Konuşmak anlatmak istiyorum size

Haklısınız artık tahammül sınırı aşıldı ne geliyorsa o an susturacak onları söyleyeceğim

benim de yegenım var 9 aylık kız bebek
o da 4-5 aylıkken sürekli çıglık atardı

normal yani
insan cok ayırt etmezdı o zamanlar

suanda ben halasıyım benı ayırt edıyor mesela
çok sık gormediği için hemen anneye gitmek istıyor

biz agzımızı acıp da hareketlerı ıle ılgılı asla yorum yapmayız iyi niyetten bile söylesek yanlış anlasılır dıye susarız hep
zaten anormal bir durum da yok
sizinkiler çok haddini aşmışlar kv görümce olarak
duracakları yeri bilmeleri lazım

canını sıkmalarına müsade etme

Eşime görüşmek istemediğini söylersem ses etmez. Bizim üzülmemizi istemiyor çünkü hatta o bana diyor konuşamıyorsan konuşup kestirip atayım tüm ilişkimizi onlarala diyor
o halde sen görüşme
sama eşine yasak koyma o istediği vakit görüşsün

can sıkacak insanlar hiç olmasa daha iyi

Demekki onun agusu da çığlık

Haklısın boşu boşuna moral bozmaya gerek yok endişe ettirip hayatımı karartıyorlar. Zamanı geldiğinde müdahale etmeliyim. Ya birde şey yapıyorlar mesela ben işim var dedim gitmedim mesela 2 ,3. Oldu görmediler ya hemen fotoğraf video istiyorlar torun göstermeyen gelin şeyine sokuyorlar beni

Hatta şöyle söyleyeyim, benim 2 kardeşim var, özellikle erkek kardeşim gözümün önünde büyüdü, bizi de annem anlatırdı hiç birimiz oğlum gibi değildik. Hiç oturmaz henüz 18 aylık balkondan camdan kolunu uzatır mandal, emzik eline geçirirse aşağıya, tv sehpasının çekmecesini açar önce bir güzel boşaltır sonra içine basıp tv sehpasının üstüne çıkar. Sandalyeyi çeker üstüne basar masaya çıkar. Ve oğlum çok huysuz bir çocuktu, sürekli ağlardı.

Bazen insanlar zannediyor ki, aileler bir şey öğretmiyor, yüz veriyor falan filan.. Ama yok öyle bir şey.

Komşum ben kızım da hiç bir şeyi yerinden kaldırmadım, hiçte ellemedi demişti. Hani el sürmenin ortadan kaldırarak merak uyandıracağını söylemek istedi sanırım ki, bende hiç kaldırmadım zaten ta ki, mumları kemirdiğini görene kadar..

Görümcemin eşi oğlum sofradan bardakları, tabakları almak istiyor diye ''hayırı'' öğretin ama demişti, ha yok biz hep yap oğlum, evet oğlum diyoruz demiştim. Biz de hayır diyoruz, anlatıyoruz ama inadına yapıyor gözümüzün içine baka baka.. Benim çocuğum da böyle yapacak bir şey yok. Benimkini hiç görmesin o zaman sizinkiler..

Kesinlikle dışarıdan bir göz olarak arkadaşlarıma soruyorum mesela ya saçmalama bir şeyi yok be bakma şunlara diyorlar tanıyanlar onları da. Sizinkisi de az değilmiş valla. Garip insanlar anlamak çok güç çok

Gonder resim video neyse. Yuzyuze gorusmekden iyidir. Hatta onlar istemeden gonder ki fark etmesinler gitmedigini

Hayatlarında her zaman olumsuz görürler her şeyi bebeğime de olumsuz bakıyorlar. Kızım onlara gittiğimizde ağlıyor mesela çok ya da gülümsemiyor hiç mesela çünkü ben gerilince o da hissediyor bunu bence ne güzel keşke eşimin ailesinde biraz olumlu güzel düşünen kişiler olsalar

Ne kadar art niyetli insanlar.
Siz onlarin dediklerini duymayin hatta mumkunse gorusmeyin.
Yeni anneye yapilacak muamele mi simdi bunlar.
Sacma sapan insanlar her yerde.

Eşinizin ailesi sanırım sizin artık çekirdek bir aile olmanızı kıskanmış ve saçmalamaya başlamışlar.
Bebeğinizin her anının tadını çıkarın ve onların her kusur bulmasında işi şakaya vurun. Siz değil onlar sinir olsun! Bu insanlar artık iyice zıvanadan çıktı

Görüşmeyeceğim kararımı verdim artık ya da şöyle daha az görüşüp çoğu zaman bahane uyduracağım.

Canim her cocuk ayri ayei kendine özel gelisimide herseyide. Ayrica tecrübelu deme o kendi cocuguna tecrübeli ve cougu unutuluyor. Belki kendi cocuguda öyleydi muhtemelen unuttu bile...
Yanş hani diyorum ki 3 tane büyüttü kv de de 3 falan ama haklısın bence canım böyle düşüncesiz bir halle kimliktir nasıl büyüttü o çocukları

Öyle bir şey demeyin eşinize. bazen sessiz kalmak gerekiyor. herkes yapıyor bu dediklerinizi takılmayın. hııııı diyip geçin bebeğinizin gelişimini gelişim tablolarından takip edin onlarda bile yazar her bebek aynı değildir diye. ama eşinize öyle derseniz çok kırılır duymamaya verin siz.

Yani o zaman görümcemin kafası büyük tümör var tanısını koyması da tedirgin etmek için değil ya da kafası dengede durmuyor beyninde bir şey var demesi de öyle biraz garip değil mi yanş ben bir Türk haklı bireyi olarak yeni anne olmuş bebeğinin gözünün içine bakan bir anneye bana söylediklerinin hiçbirini söylemem

Ayni versiyondan bende de var.kizim 27 aylik kv her gidisimizde ayyy sen kizi yine hasta etmissin bi deri bi kemik kalmis diyor.israrla hayir kilosu iyi hayir hasta degil desemde sanki duymuyor gibi sacma sapan hastaliklar buluyor kendince.alip onu bogasim geliyor ama alismak zorundayiz.en son gecen gun gittik aaaa bu ne sen yiyosun yiyosun benim oglumla torunumu ac birakiyosun.ben kilosu iyi desemde dinlemiyor nerdeyse yeterrrrr diye bagiracaktim.esimde bosver saka yapiyor diyor.yani anlayacagin bizim milletimiz cok cahil sirf konusmak icin bos bos seyler soylerler.bisey derlerse sende abart aaa oyle mi evet kesin bu kiz ne konusur ne yurur ne gelisir hep boyle kalir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…