- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğduğum büyüdüğüm şehirde evliyim . Ama buna rağmen bende konuşacak derdimi anlatacak kimse bulamıyorum, aslında çok insan var ama güven vermiyor kimse zamanında yediğim kaziklardan sonra . Soruna gelecek olursam aileme anlatıyorum , erkek kardeşim arkadaşım gibidir onunla konuşuruz . Bide tabiki buraya yazıyorum . Bı derdin sıkıntın varsa dinleyebilirim kendini yalnız hissetme lütfenYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Evlendim başka bi yere geldim kimsem yok. Kayınvalidem ile görümcem var ama onlar moral bozuyor anca gidip gelmiyorum çok sıkılıyorum dinleyen anlayan kimse yok beni burda. Keşke hiç gelmeseydimDoğduğum büyüdüğüm şehirde evliyim . Ama buna rağmen bende konuşacak derdimi anlatacak kimse bulamıyorum, aslında çok insan var ama güven vermiyor kimse zamanında yediğim kaziklardan sonra . Soruna gelecek olursam aileme anlatıyorum , erkek kardeşim arkadaşım gibidir onunla konuşuruz . Bide tabiki buraya yazıyorum . Bı derdin sıkıntın varsa dinleyebilirim kendini yalnız hissetme lütfen![]()
Ne güzel :)Annemle ve arkadaşlarımla sürekli iletişim halindeyim. Hem görüntülü hem gün içinde mesajla. Can sıkacak bir durumda hemen anlıyorlar konuşup rahatlıyorum. Yanlarına gidemiyorum ama sürekli etkileşim halindeyiz çok iyi geliyor.
Konuşmuyorum ve kimseye gitmiyorum. yalnızlığı seviyorumYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Yalnızlığı bende seviyorum ama sizi kıran insanlar farketmiyor çok umursamazlar kafayı yicek gibi oluyorum bazen gerçekten. Kime ne anlatayım kiKonuşmuyorum ve kimseye gitmiyorum. yalnızlığı seviyorumDertlerimi anneme anlatmıyorum dertlerimle onu üzmek istemem.
Normal hayatta da öyle saçmalıyorsun abartıyorsun vbÖyle olanlar buraya yazıyor sonra üyeler tarafından bir güzel paylanıp eleştiri yağmuruna tutulunca en iyisi susmak diyip konuyu sonlandırıyorlar
Ablamla konuşuyorum başka kimse ye bende güvenmiyorumYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Zamanla çevre edinirsin zaten . Eğer eşin anlayisliysa kurslara katil. Malum aşılamaya başlanıldı ve büyük bir hızla devam ediyor . Yakında eski düzene gireceğiz inşallah .kv ve gorumceye hiç takılma sanırım bu iki tür dünyaya can sıkmak ve laf sokmak için gelmiş . Ve sakın hicbir sırrını boş bulunup onlara anlatma . Dediğim gibi şimdilik tek çare kurs gibi görünüyorEvlendim başka bi yere geldim kimsem yok. Kayınvalidem ile görümcem var ama onlar moral bozuyor anca gidip gelmiyorum çok sıkılıyorum dinleyen anlayan kimse yok beni burda. Keşke hiç gelmeseydim
İşte bu yüzden fazla insan tutmuyorum etrafımda. Çünkü kırıcı olana çok daha kırıcı oluyorum.Yalnızlığı bende seviyorum ama sizi kıran insanlar farketmiyor çok umursamazlar kafayı yicek gibi oluyorum bazen gerçekten. Kime ne anlatayım ki
dertlerimi dümdüz duvara bakarak hafifletiyorum. anlatınca daha çok dert sahibi oluyorum çünkü.Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
sosyal medya üzerinden arkadaşlarım var onlarla dertleşiyorum.Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Çıkıp yürüsem onu da yapamıyorum bilmiyorum bir yeritelefondan sevdiklerimle iletisim kuruyorum, gunun sonunda onlarla bir seyler paylasiyorum. orada oldugum zaman genelde forumda takiliyorum burada kafa dagitiyorum. ama zor bir sey yani uzakta olmak.
Küçük bir yer öyle imkan yok şuan burda :)Zamanla çevre edinirsin zaten . Eğer eşin anlayisliysa kurslara katil. Malum aşılamaya başlanıldı ve büyük bir hızla devam ediyor . Yakında eski düzene gireceğiz inşallah .kv ve gorumceye hiç takılma sanırım bu iki tür dünyaya can sıkmak ve laf sokmak için gelmiş . Ve sakın hicbir sırrını boş bulunup onlara anlatma . Dediğim gibi şimdilik tek çare kurs gibi görünüyor
Spor..Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Kitap okuyorum sürekli ama insanın içinin sıkıntısı geçmiyor bir türlüSpor..
Okumak..
Bunlar hafifletmez ama bir nebze rahatlamani sağlar.
Sürekli aynı şeyleri düşünmekten uzaklaştırır.