanin dedi iste kaynimla oyle tartıştım diye sonra pişman oldu ama eski değeri kalmadı ben babasız büyüdüm onu baba yerine koymuştum ama hak etmemis

Kalamıyorum canm sinir ötesinde görevi yeni gelecek turkiyeye ınsallah ekimde bende gitcem o aman 2 ay turkiye gorevi vardi beni götürmüştü yanına bunlar çıktı geldi iste
Anladim canım, Allah yardım etsin sabir versin sana cok zor.
Aman bosver, bu sekilde olacagi evlenirken belliydi senin annenlere yakin biryerden neden tutmadıniz evi. Kv de kalıyorsun anladigim kadariyla.

Eskiden arkadaşa anneme ve erkek kardeşime anlatırdım,şimdi çok bunalsam anca kardeşime anlatıyorum. İnsanlar tahammülsüz,abartma boşver diyip geçiyorlar. Ciddende içten dinleyip güzel bir şey söyleyen yok herkes kendi derdiyle meşkul. Birde sonradan, keşke anlatmasaydım diye kendimi yer dururdum.. Artık şöyle düşünüyorum, anlatsam bana faydası olacakmı? Olmayacak. Yanlış anlayanı,eline koz geçireni vs vs. Çok kızarsam birde yalnızsam kendi kendime söylenir rahatlarım. Bir kahve yap,sakin bir köşeye çekil içinde konuş. Ne doğru ne yanlış mantığın zaten doğru olana yönlendirir seni. Arkadaş vs bir yere kadar,insanlar artik eskisi kadar samimi değil.

Anladim canım, Allah yardım etsin sabir versin sana cok zor.

Aman bosver, bu sekilde olacagi evlenirken belliydi senin annenlere yakin biryerden neden tutmadıniz evi. Kv de kalıyorsun anladigim kadariyla.
Annem rahatsiz surkli kardesimin yanına gidiyor hastane için falan ona da gidiyorum ama eşim 2 hafta kalsam başlıyor ne zamn annemlre gitcen çok durmanın mi daha neler neler kendi evime gidemiyorum gidersem.gorumcem ile git diyorlar ha duvar ha o burda aynı odadayim zaten kaçar göçer kimsenin kızının mesuliyeti alamam(2 ablasi kacti) sabjr diyorum şimdi izne gelecek snra 2 ay içinde ben gitcm

İşlerine öyle geliyo tabi ama taviz verme daha fazla kaç yaşındasınız siz

İşlerine öyle geliyo tabi ama taviz verme daha fazla
Ya onları umursamıyorum ama kocaman kaynanam ya destek yerine köstek kadın resmen yetişiyor bunun farkindaym ve zoruma gidiyor
Mesela kapi önüne oturmaya çıkarlar bnde çıktım mi bi surat ona göre saf slak olacaksın herseyi ona sorcan etcen kimseyle konusmuycan ohle ıstiyor aksine bnde herseyi bilirim annem sagolsn herseyi gösterdi etti okuttu zoruna gidiyor buda kaynanamin
büyük eltim bunlarla küs doğru düzgün gelmemiş bile ona yapamadığı kaynanaligi bana yapmaya çalışıyor

İşin zor Allah yardımcın olsun kendi evine nezaman geçiceksin tatlı komşu olmak gerek artık

İşin zor Allah yardımcın olsun kendi evine nezaman geçiceksin tatlı komşu olmak gerek artık
Insallah ekimde bu şehirden de gitcem esim Turkiyeye gelecek Hakkariye gitcem nasip olursa bir daha çok zor gelirim görev bitinceye kadar smdi 1 ay izne gelecek sonra Eylül sonunda gitcm hayirlisiyla. Esim geldiği an herseyi anlatcam onun hakkında dedikleri yaptıkları soyledikleri iyilik yaramıyor insanlara

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin dilerim çok mutlu olursun

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin dilerim çok mutlu olursun
Insallah canım inşallah esim de görür yüzlerine de ekime kadar beklemez hemen götürür beni insallah
Erkeklere göre kadinlar yanlış anlıyor herkes kötü sadece onun ailesi iyi onun ailesi melek hepsi gerçeği görür insallah

Oda arada kalıyodur onada zor burda anlayış ve mücadele en çok sana düşüyo sabırda

Allahima şükür annem ve kardeşlerimle aram cok iyidir. Genelde ablamla dertleşirim, düşüncelerimiz, hissiyatlarimiz aşağı yukarı aynidir. Annemle de dertleşirim fakat genelde dert dinleyen ben olurum, ona üzüntülerimden pek bahsetmek istemem üzülmemesi için. Onun dışında 5 6 tane dostum dediğim insan var, onlara da herseyim açmam, daha çok geyik muhabbeti, bilgi alışverişi, eskileri yad etme falan, bunlari yapariz. Herkese içini dökme taraftarı değilim, insan cogu şeyi de kendine saklayabilmeli. Ha bu kolay mi? Değil. Bende zamanla öğrendim daha az geveze olmayi. Öğreniyorum da hala. Insanin kendi iç sikintilarini kendi çözebilmesi en güzeli bence.

Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Bende İstanbul'dayim 2 sene oluyor. Ve kiraciyim. Daha önceki oturduğum evde komşularım vardı. Samimi geliyorlardi. Şuan 1 sene oldu bu evdeyim hiç kimseyi tanımıyorum. 12 daire var. Kapı komşum bile bir acaip. Geçen acil bir durum oldu telefon içerde kalmıştı kapı kapandı. Kapısını çaldım içerden sesler geldiği halde açmadı o da benim gibi görüyorum sonuçta gördüğüm zaman tebessüm ediyorum genç ve o da bir çocuk annesi ama tuhaf birisi. Kendi annemlerle 2 yıldır görüşmüyoruz. Ailevi nedenlerden dolayı. Annem konuşmak ister ama abimle babam izin vermiyor. Çok psikolojim bozuldu. Hamileliklerim hep stresli geçiyor bu yüzden de düşük yapıyorum genelde doktor 2kg bile taşımanan gerekiyor diyor. Ama benim bir evladım daha var ilgiye ihtiyacı var. Yemeğini bile tek yiyemez lavaboya tek göndermem. Kontrol ederim. kalkıp bir bardak su verecek insanım yok etrafımda. Eşim sağolsun yardımcı olur evdeyken. bir ablam var onunla konusuyorz arada ve o kadar rahatlıyorum ki keşke bana yakın olsaydı. Eşimin aileside bir tuhaf 5 görümce ben ilk ve tek gelinim onlarlada konuşmuyoruz. Yani 6 tane kaynanam var. Çok sakin biriyim cana yakınım merhamet duygum var yani. Yoldan geçen yasli insanın elindeki poşeti tutarak bile hayır duasını alırım. O kadar zararsız biriyim. Kıyamıyorum annem gözümün önüne geliyor.Sürekli rüyamda görüyorum onları. 7 yaşında kızım var o bana arkadaş yoldaş herşey. eşim yoğun bir işte çalışıyor. Akşam eve yorgun geliyor. En fazla yemek sonrası kahve içeriz o şekilde. Arkadaşlarım var liseden onlarda uzak. Diğer insanlar hep menfaat gerçekten insanın ailesi herşeyi. Allah yardım etsin. Gurbette zor. İnsan birbirine bir telefon kadar uzak artık ama o da olmayınca olmuyor

Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?

Yasadigim yeri secerken en buyuk kistasim sevdiklerimin nerede oldugu veya kolay gelip gitme imkani olup olmadigi.

Siz neredesiniz, uzak bir yere mi evlendiniz, veya is durumu tayin falan mi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…