Konuşmak anlatmak istiyorum size

Yok endişelenmedim tabi ama ben bir eğitimciyim ve bazı özürleri olan bebeklerle alakalı eğitimler aldım birçok şeyi biliyorum ama tecrübe etmedim. Bebeğim sesin geldiği tarafa dönüyor daha 45-50 günlüktü bunu yapıyordu elinde oyuncak tutup sallıyor oyun halısında oyuncakları çekip gelmediğinde kızıyor ani seslerden korkuyor yabancı birisi seslenince dudak büküyor doktorumuz 3 tane var hepsi baktı bir sorun göremedi. Denge sorunu şöyle dik dik duruyor mesela yorulmuş gibi ama hala tutmaya çalışıyor da kafasını düşürmüyor

Yeğeniniz var 2 ay sonra 1 yaşında olacak emeklemiyor dr götürdük sorun yok sadece keyfi seviyor dedi . Yani çok içinize dert olursa dr gidin sıkmayın tatlı canınızı hee deyip geçin .
Doktorumuz şuan tatilde o yüzden gidemiyor ve ulaşamıyorum ama haftaya gideceğiz:) ilk işim bunlaeı sormak olacak zaten:) yarında bir aile dostumuza gideceğim kendisi doktor o da bakacak inşallah

Ne kadar güzel bir düşünce. Gelininiz çok şanslı bu konuda keşke bizimkilerde öyle anlayışlı olsalardı ana neredeee. Aldığım kararlar doğrultusunda onlarla görüşmeyi azaltacağım ve bir şey söylediklerinde ağızlarını kapatacağım artık sanırım yeter.

Ama belli bir eğitim ya da hayat görgüsü diyeyim seviyesinin altındaki herkes diyor

Kv bu çocuk oyuncağı sağ eli ile uzanıyor sol kolunda bir sıkıntı var doktora götürün diye tutturmuştu

Ben de gülmüştüm sen de sağ elinle yemek yiyorsun sol elini kullanmıyorsun seni de götürelim diye

Kadın size genel birşeyler söylüyor belki kendince yardım etmek istiyorbelki ben bilirim edasında belki de sizin bu gereksiz evham durumunuzun farkında onun için gıcıklığına yapıyor

Kafa olayında duyduğu gördüğü tümör olayını paylaşması olağan aman erken tedbir alınsın bir göster doktora demiş

Sanki teşhis koyup ameliyata başladı gibi anlatıyorsunuz

Daha az görüşün ve daha az umursayın

böyle gidersen paranoyak olur çıkarsın. oğlum 30 aylık anne-baba dedi düşün
rahat ol. onlara da açık açık de. iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum benim ve bebeğim hakkında yorumlarınızı kendinize saklayın diyiver.

Demek sizin çocuk dayısına çekmiş ya sağlıklı olsunlarda gerisi bomboş ne yapalım sinirliyse ya yani ne yapalım yapacak bir şey yok ki. Bir arkadaşımın oğlu öyle mesela pır pır çocuk bakarken ben yoruluyorum ama o yorulmuyor mesela ne yapsın ben ne yapayım şimdi ne ayıp ya bizimkiler görmesin bence seni neler döktürürler gör her şeyden önce sağlıklı olsunlar başka bir şey istemem

Ne kadar art niyetli insanlar.
Siz onlarin dediklerini duymayin hatta mumkunse gorusmeyin.
Yeni anneye yapilacak muamele mi simdi bunlar.
Sacma sapan insanlar her yerde.
Yani hayatımda hiç tatmadığım bir duygu görmediğim bir şey ama baba neler yaşatıyorlar. Görüşmemek en doğrusu

Katılıyorum. Mutsuz etmeye çalışıp mutlu oluyorlar

Ha bide benim kizim bes aylik oda ciglik atiyor Vallah ne yalan söyliyim cok seviyorum o cigliklari cok sirin oluyorlar
Allah bağışlasın canım. Bende bayılıyorum bazen kulakların açıyor ama olsun iletişim kuruyorsa bir sorunu yoksa atsın yüzüme bakıp bakıp atıyor birde diyorum ki annecim neden bağırıyorsun ne oldu daha şiddetli bağırıyor ve arkamı dönmemi istemiyor

Hımm düşünerek şu kararı aldım bahaneler uydurup her zaman görüşmeyeceğim. En iyisi bu gibi şuan.

Farkındalar mı o daha süt bebesi ya 4 AYLIK 4 ya sabır işleri güçleri mi yok en iyisi duymazdan gelin çekilir dert değillermiş valla allah sabır versin size ..2 ay sonrada bebeğin sokakta koşmasını bekleyeceklermiş gibime geliyo çok korkunçlar valla

Of offf her evde bu modeller mevcut galiba o zaman bizimkinde kilosuna takık ay kilosu iyi de popodik bebekler daha iyi oluyor diyor düşüncesizlik başka bir şey değil valla ayıp Allah sana da kolaylık versin bizim bu insanlarla işimiz zor

4 aylik bebek icin hersey normal. Lutfen kendinizi uzmeyin. Onemli olan doktorun ne dedigi gerisi bos. 4 aylik bebek olan bi evde cinsellik eskisi gibi degildir bu da cok normal.
Esinize yansitmayin sinirlenmeyin ve olumsuz bir sey soylediklerinde bebegin cok ama cok iyi oldugunu soyleyin gulerek :)

Siz milleti neden bu kadar takıyorsunuz kafanıza. Bırakın yahu ne derse desinler. Doktorunuz bir sorun yok diyorsa yoktur.
Milletin işi gücü yok sizle ve çocuğunuzla uğraşıyor.
Canınıza yazık.

Öyle yapacağım bana kafayı bozdurur bunlar valla bak. İyice beni zıvanadan çıkardılar gece zaten kızım uyumuyor birde düşünmekten uyumuyorum ruh gibi geziyorum etrafta amaçlarına ulaşıyorlar. Artık sesimi çıkaracağım

4 aylık bebeğin s.aleykum diye başlayıp iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz diye biten şekilde konuşmasını bekliyolar sanrm. Yazdiklarna bakılırsa karşı taraf cahil yani ne desen boş he de gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…